Tippek utazáshozCsaládi kiruccanásProgramok hétvégére

Így szerezz ingyen állatkert belépőt a családodnak!

2 perces olvasási idő

Szeretnéd ingyen belépővel felfedezni Magyarország egyik legnépszerűbb állatkertjének, a Nyíregyházi Állatparknak az élővilágát? Nincs akadálya, elég csak megszállni a szomszédban lévő Pangea Hotelben, ahol a szállásfoglalás mellé ingyen állatkert belépő jár. Hogyan? Mutatjuk a részleteket!

Így szerezz ingyen állatkert belépőt a családodnak!

Pangea Hotel Nyíregyháza – így szerezz ingyen állatkert belépőt

Aki szereti az állatok közelségét és szívesen ébred zsiráfok, cápák, fehér tigrisek szomszédságában, itt a helye! A Pangea Hotel ugyanis a 35 hektáros tölgyerdőben található Nyíregyházi Állatparkhoz tartozik, amelyet a szálloda vendégei ingyen látogathatnak, akár naponta több alkalommal is. A hotel és az állatpark között közvetlen átjárás van, így a pihenés alatt többször is át lehet sétálni az állatok birodalmába az ingyen állatkert belépő segítségével. A gyerekek imádni fogják, hogy egy hétvége csak az állatokról szól, a szülők pedig hátradőlhetnek, hiszen egész napos programot tudnak szervezni egyetlen helyen. Sem az ebéd, sem az alvásszünet nem szakítja félbe a napot, hiszen délután ugyanott lehet folytatni az állatpark bejárását, ahol korábban abbahagytuk. A Zöld Piramis, az Ócenárium, a Viktória ház vagy az Andok Kalandok lesz a gyerkőcök kedvenc helyszíne?

A hotelben amerre nézünk, csodálatos élővilág vesz minket körül. A 38 db szobát az állatvilág inspirálta, minden szoba a parkban élő állatokról lett elnevezve. A Pihenő Kertben és a Dinó Játszótéren egy földtörténeti utazás részesei lehetünk és akár meg is simogathatjuk a dinoszauruszokat. Az udvaron játszótér, míg a hotelben játszószoba várja a legkisebbeket.

Igazi kuriózumnak számít a hotel halljában található Életfa, mely Magyarország legnagyobb beltéri szobra. A 13 méter magas szobron 509 állatábrázolás tekinthető meg, mindegyikük a Kárpát-medencében őshonos faj.

Pangea jelentése

Pangea vagy Pangaea (ógörög Παγγαία, azaz „az egész föld”) az elnevezése annak a szuperkontinensnek, amely a paleozoikum és mezozoikum korszakokban létezett és amelyből a lemeztektonikai mozgások révén kivált minden mai kontinens. A Pangea mintegy 180 millió évvel ezelőtt kezdett darabokra törni, a jura korban, először délen Gondwana, északon Laurázsia kontinensekre, amelyek később tovább töredeztek és megszülettek a mai kontinensek.

wikipédia
Így szerezz ingyen állatkert belépőt a családodnak!

Mi minden vár még a gyerekekre a hotelben?

„Szállodánk bemutatja a Föld történetének mérföldköveit. Gyermekei találkozhatnak dinoszauruszokkal és játszhatnak a Pangea Hotel kalandos dínójátszóterén. Beltéri gyermek kuckónkban készségfejlesztő és szórakoztató játékokkal várjuk a kisebbeket is. Az „állatian” bőséges svédasztalos reggeli alkalmával elősegítjük a kényelmes étkezést (etetőszék, gyermekevőeszköz, előke).” (így mutatja be a gyerekbarát szolgáltatásokat a Hotel Pangea tulajdonosa a szállás honlapján).

Pangea Hotel kupon vagy akció után kutatsz? Csekkold a szallasguru.hu oldalát! >>

Mi bátran ajánljuk a nyíregyházi hotelt minden kisgyerekes családnak, baráti társaságoknak, nagyszülőknek és unokáknak. De vajon hogyan vélekednek az itt eltöltött időről a hotel korábbi vendégei?

Vélemények a Pangea Hotel vendégeitől a szallas.hu oldalán 

„Kedves személyzet, jó ellátás, modern, tiszta, jó illatú, csendes, kellemes hely. Jó, hogy az állatkertbe át lehet menni, és ráadásul amikor csak akarunk. Összességében jó volt minden, szívesen töltöttük itt az időt.

„Nagyon igényes alapanyagokból, nagyon minőségi kivitelezéssel, igazán eredeti, egyedülálló ötletekkel gazdagon díszített, vendégmarasztaló csodálatos hely.”

A személyzet nagyon kedves és rugalmas, a hotel meseszép és modern, tágas-tiszta szobákkal. A vacsora és reggeli bőséges és nagyon finom! Az állatkerti ingyen belépés pedig nagyon jó kikapcsolódás, nagyon élveztük!”

Így szerezz ingyen állatkert belépőt a családodnak!
Reggeli kínálat a Pangea Hotelben

TIPP: Foglald le a családi pihenést a szallas.hu oldalán és használd ki a közeli, kedvezményes programlehetőségeket:

Tudtad, hogy a Pangea Hotel -beli szállásodat akár SZÉP kártya segítségével is fizetheted? További részletek >>

Pangea Hotel cím és kapcsolat:

4431 Nyíregyháza – Sóstógyógyfürdő, Blaha Lujza sétány 15.

Olvasd el korábbi cikkeinket a Hotel Pangea szolgáltatásairól a szallas.hu blog oldalán:

Hasznos információk a Nyíregyházi Állatparkról

Nyitva tartás

Az Állatkert az év minden napján nyitva tart, munkaszüneti napokon is! Használjátok ki, hogy ingyen állatkert belépő jár a hotelfoglalás mellé, így egy hétvége alatt akár több alkalommal is meglátogathatjátok az állatokat.

  • 9:00 – 16:30 Március 1-től  – Március 30-ig | Pénztárzárás 15:30
  • 9:00 – 19:00 Március 31-től  – Szeptember 15-ig | Pénztárzárás 17:30
  • 9:00 – 18:00 Szeptember 16-tól – Október 26-ig | Pénztárzárás 16:30
  • 9:00 – 16:00 Október 27-tól – Március 1-ig | Pénztárzárás 15:00
Így szerezz ingyen állatkert belépőt a családodnak!
Jegesmedve a Nyíregyházi Állatparkban

Belépők

A megvásárolt jegyekkel a Zöld Piramis és Ócenárium, Viktória ház és az Andok Kalandok a Fóka és Papagájshow is látogatható.

  • 3 év alatt: 200 Ft
  • Gyerek (3-14 év): 2.500 Ft
  • Diák: 2.500 Ft
  • Felnőtt: 3.700 Ft
  • Nyugdíjas: 2.500 Ft
  • 70 év felett: 600 Ft
  • Fogyatékkal élők részére 1.200 Ft
  • Családi jegy (2 felnőtt + 1 gyermek): 8.600 Ft
  • Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 10.800 Ft
  • Családi jegy (2 felnőtt + 3 gyermek): 13.000 Ft
  • Óvodás csoport (15 fő után 2 kísérő 200 Ft / fő): 600 Ft
  • Diák csoport (15 fő után 2 kísérő 200 Ft / fő): 1.500 Ft
  • Felnőtt csoport (15 fő, az ár fejenként értendő): 2.500 Ft
  • Nyugdíjas csoport (15 fő, az ár fejenként értendő): 1.500 Ft

Az állatkerti játszóház árak felől a sostozoo.hu oldalán lehet tájékozódni.

TIPP: Nem kell Budapestig utazni egy izgalmas Fóka show vagy papagáj bemutató megtekintésére, inkább figyeld a nyíregyházi időpontok alakulását! Rendezvények, kalandok a nyíregyházi állatkert repertoárjában:

  • Fókashow: A 2020-as  szezon kezdése időjárástól függően 2020 Húsvéttól várható.
  • Papagáj bemutató: A 2020-as szezon kezdésre időjárástól függően májustól várható.
  • Látványetetések az Ócenáriumban hétfőn és pénteken 9:30-tól  

Kutya bevihető-e az állatkert területére?

Kutya sem a Hotel Pangea, sem a Nyíregyházi Állatpart területére nem vihető be állategészségügyi okok miatt. Kutyák elhelyezésre 4 őrzött, árnyas kennel áll rendelkezésre a főbejárat mellett kialakított kutya megőrzőben.

Fókashow naponta kétszer tekinthető meg

Add tovább az infót: Csoportos kedvezmény az állatkert területén! 

Amennyiben egy csoport intézményből (óvoda, iskola, munkahely stb.), szervezetten érkezik és összlétszáma (valamennyi résztvevő száma, felnőttek, gyerekek együttesen) meghaladja a 15 főt,  jogosult igénybe venni a csoportos kedvezményt.

Cím:

  • 4431 Sóstófürdő, Sóstói út (Nyíregyházi Állatpark)

Szívesen töltenéd egy hétvégét a Pangea Hotelben? Ne habozz, foglald le az oroszlános vagy orángutános szobát, és irány Nyíregyháza! >>

(fotók: Pangea Hotel)



Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%