Site icon Szallas.hu Blog

Fűben borozástól a táncolós koncertekig: Indul a régen várt fesztiválszezON!


Ugye, hogy ti is ki vagytok már éhezve egy jó kis fesztiválra, ahol a szeretteitek társaságában engedhetitek ki az elmúlt évben felgyülemlett fesztültséget? Akkor nem kell tovább várnotok, ugyanis teljes lendülettel elstartolt a nyári fesztiválszezon a Balaton-parton is! Bornapok, jazz piknik… ide veletek! 

Indul a régen várt fesztiválszezON a Balaton partján

1. Klassz a pARTon Fesztivál, több helyszínen

14 település és rengeteg kiváló komolyzenei koncert – ezek várják a kultúrára éhes közönséget szinte egész nyáron a magyar tenger körül. A rendezvény Balatonalmádiban indul, majd Keszthelyen záródik, de közben 50 szólista, 16 zenekar és több mint 200 szereplő mutatkozik majd be ez idő alatt a színpadokon. Ráadásul szuper kiegészítő programokra is lehet számítani.

Részletes programot és további információt ITT találtok!

Balatonfüred

2. Everness Fesztivál, Siófok-Sóstó

Feltöltődés, harmónia, útkeresés – egyszerre mindről szól az Everness Fesztivál, mely izgalmas előadásokkal, színes workshopokkal, hangterápiával és meditációval segít majd megtalálni a hétköznapokban oly könnyen elillanó egyensúlyt. Persze mindezt ajánlatos kiegészíteni egy kis jógázással is, ha pedig megéheznétek vagy megszomjaznátok, akkor mennyei, egészséges ételeket és italokat fogyaszthattok! …és igen! Természetesen koncertek is lesznek Palya Beával és Panganival – többek között.

Részletes programot és további információt ITT találtok!

3. Sörfesztivál, Alsóörs-Sirály Park

Tudjátok mi passzol a Balatonhoz és a nyári hőséghez? Bizony: egy jó hideg sör! Nincs más dolgotok, mint kilátogatni az magyar tenger partjára, ahol 30 sörfőzde több, mint 100 különleges folyékony kenyere verseng majd a kegyeitekért. Spékeljétek meg az élményeket változatos sörkorcsolyákkal vagy street food ételekkel is, és koccintsatok a legfinomabb belga vagy német sörökkel a labdarúgó EB utolsó meccsei alatt!

Részletes programot és további információt ITT találtok!

4. Badacsony Bor7végék, Badacsony-Móló Park

A legfinomabb borokkal és kiváló koncertekkel teremtik meg immár hagyományosan a badacsonyi Bor7végék hangulatát. Vegyetek részt a fesztiválszezon legmámorítóbb kóstolóin, fedezzétek fel a kulturális programok sokszínűségét közelebbről. A szervezők egyelőre még nem tették közzé a pontos menetrendet, ám azt már biztosan tudjuk, hogy a fellépők között lesz a Sharonz zenekar és az Other Planet is.

Részletes programot és további információt ITT találtok!

Bor7végék is színesítik az idei fesztiválszezon programját

5. Paloznaki Jazzpiknik, Paloznak-Sport utca 2.

Hihetetlen, hogy már a 9. Paloznaki Jazzpiknikre készülődünk! Pedig igaz! Telepedjetek le a fűbe egy finom bor társaságában és élvezzétek a jazz, a funk és a soul legjavát! Az éhes vándorokat pedig a Sáfránkert Vendéglő, Lilipop Cukrászda és a Cupákos várja!

Részletes programot és további információt ITT találtok!

6. Művészetek Völgye fesztivál, Kapolcs

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját idén már 30. alkalommal rendezik meg Kapolcs szívében – a kultúrarajongók legnagyobb örömére. Ám természetesen nem csak zene, irodalom, művészet és hagyományőrzés dominál az eseményen, hanem családi- és sportprogramokból sem lesz hiány! A lebilincselő beszélgetéseket pedig vétek kihagyni. Különösen akkor, ha a sztárvendégek között olyan nevek szerepelnek, mint Hobo, Beck Zoli vagy Szőke András! Ugye, hogy ti is ott lesztek? 

Részletes programot és további információt ITT találtok!

Mire nevezzetek még be? 

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Olvass tovább: TOP 16 csábító apartman és villa 2021 – balatoni, erdei vagy városi nyaraláshoz!


Exit mobile version