Site icon Szallas.hu Blog

Itt a nyár? Hévíz téged is vár!


Mi más is lehetne Hévíz legkeresettebb legkülönlegesebb helye, ha nem a Tófürdő? A festői környezet és a gyógyító víz téged is ámulatba ejt majd. Miért ne pihennéd ki itt a munka fáradalmait? A tó vize és iszapja több mint 2000 éve kínál gyógyulást különböző mozgásszervi és bőrbetegségekre.

Bővebb információ a Hévízi Tófürdőről ide kattintva

A legjobb hévízi szállásokért kattints ide >>

A legjobb hévízi programokért kattints ide >>

A Tófürdő kihagyhatatlan program ha Hévízen jársz

Ha folytatnátok a lazulást, látogassatok el a Zena Beauty & Med centerbe. A szépészeti kezelések szerelmesei itt nem fognak unatkozni. Kozmetika, fodrászat, manikűr és pedikűr, fogászati kezelések és spa részleg várja a szépülni vágyókat, modern környezetben. A végére belefér még egy masszázs?

További részletek az exkluzív feltöltődési lehetőségről ide kattintva >>

A Zena Beauty & Med Centerben téged is megszépítenek

Szükségetek lenne még egy kis pluszra? A hőlégballonos sétarepülés igazi életre szóló élményt nyújt. Ha már meguntátok a strandolást, nézzétek meg a tavat felülről, madártávlatból is! 1000-1500 méter magasan élhetitek át a napnyugta csodáját. Mi lehet ennél romantikusabb?

A hihetetlen élményről bővebb információ ide kattintva >>

A balloning igazi nyári kaland

Hévízen a gyerekek és az adrenalindús kalandokat kedvelők sem maradnak ki a szórakozásból. A Tavirózsa Kalandparkban 40 és 70 méteres csúszópályákon és 30 kalandelemmel rendelkező kalandpályán bizonyíthatjátok rátermettségeteket és bátorságotokat.

További információ a Tavirózsa Kalandparkról>>

A Tavirózsa Kalandparkban kicsik és nagyok egyaránt jól szórakoznak

A nap zárásaként nagyszerű esti program lehet egy látogatás a Vilmos Pincében. Kóstoljátok meg a város legfinomabb borait és ne hagyjátok ki a gasztronómiai élményeket sem ráadásként! Panoráma, csend és nyugalom, kellemes baráti beszélgetések és játszótér a kicsiknek – nem is kell más az igazi nyári hangulathoz.

Bővebb információ a Vilmos Pincéről

Válogass a legjobb árú hévízi szállások közül >>

Élvezzétek a nyarat egy pohár bor társaságában


Exit mobile version