Site icon Szallas.hu Blog

Szelfistúdió, illúziók gyűjtőhelye, extrém trambulinpark — Izgalmas programok pároknak Budapesten


A kapcsolatok elején még szinte magától értetődő a pároknak, hogy közös programokat szerveznek, hiszen ezeken ismerhetik meg legjobban a másikat. Aztán egy idő után ezek az alkalmak általában ritkulnak, pedig egy izgalmas program mindig segít felpezsdíteni a kapcsolatot. Legyen szó első randiról vagy a sokadikról, most olyan különleges budapesti programokat mutatunk, amik párban igazán izgalmas időtöltésnek ígérkeznek.

Nitro Pony Szelfistúdió, ahol ti készíthetitek a legmenőbb közös szelfiket

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3. (Westend aluljáró szint)

Nitro pony Szelfistúdió

Nincs rólatok olyan közös kép, amit szívesen megosztanátok a közösségi oldalaitokon? Irány a Nitro Pony, ami mostanában az egyik legmenőbb páros program Budapesten időjárástól függetlenül.

A Nitro Pony Szelfistúdióban olyan különleges díszletek között fotózkodhattok, amiket neves filmes díszlettervezők, dizájnerek, lakberendezők és még számos művészeti ág képviselői alakítottak ki. Jelenleg 12 installáció vár itt rátok, ahol szuper kreatív fotókat lőhettek.

Mit kínál még a Nitro Pony?

A dizájnos környezet mellett:

Bónusz tipp: érdemes karácsony környékén is ellátogatni majd, mert szezonális hátterekkel is készülnek, így mesebeli ünnepi fotókat is készíthettek a pároddal.

Szállástipp a közelben: Hotel Metro

Illúziók Múzeuma, ahol nem hisztek a szemeteknek

Cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 3.

Egy igazán különleges program pároknak a budapesti Illúziók Múzeuma, ami olyan nagyvárosok után, mint például New York, Sanghaj, Párizs vagy éppen Dubai, 2021 decembere óta már a magyar fővárosban is megtalálható. Az optikai csalódásokkal teli installációkat két horvát építész álmodta meg, és olyan hatalmas siker volt az első múzeumuk, hogy azóta már az egész világot, köztünk hazánkat is meghódították a nem mindennapi ötlettel.

Ha tökéletes randihelyszínt kerestek a pároddal Budapesten, itt biztosan csalódás fog érni, de a szó pozitív értelmében, mert az Illúziók Múzeumában semmi sem az, aminek látszik!

Illúziók Múzeuma

Az összes installációt most nem leplezzük le, hogy még izgalmasabb legyen a páros program, de többek között található itt olyan szoba, ahol egyikőtökből óriás, míg a másikból törpe válik, van, ahol fenekestől felfordul veletek a világ, és ha a kedvetek úgy tartja, tálcán kínálhatjátok a párotokat.

Illúziók Múzeuma

Tipp: a fényképezőgép vagy a telefon most se maradjon otthon, mert itt is szuper fényképeket készíthettek emlékbe.

Szálláshely a közelben: Trendy Deluxe Apartments

Cyberjump Buda Trambulin Park, ahol a fellegekbe repülhettek

Cím: 1117 Budapest, Hengermalom út 19-21. (Új Buda Center felső emelete)

Most nem egy szokványos randihelyszín következik! Ha egy igazán aktív programot kerestek a pároddal Budapesten, amit a rossz idő sem tud tönkretenni, próbáljátok ki a budapesti Cyberjump Trambulin Parkot!

A közel 3000 négyzetméteres területen egy vagy két órás jegyet válthattok, és ez idő alatt ugrálhattok számtalan jobbnál-jobb pályán, sőt, van ahol akadályokat is le kell küzdenektek, hogy tovább juthassatok. A csapatmunka sem hiányozhat, de összeszokott pároknál ez már szinte rutin lesz.

Praktikus tudnivalók

Szállástipp a közelben: The Pearl of Buda Apartman

Ugorjatok bele az új kalandokba párban a Superfly Budapest extrém trambulinparkjában

Cím: 1133 Budapest, Süllő utca 8.

Ha az előző pároknak szóló program bejött, és szívesen kipróbálnátok még hasonlót, a Superfly Budapestben a helyetek! Itt 2200 négyzetméteren vár rátok rengetegféle trambulin és ugrálópálya, de ha elfáradtok, akár szusszanhattok is a létesítményhez tartozó kávézóban.

Praktikus tudnivalók:

Tipp: gyakran szerveznek különböző programokat, ha még izgalmasabbá szeretnétek tenni a randit, figyeljétek a közösségi oldalaikat!

Szállásajánlatunk a Superfly Budapest közelében: Cooper Apartman

Még több budapesti szállás >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

Tiszta Franciaország! Párizsi hangulat Budapesten, és provence-i szállások Magyarországon >>

(Képek: Szallas.hu, facebook.com)


Exit mobile version