Site icon Szallas.hu Blog

Játssz velünk, és nyerj káprázatos panorámájú, négycsillagos balatoni wellness hétvégét!


Ismerkedj meg a Balaton páratlan őszi arcával! A vízpart a hűvösebb napokon is szuper programokkal és kirándulási lehetőségekkel vár. Vegyél részt a Szallas.hu nyereményjátékában, és nyerj egy két főre szóló, két éjszakás, félpanziós wellness hétvégét a négycsillagos Kenese Bay Garden Resort & Conference elképesztő panorámával bíró balatonkenesei szállodájába!

Mit tartalmaz a csomag?

Meddig érvényes az utalvány?

A wellness utalvány 2025. április 30-ig hétköznap és hétvégén használható fel, amely alól kivételt képeznek az ünnepek (2024.12.20- 2025.01.04. és 2025. 03.14-16.) valamint a kiemelt időszakok (2024.10.23-11.02. és 2025.04.17-26.).

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese 150 000 Ft értékben ajánlott fel wellness pihenést.

Így lesz a tidéd a wellness hétvége

A lehető legkönnyebben: kattints a Szallas.hu nyereményjáték hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 150 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. november 5.

Miért érdemes a Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenesét választani

A Balaton északi csücskében, óriási zöld övezet közepén felejthetetlen panorámájú szállodára bukkanhatsz. A Kenese Bay Garden Resort & Conference saját balatoni strandjával vagy a tóra néző wellness részlegével bárkit lenyűgöz. A Balatont csodálva csobbanhatsz a fantasztikus beltéri medencékben, de a magyar tenger látványáról még a szaunában sem kell lemondanod!

Az aktív pihenésről a bárral rendelkező kétsávos bowlingpálya, a pingpongasztal, a karbantartott műfüves focipálya, az izgalmas teqball, a jógaóra, a kültéri sakk vagy az e-bike-bérlés gondoskodik. A gyerekbarát hotel tágas kertjében játszótér, hinta és homokozó várja a család legfiatalabbjait, a környék pedig rengeteg látnivalót tartogat a felnőtteknek is. Ugye számodra is így hangzik a tökéletes wellness hétvége?

Ha Balatonkenesén és környékén jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

A lélegzetelállító balatoni kilátást nem csupán a Kenese Bay Garden Resort & Conference hotelből élvezheted, hanem akár a városka 175 méter magas „hegyéről” is. Kapaszkodj fel a Sós-hegy tetején található kilátóba, ahonnan az ezerszínű Balaton látványa tárul majd eléd. A kilátó mellől induló Tátorján tanösvény függőleges löszfalán egy igen ritka növényt is megcsodálhatsz. A mézillatú, fehér virágú tátorján egész Közép-Európában elvétve fedezhető csak fel. Így ha szerencséd van, akkor egy igazi ritkaságot pillanthatsz meg, ha végigjárod a magasfalon húzódó ösvényt.

A Budapestről kb. egy óra alatt elérhető Balatonkenese tájháza megmutatja neked, hogy hogyan éltek itt egykor az emberek, kikötője pedig izgalmas hajókirándulásokra csábít. De a városka tökéletes kiindulópontja lehet egy felejthetetlen veszprémi vagy székesfehérvári kirándulásnak, vagy a gyönyörű nádasladányi Nádasdy-kastély sincs innen messze.

TIPP: Falatozz a Balatonnál! A legfinomabb pizzákat itt találod.

(Fotók: Szallas.hu)


Exit mobile version