Site icon Szallas.hu Blog

Játssz velünk, és nyerj őszi pihenést a káprázatos Grand Hotel Esztergomba!


Ne hagyd a múltba veszni a nyár emlékeit! Szerezz új élményeket ősszel is! Vegyél részt játékunkban, és nyerj egy két főre szóló, két éjszakás, félpanziós kikapcsolódást a csodás Grand Hotel Esztergomba, ahol minden adott a teljes testi-lelki feltöltődéshez.

Mit tartalmaz a csomag?

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány hat hónapig használható fel, amely alól kivételt képeznek az ünnepek és a kiemelt időszakok.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Grand Hotel Esztergom 135 600 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 135 600 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. október 1.

Miért érdemes a Grand Hotel Esztergomot választani?

Pazar környezetben, a festői Prímás-szigeten négycsillagos pihenéssel várja vendégeit a Grand Hotel Esztergom. A letisztult és modern szállodát a grandiózus terek és a kifinomultság jellemzi. Világos, komfortos, légkondicionált 126 db szobájának és 23 luxus lakosztályának mindegyikéből káprázatos kilátás nyílik a pilisi erdőkre vagy a lenyűgöző székesegyházra.

Különleges tetőtéri spa részlegükben panorámás pezsgőfürdő, méregtelenítő szaunák és pihenőterasz gondoskodik a kényeztetésről.  A wellness-szolgáltatásokat a szállodával szemben lévő Aquasziget Élményfürdőben is élvezhetik a vendégek, hiszen a hotel ingyenes belépést biztosít számukra a komplexumba.

Ha Esztergomban jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

A Dunakanyar kapujában fekvő Esztergom kanyargós utcáin lépten-nyomon történelmi emlékekre bukkanhattok. A város – két emblematikus nevezetessége, a bazilika és a vár mellett – rengeteg izgalmas látnivalót tartogat.

Esztergomi Bazilika

Itt találjátok például az ország legrégebben városházaként szolgáló épületét, amelynek falai között egykor a Rákóczi-szabadságharc legendás hadvezére, Vak Bottyán is élt. A Várhegy alatt elterülő Víziváros egy dzsámit rejt, az úgynevezett Előhegyen pedig Babits Mihály és Török Sophie egykori nyaralóját fedezhetitek fel. 

A bűbájos város fekvése miatt a természet szerelmeseit is le fogja nyűgözni. A Strázsa-hegyi tanösvény télen-nyáron kellemes útvonal akár gyerekekkel is. A Szamár-hegy és a Hosszú-hegy között húzódó Búbánat-völgy négy mesterséges tavával az egyik  legnépszerűbb kirándulóhely, de az ország egyik legkülönlegesebb kristálybarlangját is Esztergomban találjátok.

Strázsa hegyi kilátó, Esztergom

A fokozottan védett Sátorkőpusztai-barlang hófehér gipsz és kalcitkristályokkal borított járatai azonban csak előzetes bejelentkezéssel csodálhatok meg.

Városnézés Esztergomban >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version