Site icon Szallas.hu Blog

Játssz velünk, és nyerj tavaszi feltöltődést! 


Köszöntsd a tavaszt egy játékkal! Nyerj egy csodás, természetközeli, 2 főre szóló, 2 éjszakás, zavartalan wellness hétvégét Cserszegtomaj meseszerű, bájos vidéki szállójába, a Club Dobogómajorba!

Mit tartalmaz a csomag?

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2023.12.-ig használható fel.  Kivéve iskolai szünetekben és állami ünnepeken: 2023.04.07.-2023.04.10., 2023.04.28.-2023.05.01., 2023.05.26-2023.05.29., 2023.06.16.-2023.08.27., 2023.10.20.-2023.11.01.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Club Dobogómajor, Cserszegtomaj 90 000 Ft értékben ajánlott fel pihenést. 

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik a 90 000 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2023. április 4. 

Miért érdemes a Club Dobogómajorban pihenni?

A Club Dobogómajor Cserszegtomajon található, félúton Hévíz és Keszthely között. A természetközeli pihenés és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit már első látásra elbűvöli a hely szelleme és a vidék romantikája.

Kedves és segítőkész személyzet, 2, 4 illetve 6 fős, otthonosan berendezett apartmanok, hatalmas, autómentes zöld terület, igazi feltöltődést kínáló szolgáltatások, zalai tájjellegű különlegességeket is kínáló étterem, kutyamedence és számos sportolási lehetőség várja az itt megszálló vendégeket.

Ha Cserszegtomaj, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

Cserszegtomaj egy csendes, nyugodt kis község a Balatontól kb. 10 percnyi autóútra. Elhelyezkedése miatt nemcsak nyugodt pihenésre van lehetősége azoknak, akik a településen foglalnak szállást, hanem egy aktív, kirándulásokban gazdag feltöltődésre is. 

A bájos falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része, így a túrázás szerelmesei is otthon érezhetik itt magukat. A borkedvelőknek feltétlenül érdemes megkóstolniuk a faluhoz köthető cserszegi fűszerest, amelyet akár a Festetics család egykori borospincéjében is megtehetnek. A környéken a Hévízi-tó mellett többek között a keszthelyi városi strand vagy a diási Játékstrand is fürdőzésre csábítja az ide látogatókat.

A településről Keszthely látnivalói is könnyen elérhetőek. A “Balaton fővárosában” menetrendi hajóra szállva pompás hajókirándulásban lehet részünk. Ha pedig inkább a szárazföldön maradnánk, akkor Keszthely számtalan múzeummal és az ország egyik legnagyobb és leglátogatottabb kastélykomplexumával, a Festetics-kastéllyal vár minket.

A Kis-Balaton Látogatóközpont a terület élővilágát bemutató szárazföldi és vízi túrái pedig különleges, természeti élményekkel gazdagíthatják a programra vállalkozókat.

Hőlégballonnal a magyar tenger felett >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version