Site icon Szallas.hu Blog

Kalandozások a Villányi-hegység lábánál – Dráva Hotel Thermal Resort****


Hazánk déli részén, a horvát határhoz közel bújik meg Baranya megye természeti kincsekben, kulturális örökségekben és lenyűgöző látnivalókban gazdag városa, Harkány. Csobbanj egyet az Európában is híres gyógyvízben, hörpintsd fel a Villányi hegység legfinomabb borait, ízleld meg a mennyei ételkülönlegességeket és válaszd mindehhez a Dráva Hotel Thermal Resort****-t, ahol valódi élmények várnak rád!

Dráva Hotel Thermal Resort**** – wellness

Töltődj fel egy varázslatos környezetben!

Léleknyugtató, csodálatos ősfákkal ölelt környezetben, ám mégis a városközpontban helyezkedik el a Dráva Hotel Thermal Resort**** épülete, mely nem csupán autóval, hanem tömegközlekedési eszközzel utazva is könnyen megközelíthető. 

Dráva Hotel Thermal Resort****

A szállodában négyféle tágas, elegáns és otthonos lakrészben hajthatod álomra a fejed. Válassz bátran a classic, illetve a superior szobák vagy a lakosztályok és apartmanok közül, itt biztosan maximális feltöltődésben és kényelemben lehet részed! Jó hír az állatbarátoknak, hogy a hotel mindegyik hálóhelyisége fel van készülve a négylábúak érkezésére, így a kedvenceket sem kell kihagyni a nyaralásból. 

Lépj ki a stresszes mindennapokból, irány a Dráva Hotel Thermal Resort****

A hotelben a wellness örömöknek is hódolhatsz. Fedezd fel az élményelemekkel gazdagított medencéket: nyújtózz el a pezsgőpadon, hagyd, hogy a nyakzuhany megmasszírozza a fáradt izmaidat és pihenj meg a kiadós úszás után egy isteni koktél társaságában a napozóteraszon! Két csobbanás között pedig bátran próbáld ki az élénkítő és izzasztó szaunákat, valamint a vitalizáló sókamrát is!

Dráva Hotel Thermal Resort**** – wellness

Ha pedig még mindig nem tudsz betelni az élményekkel, akkor hagyd, hogy a kitűnő masszőrök szabadítsanak meg a maradék stressztől egy szuper wellness kezelés formájában – nem kell aggódnod, itt biztosan jó kezekben leszel!

Maradj mozgásban!

Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek a nyaralás ideje alatt sem kell elszakadniuk a sportolástól, ugyanis a hotel számos programlehetőséget kínál ehhez a teniszezéstől kezdve a strandröplabdán át a lengőtekéig. Szerencsére rossz idő esetén is mozgásban maradhatsz, mert a korszerű és jól felszerelt fitneszteremben bármikor elégethetsz néhány kalóriát. 

A környék is rengeteg izgalmas élménnyel kecsegtet, melyet kerékpárral, gyalogszerrel vagy akár csónakkal is felfedezhetsz. Amennyiben csak egy rövid sétát szeretnél tenni, ki sem kell mozdulnod, mert a hotel festői parkját csodálatos utak szelik keresztül – barangold be őket kedvedre, találj rá a teknőskertre és keresd fel a kisállatsimogatót is, ahol imádnivaló kiskecskékkel találkozhatsz! 

TOP 10 vidéki wellness hotel Magyarországon – Friss lista!>>

Kóstold meg Harkányt a Dráva Hotel konyhájában

A sok élmény után bizony garantáltan megéhezik az ember, de szerencsére a Dráva Hotel Thermal Resort**** fantasztikus éttermében mennyei ízekre lelhetsz bármikor. Jó, ha tudod, hogy a főszakács féltő gonddal választja ki a helyi piacról az alapanyagok legjavát, melyből a páratlan, tájegységre jellemző klasszikus ételek készülnek. 

Dráva Hotel Thermal Resort**** – helyi ízek

Az ínyenceknek sem kell lemondaniuk a nemzetközi konyha remekeiről, ugyanis a konyha ezeket a fogásokat is különleges ízköntösben tálalja. A pazar ételkölteményekhez pedig mi is dukálhatna jobban, mint a Villányi-hegység lankáin született zamatos borok.

A csúcsgasztronómia mellett a Lobby bárban időnként tea, kávé és mézkóstolóval is kedveskednek a vendégeknek. Azoknak, akik nem szívesen fogyasztanak alkoholos italokat jó hír, hogy mennyei zöldség és gyümölcsleveket is készítenek a mixerek. 

Egyszóval foglalj helyet nyugodtan, érezd át a felhőtlen kikapcsolódást, valamint a mennyei ízek kényeztetését és hagyd, hogy az összes érzéked átjárja a nyaralás fantasztikus élménye a a Dráva Hotel Thermal Resort****-ben!

A szállás linkjét itt találod: Dráva Hotel Thermal Resort****


Exit mobile version