Site icon Szallas.hu Blog

Karácsonyra hangolva! – ünnepi zeneválogatás


Rendhagyó év van a hátunk mögött, de azért van ami így is örök, a Karácsony! Máshogy készültünk, és ugyan sokan máshogy is ünnepeljük, de a szeretet és az ünnepi hangulat megteremtése már csak rajtunk múlik. De mitől is lesz teljes a karácsonyi hangulat? Fények, díszek, illatok, na és persze a zene! Mert ugye nincs karácsony zene nélkül! Ünnepi zeneválogatás Tőlünk Nektek!

Ünnepi zeneválogatás

A karácsony egyik fő kiegészítő eleme a zene. Már gyakran a tél beköszöntével felcsendülnek a legismertebb dallamok a plázákban, éttermekben vagy éppen a különböző szolgáltatóknál. Van, hogy a könyökünkön jön már ki a megannyi elcsépelt muzsika, de azért valljuk be, zene nélkül nem teljes az ünnepi hangulat. A legjobb szállásokért, programajánlatokért, kirándulási tippekért vagy éppen bakancslistákért mindig fordulhattok hozzánk, azonban idén bővül a repertoár! Ki- ki döntse el, hogy mi a legkedvesebb dallam a szívének, no és persze a fülének, de hogy megkönnyítsük az idei keresgélést, összegyűjtöttük a legkülönfélébb ünnepi zeneválogatásokat itthonról és a világból. Dőljetek hátra, és adjátok át magatokat a karácsonyi hangulatnak!

Lágy karácsonyi dallamok

Jöhet egy kis jazz?

A klasszikusok klasszikusa

Következzen egy kis Frank Sinatra!

Jó ebédhez, vacsorához szól a nóta!

A legszebb magyar karácsonyi dalok.

Van zsákunkban minden jó!

A legismertebb ünnepi zeneválogatások a világból.

https://www.youtube.com/watch?v=yxOpbyL6HS4

Trendi Xmas

Amikor a swing, a pop, a jazz, egy kis lounge hangulattal vegyítve varázsol ünnepi hangulatot.

Hangolódj szabadon!

Reméljük sikerült megtalálni a hangulathoz leginkább illő ünnepi zeneválogatást, ami bearanyozza a karácsonyi közös pillanatok egyikét!

Ha még nem biztos, hogy megvan a legjobb ajándék, akkor is van egy tippünk! Az együtt töltött idő és a közös élmények, melyek örökre megmaradnak!
Ajándékozz közös kikapcsolódást jövőre >>

(Fotó: shutterstock)


Exit mobile version