Site icon Szallas.hu Blog

Karácsonyra hangolva – ünnepi wellness csomagajánlatok


Egy mondás szerint az otthon ott van, ahol a család. Ez érvényes a karácsonyi időszakra is, hiszen ilyenkor a régóta nem látott családtagok is összejönnek, hogy együtt ünnepeljenek. Vagy a nagymamánál, vagy valamelyik rokonnál, sőt egyre többen döntenek a hotelek nyújtotta kényelem mellett.

A következő összeállítással azoknak szeretnénk kedvezni, akik a karácsonyt nem otthon töltik, hanem valamelyik belföldi hotelt választják a családi ünneplés helyszínéül.

5 hotel – 5 ünnepi csomag. Karácsonyra hangolva!

Tisza Balneum Hotel Tiszafüred **** – Ünnepi csomag (2 éj)

A Tisza Balneum Hotel**** Konferencia és Wellness központ egyedi és különleges környezetben, közvetlenül a Tisza-tó partján található Tiszafüreden. A szállodakomplexumot egy háromszintes 51 szobás (44 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 8 különálló kétszintes ház alkotja, ahol további 16 lakosztály áll vendégeink rendelkezésére. A Balneum Spa-ban kettő fedett, egy nyitott és egy átjáró medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitness terem, és Spa részlegünk kezelőhelyiségei kapnak helyet.

Tisza Balneum Hotel Tiszafüred ****

A két éjszakás ünnepi csomag tartalma:

– Szállás büféreggelivel és vacsorával
– Karácsonyi gesztenyesütögetés a Tisza-parton
– Animációs programok gyerekeknek és felnőtteknek
– Meghitt hangulatú zenés karácsonyi vacsorák
– Ajándék belépő a Tiszavirág ártéri sétaútra (a program időtartama: körülbelül 2 óra)
– Balneum SPA korlátlan használata, szombatonként szauna rituálék (mézes harmónia, kelet varázsa, pálinkás, Kleopátra, bounty, immun mester, jeges borzongás)
– MóKaland játszóház használata

Foglalás és további részletek ⇒ 

 

Hotel Karos Spa Zalakaros ****+superior – Ünnepre hangolva – teljes panzióval

A Hotel Karos Spa****superior szálloda édenkerti környezetben fekszik, 400 méterre a központtól, erdők, lankás dombok, szőlőhegyek ölelésében.A szálloda gyermek- és családbarát jellegéből adódóan sokféle programot, lehetőséget kínál a kis- és nagycsaládoknak, ezen kívül pedig a wellness élményeket keresők, gyógyulni vágyók is megtalálnak itt minden lehetőséget céljaik eléréséhez.

Hotel Karos Spa

Hangolódjon rá nálunk az ünnepekre! Félpanziós foglalása mellé szállodánk AJÁNDÉKA egy finom ebéd! RÁADÁS: Minimum 3 éjszaka foglalása esetén további ajándék egy 15% kedvezményre jogosító wellness kupon!

A csomag tartalmazza:
– Szállás tágas Spa Superior szobáinkban
– Éden éttermünk kínálata: bőséges büféreggeli és büfévacsora, ebéd (leves és főétel) magyaros és nemzetközi ételek, reform- és ínyencválaszték,
– Harmónia Spa Wellness részlegünk szolgáltatásai egyedülállóan 4.000 m2 –en: úszómedence, termálmedence, élménymedencék, gyermekmendence, játszótér, jégbarlang, szauna sziget, kondicionáló- és fitness terem, csoportos szárazföldi- és vízi tornák,
kreatív gyermekprogramok, ingyenes gyermekfelügyelet
– hetente többször élőzene a Hajóbárban

Foglalás és további részletek ⇒

 

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****  – La Contessa Karácsony 3 éjre

Az Egertől 25 km-re, Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel – a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka – a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja 80 kétágyas szobájával és 650 m2-es wellness részlegével. A szobákban elegáns olasz bútorok és nemes anyagú függönyök garantálják a hamisítatlan kastély élményt, melyek a modern kor elvárásainak megfelelően kerültek kialakításra. A Bükk lábánál, a közel 7 hektáros ősparkban fekvő, több száz éves múltra visszatekintő neobarokk kastély 2009 óta megújulva, ugyanakkor régi pompáját megőrizve köszönti Vendégeit.

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Meghitt karácsonyi csomagajánlat a La Contessa Kastélyhotelben, Szilvásváradon!
Töltse nálunk családjával a szeretet ünnepét és mi feledhetetlen élményekkel és hangulattal ajándékozzuk meg Önöket! Szerezzen családjának örök karácsonyi emlékeket!

A csomag tartalma:
– Szállás 3 éjszakára büféreggelivel és ünnepi svédasztalos vacsorával
– Welcome drink érkezéskor
– Meglepetés szobai bekészítés
– Szenteste karácsonyi ünnepi vacsorával
– Karácsonyi uzsonna december 25-én és 26-án délután
– délutánonként változatos karácsonyi zenei előadások az ünnepi pillanatokért
– 3000,-Ft értékű ajándék wellness kupon, amely 10 000,-Ft feletti wellness kezelésekre igényelhető
– Fürdőköntös bekészítés, wellness részleg használata, parkolás

Foglalás és további részletek ⇒

 

 

Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló ***+superior – Karácsony

2005-ben nyílt 3 csillagos szállodánk csendes környezetben, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának területén fekszik és közvetlen átjárás biztosított a harminchektáros, gyönyörűen parkosított strandfürdőbe. A szálloda vendégei ingyenesen igénybe vehetik a fürdőkomplexum szolgáltatásait: május 1-től szeptember 30-ig nyitva tartó strandfürdő 13 medencéjét. Egész évben ingyenesen használhatják a gyógyfürdőt és a fedett uszodát.

A 2005-ben megnyitott szállodánkban a 86 kétágyas, 3 apartman, 6 háromágyas, 6 családi és 3 mozgássérültek részére kialakított légkondicionált, fürdőszobás, tv-vel, telefonnal, minibárral és szobaszéffel felszerelt szobával rendelkezik.

Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló*** +superior

 

Karácsonyi ünnepi csomag:

– szállás félpanzióval, félpanziós ellátás keretében december 24-én ünnepi vacsorával

– szállodai medencék: 3 belső és 1 külső medence, szauna, infraszauna, gőzkabin, zárt parkoló használata

– fürdőköpeny igénybevétele

– Hungarospa gyógyfürdő és fedett uszoda igénybevétele

– belépő az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe (kivétel – elutazás napja).

Foglalás és tovább információk ⇒

 

 

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd **** – Kedvezményes szobaár félpanziós ellátással

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** Mezőkövesden, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő mellett található. Elhelyezkedése tökéletes, hiszen autópályán minden irányból megközelíthető, így egy órányi autóútra van szállodánk akár Budapestről, akár Debrecenből. Négycsillagos szállodánk 134 szobájában az elegancia, az elérhető luxus várja.
A wellness részleg teljességét négy medence biztosítja. A 2 részre osztott élménymedence, a 2 gyógyvizes medence és az úszómedence mellett, szaunavilágunk kiválóan alkalmas a modern élet okozta stressz és megterhelés oldására.

Balneo Hotel Zsori Thermal és Wellness Mezőkövesd ****

A csomag tartalma:

Szállás a kiválasztott szobatípusban
– Bőséges hideg-meleg büféreggeli és vacsora
– Naponta frissítő vízi torna
– Wellness részleg és a Szauna világ használata (úszó-, belső- és külső élmény- és 2 Zsóry-vizes gyógymedence, gőz-, aroma- és sókabin, infra- és finn szauna, barlangzuhany)
– Fitness terem korlátlan használata
– Fürdőköpeny és wellness törülköző használata

Foglalás és további részletek ⇒

***

Még több családbarát hotelt keresel? Nézz körül TOP10-es listánkban is ⇒

 


Exit mobile version