Site icon Szallas.hu Blog

Álomvakáció az Adriai-tenger partján – szállásajánló szuper kedvezményekkel!


Csípjétek el a naplemente utolsó sugarait a medence falának dőlve, kóstoljátok végig az all inclusive éttermek zseniális ételeit vagy vonuljatok el a török szaunába! Vakációzzatok idén kedvezményesen a hullámzó Adriai-tenger partján, a látnivalókban gazdag Horvátországban, ahol szuper strandok, mennyei ízek és felejthetetlen élmények várnak rátok! 

1. Hotel Miramare Crikvenica*****

Gyönyörködjetek a tenger végtelenségében a pezsgőfürdőben vagy az élménymedencében pihengetve és fedezzétek fel a Hotel Miramare Crikvenica***** többi remek wellness programját is! Na persze a zseniális ízekre és szobákra sem lesz panasz.

2. Hotel Marina Selce Crikvenica****

Az Adria partján magasodó Hotel Marina Selce Crikvenicából**** csak pár lépést kell tennetek, ha fürdőznétek egyet a napernyős strandon. A beltéri 200 négyzetméteres wellnessoázisban pedig beltéri medence és szauna is található.

3. Hotel Pinija Petrčane****

Naplementés fürdőzés a panorámás medencéből? Vagy inkább egy esti borozásra neveznétek be a kabócák koncertjével? A Hotel Pinija Petrčane**** mindkettőre lehetőséget ad. Emellett komfortos szobák, isteni ételek, árnyas játszótér és rengeteg sportolási lehetőség is vár rátok.

4. Hotel Faraon Trpanj***

Töltsétek a vakációt Dalmácia egyik legklasszabb szálláshelyén, a Hotel Faraon Trpanjban***, ahol all inclusive ellátásban lehet részetek! A tiszta, kényelmes szobákat, a kedves személyzetet és a hatalmas kültéri medencét tuti imádni fogjátok.

5. Wyndham Grand Resort – Hotel Novi Vinodolski*****

Hihetetlenül exkluzív, gyermekbarát szállást kerestek, melyben minden földi jó adott? Megtaláltátok! A napfényben fürdő modern, tágas terekből zavartalanul élvezhetitek a tenger látványát – akár a feszített víztükrű medencéből, étteremből és fitneszteremből is

6. Hotel Pagus Pag****

Egy wellnessben gazdag nap után ízléses szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket a Hotel Pagus Pagban****. Az all inclusive ellátás során ráadásul a hagyományos és a helyi ételkülönlegességeket is megkóstolhatjátok.

7. Hotel Vinotel Gospoja Vrbnik****

Szerezzetek új élményeket kikapcsolódás közben a Hotel Vinotel Gospoja Vrbnikban****! A luxust idéző wellnessbirodalomban és a csodaszép hálóterekben keveredik a modern, valamint a hagyományos stílus, ami igazán különlegessé teszi az összhatást. 

8. Crvena Luka Hotel & Resort Biograd na Moru****

Hangulatos kis öbölben, a világtól távol, a Crvena Luka Hotel & Resort Biograd na Moruban**** biztosan megismeritek a tökéletes nyaralást. A légkondicionált szobákban, apartmanokban vagy villákban semmiben sem szenvedtek majd hiányt.

9. Hotel Dražica Krk***

Kalandos óriáscsúszda, hűsítő medence, lélegzetelállító kilátás és bőséges félpanziós ellátás gondoskodik a jóllétetekről a Hotel Dražica Krkben***. A gyerekbarát szolgáltatások mellett szuper hír a családosoknak, hogy 12 éves korig a szállás ingyenes.

10. Hotel Brown Beach House & Spa Trogir****

Heverjetek végig a puha pihenőágyakon egy jó kis koktéllal vagy csobbanjatok a Hotel Brown Beach House & Spa Trogir**** medencéjében! A trópusi hangulatú wellnessben még egy kényeztető pezsgőfürdő és szauna is helyet kapott.  

11. Hotel Park Makarska****

Nehéz lesz eldönteni, hogy a Hotel Park Makarskában**** a különleges wellnesst, a zseniális konyhát vagy a csinos szobákat kedvelitek-e leginkább? Az biztos viszont, hogy a török szaunát és a medencés bár zseniális kínálatát sem szabad kihagyni! 

12. Hotel Stella Maris Vodice***

Családis szálláshelyre vadásztok? Nem gond, mert a Hotel Stella Maris Vodice*** 24 mesés szobája, szabadtéri medencéje, koktélbárja és igazán hangulatos wellness kuckója egyből elcsavarja majd a fejeteket.

Ha kimozdulnátok a szállásról, akkor ezeket a közeli látnivalókat ajánljuk:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version