Site icon Szallas.hu Blog

Egzotikus kirándulás Győr mellett: szafari túra a Kimba Elefántparkban


Fókashow után kávézás a dzsungel mélyén? Zsiráfnézés szafari közben? Egy fotó King Konggal? Esetleg állatsimogatás vagy etetés a szabad ég alatt? Ezeket a kitűnő programokat mind meglelitek a Töltéstaván található Kimba Elefántparkban. A vidámparkos élmények után pedig irány a tökéletes szálláshely! 

A Győrtől karnyújtásnyira fekvő Töltéstaván hihetetlen élményekkel gazdagodhattok a hétgenerációs cirkuszi családnak, Cassellyéknek köszönhetően, akik 2020-ban állataikkal együtt telepedtek le egy varázslatos, 12 hektáros birtokon, amiből a Kimba Elefántpark nőtt ki.

A számos izgalmas pillanatot ígérő hely rengeteg otthonra szoruló állatnak nyújt menedéket, akikkel ti is találkozhattok, ha letértek a 81-es útról. Tartsatok velünk egy állati jó kalandra!

Nézzétek meg a látványos bemutatókat és szafarizzatok!

Négy keréken, autóval vagy gyalog is bejárhatjátok a Kimba Elefántparkot, de érdemes a kombinált jegy mellett dönteni, hogy a lakók megfigyelésén túl a szórakoztató állatbemutatókról se maradjatok le.

Nyitvatartási napokon ugyanis naponta kétszer ámulhattok el az elefánt-, a póni- és a fóka bemutatókon. A parkban bolyongva lovakat, nyuszikat, szamarat, kecskéket, lámákat is simogathattok. Sőt, meg is etethetitek őket a helyszínen kapható finom Zoo csemegével vagy sárgarépával! 

Egy kis vidámpark után irány a dzsungel!

A barátságos lakók mellett három vidámparki körhinta és két szuper ugrálóvár is akad a Kimba Elefántparkban ‒ a gyerekek legnagyobb örömére. Emellett a hatalmas King-kong árnyékában remek fotókat készíthettek magatokról. 

A sok sétálás és nézelődés után pedig a buja dzsungelt idéző kávézó finomságai közül rendelhettek. Huppanjatok le a panorámás teraszra, ahonnan a körülöttetek poroszkáló állatokban gyönyörködve szürcsölhetitek el a mennyei frissítőt!

Mivel érdemes kiegészíteni a napot? Ha már eddig eljöttetek, akkor a mesés barokk városba, Győrbe is térjetek be! Bátran ajánljuk a Mobilis – A felfedezések házát, valamint az ősszel is nyitva tartó Rioter Games Élmény- és Kalandparkot!

Milyen szállásokat ajánlunk a közelben? 

1. Felnőttek álma: Nest – Urban Rooms, Győr

Tapasztaljátok meg a gondtalan kikapcsolódás örömét a csendes Nest – Urban Roomsban! A garantáltan felnőttbarát szálláshelyen 8 szuper stílusos, minden igényt kielégítő, légkondicionált szoba bűvöl el benneteket. Heverjetek el a kényelmes ágyakon, élvezzétek az okostévén át a Netflix vagy a HBO kiváló filmjeit, és csobbanjatok a kültéri pezsgőfürdőben is!

2. Forró szauna és fantasztikus ízek: Révész Hotel Étterem és Rosa Spa***, Győr

Indítsátok a reggelt bőséges, mennyei reggelivel a Révész Hotel Étterem és Rosa Spaban***, ahol akár minden napszakban találhattok magatoknak finomságokat! A saját fürdőszobával felszerelt, komfortos szobákban öröm lesz álomra hajtani a fejeteket. Jó hír, hogy a szálloda vendégei ingyenesen vehetik igénybe az infraszaunával, valamint só- és gőzkamrával ellátott wellnesst.

3. Recept a stressz ellen: Hotel Garzon Plaza****, Győr

Feszített víztükrű medence, fitneszterem, jakuzzi és sótéglákkal kirakott infraszauna is rejtőzik a Hotel Garzon Plaza**** 300 négyzetméteres wellnessoázisában. A csodaszép, modern szobákban fürdőköntös, kávé- és teabekészítés is vár rátok. A kitűnő étteremben pedig fejedelmi ételeket és pompás borokat kóstolhattok.

Még több szálláshelyet néznél meg Győrben? ITT megteheted >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

Miért érdemes Győrbe látogatni? >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version