Site icon Szallas.hu Blog

Kolping Hotel: Családdal biztosra megyünk – a téli szünetben is!


Ahogy egyre több időt töltünk a négy fal között, úgy erősödik a vágy, hogy csináljunk valamit, ami jókedvre derít. Mozduljunk ki, szerezzünk új élményeket magunknak és gyerekeinknek is. Mi kell hozzá? Egy vidám környezet, és olyan programok, amiket az időjárás nem befolyásol. A családbarát Kolping Hotelben és a szomszédos Bobo Fun Parkban mindent megtalálsz: játékot, kihívást és sikerélményt. A téli szünetben is!

Felejthetetlen gyerekbarát élmények a Balaton mellett

Az alsópáhoki Kolping Hotelben eddig is minden adott volt a családok gondtalan kikapcsolódásához. 10 hektáron lépten-nyomon játékot és szórakozást találnak az itt vendégeskedők. A babástól a kisiskolás korosztályig felülmúlhatatlan a kínálat.

Ahol mindig jó együtt lenni

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő szálloda teljesen felújítva, megszépülve érte el a negyedévszázados szülinapját, és egy komoly fejlesztést is tető alá hozott. A szálloda üzemeltetőinek új projektje épült meg a hotel közvetlen szomszédságában. A cél, hogy a nagyobb gyermekes családok se nőjék ki kedvenc szállodájukat, és a környéken lakóknak/kirándulóknak is időjárásfüggetlen szórakozást garantáljanak.

Bobo Fun Park: Vizuális sokk és interaktivitás

A Balaton aktív szabadidőközpontja

A Bobo Fun Park játszóház, osztálykirándulás úti cél, és rendezvényhelyszín egyben. Az adrenalin arénában 30 attrakció várja a család minden tagját. A 3000 m² -es park már önmagában is egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Mindannyian megtalálják benne azt a kihívást, aminek teljesítése a nap végén emlékezetes sikerélménnyel ajándékozza meg őket.

Győzd le a gravitációt a trambulin parkban

Az égig érő mászófalak, a sejtelmesen sötét barlang, az elsőre teljesíthetetlennek tűnő ninja-pálya, a kiterjesztett valósággal kombinált trambulin, és még megannyi más kihívás garantálja, hogy a gyerekek mozgással töltik majd az időt. A Bobo Fun Parkban több olyan játék is van, ami ötvözi a klasszikus játékokat a legmodernebb technológia lehetőségeivel. 

A kamaszokban éppúgy megvan a versenyszellem, mint a hatévesekben, csak másra van szükség annak előcsalogatásához. Itt még azt is elfelejtik, hova tették a telefonjukat, és offline üzemmódra váltanak. Közben pedig a felnőtteknek is lehetőségük van pihenni, beszélgetni egy kicsit – vagy akár be is szállhatnak a játékba. Így biztosan bővül majd a vidám, családi sztori-album.

Megnézem az ajánlatot >>

A Kolping Hotelben a családi pihenés mindig csodavárás

A szállodában közben zajlik az ünnepi programsorozat: karácsonykor az otthon melegét teremtik meg. Amire otthon a legkevesebb idő jut, arra itt megannyi alkalom nyílik: együttlét, odafigyelés, pihenés. A többiről észrevétlenül gondoskodik a tapasztalt személyzet. 

Fedett családi élményfürdő

A két ünnep között programot program követ, humorista, interaktív zenés és táncos műsorok, kézműves foglalkozások… Szilveszterkor a kedvünkért néhány napra visszaforgatják az időkereket, hogy visszaidézhessük gyerek- és fiatalkorunk kedvenceit. 

Amikor még fiú/lánybandákkal plakátoltuk tele a szobánkat, VHS-en néztük rongyosra a Terminátor 2-t és a Tetris meg a Super Mario volt a videojátékok csúcskategóriája. És micsoda tánc volt! Időutazás a 90-es évekbe a szilveszteri partin!

Már vár az álompihenésed >>

Családi lakosztály

Viszlát szürkeség, éljenek a színek!

A két helyszín együtt igazi jolly joker a téli szünetben is. Itt a család minden tagja fejest ugorhat az élményekbe. Leegyszerűsíti a választást: itt minden korosztály jól érzi magát, ha esik, ha fúj. Ha csak kirándulna a család, irány a Bobo Fun Park

A 10 hektáros park közepén Bobó, a víziló várja a gyerekeket

Ha több nap is belefér: a Kolping Hotel vendégeként lehet kimaxolni az élményeket. A Bobo Fun Park szolgáltatásait a Kolping Hotel vendégei előnyökkel használhatják, kedvükre kombinálhatják a szállodában elérhető programkínálattal. 

Úti cél: Alsópáhok. Kihívás elfogadva?

Foglalj szobát a téli szezon legtutibb családi szállásán >>

(Képek: szallas.hu)


Exit mobile version