Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 szállás, ahol SZÉP-kártyával is fizethetsz


2023. januárja a Széchenyi Pihenőkártyák használatában is változást hozott: január 1-től ugyanis megszűnnek a SZÉP-kártya alszámlái, így a teljes kapott összeg egyetlen zsebbe kerül majd. Vagyis a tulajdonosoknak nem kell többé számon tartaniuk, hogy melyik alszámlán mennyi pénz lehet, hanem egyben kezelhetik a juttatást. Ez nagy könnyebbséget jelent, főleg a szállásfoglalásnál. Ráadásul a kártyát már nagyon sok szálláshelyen elfogadják, így nyugodtan lehet tervezni belőle akár a húsvéti hosszú hétvégét is. 

TOP 10 szállás, ahol SZÉP-kártyával is fizethetsz

1. Hotel Barbakán***, Pécs

A történelmi belváros szívében elhelyezkedő Hotel Barbakán nagyszerű kiindulópontja lehet egy pécsi városnéző hétvégének. Az otthonos hotelben figyelmes, teljes körű kiszolgálásban lehet része a vendégeknek. 

2. Hunguest Hotel Pelion****+superior, Tapolca

A négyhektáros park közepén található Pelion Hotelből egy közvetlen folyosón keresztül juthattok le az szálloda alatt elterülő, gyógyító mikroklímájáról híres tapolcai gyógybarlangba. A szállóban azonban nemcsak gyógyulni lehet, hanem remekül pihenni is, köszönhetően a pazar wellnessrészlegének. Ha gyerekkel érkeznétek, akkor pedig a Tapolca Pocak Klub programjai lehetnek érdekesek számotokra. 

3. Ensana Thermal Aqua****, Hévíz

Hévíz első all inclusive gyógy- és wellness-szállodája, a városi parkerdő közvetlen szomszédságában, a híres Hévízi-tó közelében várja a feltöltődésre vágyókat. A szállodának saját gyógyvize van, és fantasztikus gyerekbarát programjai is, ha nyáron vagy szünidőben érkeztek ide.

4. Hotel Wellamarin****+superior, Zamárdi 

A Hotel Wellamarin közvetlenül a Balaton partján kínál csodálatos panorámával rendelkező szobákat a vendégei részére. A Tihanyi Bencés Apátság és a dombok csipkézte északi part pazar látványa tárulhat az itt megszállók szeme elé. A feng shui elvei szerint kialakított szobák és lakóterek pedig mindenkit egyensúlyba hoznak.

5. Residence Hotel Balaton****+superior Siófok

Ha elegáns, mégis meghitt és családias környezetben szeretnétek pihenni, akkor a Balaton-parttól mindössze 200 méterre található Residence Hotelben foglaljatok szobát. Ha épp rossz az idő, akkor sem kell aggódnotok, mert a hotel wellnessrészlegében a család apraja-nagyja megtalálhatja a hozzá illő a kikapcsolódást. 

6. Aquaworld Resort**** Budapest 

A hatalmas Aquaworld Resort Budapest nemcsak egy lenyűgöző, minden igényt kielégítő hotel, hanem Közép-Európa legnagyobb fedett szálloda- és élményfürdő-együttese is.  A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, ahol 15 medence – többek között az Európában is ritka szörfmedence –, 11 csúszda, külön szaunavilág és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat. Ezen a helyen két legyet üthettek egy csapásra, hiszen a SZÉP-kártyáról a szállásért fizettek, mégis fantasztikus szabadidős élményt is kaptok érte. 

7. Hotel Auris**** Szeged 

Pár lépésre a békés Tisza-parttól és a lenyűgöző Dóm tértől várja vendégeit 30 szobájával a Hotel Auris. Az elegáns és letisztult design kedvelőinek különösen tetszeni fog ez a szállás. A forró nyári hónapokban feszített víztükrű medencében pihenhetitek itt ki az egész napos városnézés fáradságát. 

8. Centrum Panzió Debrecen

A debreceni Nagytemplom közelében található családias Centrum Panzió a gyerekesek számára is ideális választás lehet. A panzióban ugyanis nemcsak családi apartman foglalható, hanem a gyerekek számára egy kültéri játszótér és egy beltéri játszószoba is feledhetetlenné teszi az itt töltött napokat. 

9. Sziget Hotel**** Nyíregyháza 

Egy hangulatos sziget kellős közepén várja a világtól elvonulni vágyókat a Sziget Hotel Nyíregyházán. A hotel különlegessége, hogy az összes szobából közvetlen panorámás kilátás nyílik a tóra.

10. Hotel Kapitány Wellness****+superior Sümeg

A középkor rajongóinak kihagyhatatlan szállás a sümegi Hotel Kapitány Wellness, ahol nemcsak történelmi lovasjátékokat élvezhetünk, hanem akár egy igazi középkori lakomát is. Aki inkább fürdeni szeretne, az is megtalálja itt a számítását. Ráadásul a szálloda medencéi 2021 tavaszától a hotel saját kútjából származó 32 ºC-os metakovasav-tartalmú, ívóvíz minőségű termálvízzel üzemelnek. 

Ha még több, Szép kártyát is elfogadó szállás közül válogatnál, akkor használd a szűrőket és válaszd ki a számodra legideálisabb szállást az oldalunkon >>

Wellness bakancslista 2023-ra – mesés fürdők, látnivalók és szállások >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version