Nyári vakáció

Korlátlan kikapcsolódás – 2 szálloda, ahol tökéletes all inclusive élmény vár

1 perces olvasási idő

Mit szólnál egy olyan pihenéshez, ahol korlátok nélkül megkaphatsz szinte mindent, amire vágysz? Jól hangzik, ugye? Ha szeretnéd teljesen kimaxolni a legközelebbi utazást, akkor érdemes all inclusive ellátás mellett döntened! Ne törődj semmivel, csak pakold be a bőröndöt, és mutatjuk, hogy mi vár rád, ha all inclusive módon pihensz

TIPP: Ha tökéletes all inclusive élményre vágysz, akkor nézd meg a Park Inn hotelek ajánlatait. A Park Inn by Radisson Zalakarosba itt, a Park Inn by Radisson Sárvárba itt foglalhatsz.

Mit jelent az all inclusive pihenés?

Az all inclusive pihenés azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell arra gondolni, hogy mikor, hol, mit és mennyit eszel vagy iszol, és ez mennyibe fog kerülni. A foglalásod szó szerint mindent tartalmaz. És hogy mit jelent ez a minden? Az étel és ital korlátlan fogyasztását mindenképpen. 

Ebben az ellátástípusban akár egész nap ínycsiklandó finomságokkal kényeztetheted magad. Az all inclusive szolgáltatás keretein belül a főétkezések mellé számos további étkezési lehetőséget is biztosítanak. Ezek szinte az egész napot lefedik. Így nem jelent problémát, ha a gyerekek délután nasizni szeretnének valamit, vagy jól esne egy kis frissítő gyümölcs még a vacsora előtt. A bőséges kínálatot felfedezve lehetőséged lesz olyan új ízeket is kipróbálni, amelyekkel otthon nem biztos, hogy találkozhatsz. 

A korlátlan fogyasztás bizonyos italokra is vonatkozik. Például ide tartozik a ​​juice automata többféle üdítővel és vízzel, Coca-Cola termékek, kávé, tea, csapolt Borsodi sör és folyóborok. 

Mivel minden benne van a foglalás árában, ezért a pénztárcádat elő sem kell venned, és a kicsekkolásnál sem fogsz rejtett költségekkel találkozni. 

Egy ilyen szállás már az első pillanattól leveheti a szervezés gondját a válladról. Itt nem kell előre kitalálnod, hogy mikor és hol fog jóllakni a család. Sok esetben korlátlan wellnessélményt is kínálnak, így még a programok miatt sem kell aggódnod.

Két varázslatos szállás, ahol all inclusive élmény vár

A terülj-terülj asztalkám korlátlan élménye a Park Inn hotelek sárvári vagy zalakarosi komplexumában is megvalósulhat. Ezek az utánozhatatlan stílusú szállodák nemcsak a magas színvonalú szolgáltatásaikról híresek, hanem az all inclusive ellátást is garantálni tudják vendégeik számára. 

A határok nélküli étel- és italfogyasztást a Park Inn by Radisson Zalakaros és a Park Inn by Radisson Sárvár is öt sávra bontja. Ez azt jelenti, hogy a bőséges svédasztalos reggeli után tízóraizhatsz is, hogy ebédig biztosan ne legyél éhes. Mindkét szálloda délelőtti brunch-választékában többek között szezonális friss gyümölcsöket, édes és sós falatokat, kekszeket, magokat és müzliket is kóstolhattok. 

A Park Inn hotelekben fél 12-től már ebéddel várnak benneteket. A magyar és nemzetközi konyha isteni fogásai mellett a hagyományos, helyi ízeket is kipróbálhatjátok. Sárváron példáuli a vasi dödöllét, míg Zalakaroson az aludtejes prószát semmiképpen ne hagyjátok le a tányérotokról!

Délután snackkel, ropogtatnivalókkal és különböző tapasokkal ütheted el az időt. A vacsoránál a gőzölgő levesek, pazar előételek és káprázatos főételek gazdag választékából  falatozhatsz.

A Park Inn by Radisson Zalakarosban és a Park Inn by Radisson Sárvárban a programokat tekintve is fellélegezhetsz. Mindkét szálloda az ország egy-egy híres gyógyfürdője mellé épült, ahová az all inclusive foglalás esetén korlátlan belépést biztosítanak. A wellnessélményekért elég lesz csak egy fürdőköpenyt felkapnod, mert a fürdőt mindkét helyen egy kényelmes, fedett és fűtött folyosón keresztül közelíthetd meg. 

A vizes kalandokat pedig az otthon kényelmét garantáló standard kétágyas szobákban, esetleg pazar lakosztályokban vagy akár összenyitható, praktikus családi szobákban pihenheted ki.

Ezekben a hotelekben a gyerekek szórakoztatása sem feltétlenül a család feladata. A változatos programok, a fürdők csúszdái, vízijátékai, vagy a hotelek remekül felszerelt játszóházai garantálják számukra a vidám és tartalmas időtöltést felnőttek nélkül is.

Ha a gondtalan étkezés, a korlátlan fürdés és a kiszámítható költségek számodra is fontosak, akkor csekkold a Park Inn hotelek all inclusive ajánlatait még ma! A Park Inn by Radisson Zalakarosba itt, a Park Inn by Radisson Sárvárba itt foglalhatsz.

(Fotók: Szallas.hu, Park Inn by Radisson)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%