Site icon Szallas.hu Blog

Kóstoljatok bele a francia életérzésbe a Vidéki Házban!


Nem mindennapi szálláshelyre vágytok, ahol a provence hangulat együtt jár a gyönyörű panorámával és a kényelmes szobákkal? Akkor ne is keresgéljetek tovább, mert a Balaton-felvidék egyik legszuperebb nyaralója, a Vidéki Ház Tagyon csak rátok vár illatos levenduláival és hívogató medencéjével. Vessétek bele magatokat az élményekbe!

Vidéki Ház

Életre kelt mesevilág, ez a Vidéki Ház Tagyon

Varázslatos környezetben, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén található hazánk egyik legszebb települése, Tagyon, ahol a takaros szőlőültetvények és a végtelenbe nyúló legelők között a Vidéki Ház is otthonra lelt. A harapnivalóan friss levegőbe helyenként andalító levendulaillat vegyül, mely gondoskodik róla, hogy hátradőlve, teljes nyugalomban élvezhessétek ki a tökéletes nyaralást. 

Vidéki Ház Tagyon

A szálláshelyen található 6 apartman mindegyike tökéletes felszerelt és az otthon kényelmével csábít arra, hogy a tervezetten túl még plusz egy éjszakát itt töltsetek – a pihe-puha ágyat, a csodálatos bútorokat, a tágas tereket és a különleges életérzést ugyanis nehéz lenne magatokkal vinni. Ráadásul a természet közelségét még a szobátok kapujában is bármikor átélhetitek, mert mindegyik lakrész rendelkezik saját terasszal.

Vidéki Ház Tagyon

Gyönyörködjetek napnyugta után a tintafekete égbolt csillagaiban, miközben hallgatjátok a teraszról a tücskök ciripelését – igazán különleges élmény lesz!

Ezer élményt rejtő kert

A vidéki stílust a szépen gondozott és óriási kert teszi teljessé, mely minden korosztálynak elrabolja a szívét. A legkisebbek hamar felfedezik majd a birtokon megbújó játszóteret vagy a pihenésre csábító függőágyat, a romantikára vágyók pedig a lugasok közt és a rózsakertben sétálgatva örömüket lelhetik a lementő nap sugaraiban, vagy csobbanhatnak egyet a kristálytiszta medencében a szabad ég alatt. A francia életérzést és egyedi hangulatot akkor is átélhetitek, ha csak a víz mellett, napfürdőben úszva kortyolgatjátok el a finom limonádétokat a napozóteraszon. 

Vidéki Ház

Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak sem kell unatkozniuk a birtokon, mert a homokos röplabdapálya gondoskodik róla, hogy mindenki jó hangulatban vezethesse le a fölösleges energiáit. 

Élvezzétek ki a jól megérdemelt pihenést és koronázzátok meg a vakációt egy kis kerti sütögetéssel is! Egy ízletes steakre, egy jó kis gulyásra vagy egy klasszikus szalonnasütésre vágytok a tábortűz körül? A Vidéki Házban nem kell választanotok, mert mindegyikre lehetőségetek lesz! 

Hívogató Balaton-felvidék

A festői környezet feltérképezése nélkül nem érdemes hazaindulnotok, mert nem csak a számos gyalog és kerékpárral bejárható kirándulóösvény, hanem a Tagyontól pár kilométer távolságra található látnivalókat is megéri felfedezni. A zánkai Gyógynövény-völgyben közelebbről ismerkedhettek meg a növényekkel és mennyei teakülönlegességeket is kipróbálhattok, akárcsak a híres dörgicsei Levendulamajorban, ahol az Árpád-kori ikerrom árnyékában bejárhatjátok a 7 hektáros, lilába öltözött tájat.

Tóparti vendégházak saját stéggel -Közel a vízhez, távol a tömegtől>>

Vidéki Ház Tagyon

Mindent a kényelemértVidéki Ház Tagyon

A szívbéli vendéglátásról is szót kell ejtenünk, mert amennyiben ide foglaltok szállást, biztosan nem lesz hiányotok semmiben: ha gyerkőccel érkeztek, akkor fürdetőkádat, gyermekágyneműt és kiságyat is tudnak biztosítani a bababarát szálláshelyen.

Akkor sem kell megijednetek, ha lelkes állatbarátokként magatokkal vinnétek a négylábú családtagjaitokat is a nyaralásra, mert a Vidéki Ház ajtaja a kiskedvencek előtt is nyitva áll. 

Vidéki Ház Tagyon

Válasszátok ezt a csodaszép szálláshelyet, ha szeretnétek megajándékozni magatokat és szeretteiteket egy igazán egyedi élménnyel, melyet a francia életérzés sző át!

További csodás képek és részletek a szálláshely adatlapján>>


Exit mobile version