Site icon Szallas.hu Blog

Kristály Imperial Hotel – újévi testi-lelki felfrissülés az Élővizek városában


Az „Élővizek városának” is nevezik a Komárom-Esztergom megyében található Tatát, mely a gazdag természeti kincsek és a helyi látnivalók mellett az ország legrégibb – 1770 óta működő – szállodájával, a négycsillagos, minden igényt kielégítő Kristály Imperial Hotel ****-lel csábítja magához a látogatókat. 

Kristály Imperial Hotel Tata ****

Újévi testi-lelki felfrissülés a tatai Kristály Imperial Hotel ****-ben 

A négycsillagos Kristály Imperial Hotelben télen sem fogunk unatkozni: wellnesszezés, kényelmes szobák, mennyei falatok és borbár is gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról. Ha pedig ennél is többre vágyik, akkor hoztunk egy remek szilveszteri programot ráadásnak, mely segítségével garantáltan boldogan köszöntheti az újévet. Lássuk!

Wellness a javából

A Kristály Imperial Hotelben 240 négyzetméter áll a wellness szerelmeseinek rendelkezésére ahhoz, hogy maguk mögött hagyják a szürke hétköznapok mókuskerekét és elmerüljenek a testi-lelki feltöltődést kínáló élményekben. Ráadásul mindezt különleges helyszínen  tehetik, ugyanis a szálláshely nagy hangsúly fektetett arra, hogy megőrizze az épület műemlék jellegű atmoszféráját.

A wellnessrészleg nyitva tartása: hétköznap 6-8 óra és 18-22 óra között, míg hétvégén 8-22 óra között látogatható.

Terülj, terülj asztalkám!

A Kristály Imperial Hotelben található Esterházy-étterem a kifinomult elegancia élő példája, ahol remek szakácsok készítik az ételkülönlegességeket – minőségi, szezonális alapanyagok felhasználásával. Bármit is válasszunk az étlapról, biztosan nem fogunk csalódni!  

Borban az igazság!

A jó borok rajongóinak nem szabad kihagyni a szálláshely kitűnő hangulatú pincehelyiségét, a Bohém Borbárt, ahol a legjobb minőségű hazai palackok sorakoznak arra várva, hogy felnyissák és elfogyasszák azokat. A helyi termékek többsége Ászár-Neszmély vidékéről származik, a térségben pedig főként fehérborokkal foglalkoznak, így Olaszrizling, Irsai Olivér vagy Cserszegi fűszeres mindig található a hordókban.

Téglaboltozatos pincében kóstolhatunk fenséges borokat

Mint otthon, csak jobb

A hotelben 68 szobát, valamint 130 férőhelyet alakítottak ki és négy kitűnő felszereltségű szobatípus közül választhatunk: a standard, a családi,  a superior és a delux lakosztály áll rendelkezésünkre. 

Árak: 

Megnézem a szabad szobákat >>

Négyféle szobatípus közül választhatunk.

ESEMÉNYAJÁNLÓ:

Fergeteges Retro Szilveszter: 2019. december 29. – 2020. január 2-ig (min. 3 éj)

Bár a Kristály Imperial Hotel jövőre ünnepli fennállásának 250. születésnapját, de a  szálláshely már idén december 29-én, vasárnap megkezdi a mulatozást, méghozzá egy fergeteges Retro Szilveszterrel, ahol a 80-as évek sava-borsa várja a Pálma Rendezvényházba és a Kristály Imperial Hotelbe látogatókat (a két helyszín egymástól 3 perc sétára van). Az önfeledt hangulatról a Retro Disco mellett az ingyenes koktélfogyasztás fog gondoskodni, illetve retro kvízzel, filmekkel és pálinkakóstolással is készülnek a szervezők. Természetesen lehetőség lesz a Crystal Spa Relax wellness szolgáltatásainak teljes körű használatára és izgalmas workshopokkal is várják az érdeklődőket, a hotel vendégei között pedig nagy értékű ajándékok is gazdára találnak majd.

Az est fénypontja a gálavacsora lesz, amely mellett garantált az all inclusive italfogyasztás (* ásványvíz, szénsavas és szénsavmentes üdítők, csapolt sör, folyó bor), éjfélkor pedig pezsgővel koccintanak a résztvevők. A hajnalig tartó élőzenés táncmulatságot a PartySyndrom együttes fogja biztosítani. 

Foglalj még ma és kérd a RETRO SZILVESZTERI KIKAPCSOLÓDÁS A KRISTÁLY IMPERIAL HOTEL****-BEN csomagot, mely tartalmazza a hamisítatlan retró hangulatot és a részvételt a december 29-i, illetve 30-i programokon, de számos kedvezményt is tartogat az ajánlat. Mutatjuk, mit!

A csomag tartalmazza még: Szállás standard típusú szobában minimum 3 éjszakára, nagyértékű ajándék (a Royal Diamonds exkluzív ékszerszalon felajánlásával), az elutazás napján késői távozás lehetősége (15 óráig). A vendégeket továbbá bőséges büféasztalos reggeli és vacsora várja, valamint házi alma és frissítő ásványvíz bekészítés  a Spa részlegben. Érkezéskor a szálláshely ajándékkal kedveskedik az ide látogatóknak, akik ingyenes wifi, fürdőköntös és konditerem használatot is kapnak, ráadásul térítésmentesen próbálhatják ki az egyik különleges kezelést a Sóklinikán.

Mindezek mellett a hotel további kedvezményeket is ad:

Egyéb szolgáltatásként pedig biliárd, kerékpár kölcsönzés, valamint masszázs (5.500 Ft-15.000 Ft/alkalom) is kérhető.

Kristály Imperial Hotel belső udvara

Tipp!

Korlátozott számban superior típusú szobák vehetők igénybe 7.500 Ft/éj felár ellenében.

Csomagajánlatok 

Az árak tartalmazzák az Áfát, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 2019-ben 500 Ft/fő/éj, illetve a mélygarázsunkban történő parkolást, melyre előfoglalási igényt a beérkezés sorrendjében korlátozott számban biztosítunk 2000 Ft/gépkocsi/éj áron.

Az esemény linkjét ITT találod >>

Programbörze Tatán

Az Öreg-tó partján magasodó Tatai vár a város talán leghíresebb épülete, falai között található a Kuny Domokos Múzeum. A belépőjegyek megváltásával bepillanthatunk – többek között – Tata történelmébe,  a helyi céhek világába és teljesebb képet kaphatunk a XVIII. századi főúri életről is.

Extratipp: amennyiben a szallas.hu-n keresztül intézed a foglalásod, 10%-os kedvezményt biztosítunk a belépők árából! Ráadásul lehetőségünk van szabadulós játékban is részt venni a várudvaron, melyre szintén vonatkozik az említett kedvezmény!

A tatai vár

Belépők a Kuny Domokos Múzeumba, a várba: a teljes árú jegyért 1000, a kedvezményes belépőkért 500 Forintot kell fizetni. 

A Tatai vár linkjét itt találod >>

Mit érdemes még megnézni, ahová 10% kedvezményt kapsz szallas.hu-s foglaláskor?

Megnézem a szabad szobákat a szilveszteri időszakban >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version