Site icon Szallas.hu Blog

Last minute szállások augusztusi hétvégékre


Későn kapcsoltál és már sehol nem találsz belföldi szállást augusztusra, pláne nem az augusztus 20-i hosszú hétvégére? Ne ess kétségbe, inkább nézd meg ajánlatainkat. Az alábbi hotelekbe még garantáltan tudsz szobát foglalni az augusztusi hétvégékre az ország legkülönbözőbb pontjain. Vízparti, wellness, városi, sőt még Budapesthez közeli last minute szállások, hogy még könnyebbé tegyük a keresést.

Last minute szállások augusztusra

Balatoni kikapcsolódás: Danubius Hotel Annabella Balatonfüred*** +superior

Balatonfüred leghangulatosabb részén, a Tagore sétány elején található a Danubius Hotel Annabella, amelynek ikonikus épülete nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a város látképe. A szálloda saját strandján zavartalanul pihenhetünk akár családdal, akár barátokkal érkezünk, hiszen a partszakaszt kizárólag a vendégek számára tartják fenn. Így nem kell tartani a tömegektől, sem attól, hogy nem jut elég napozóágy a nyári hőségben. A strand mellett fedett és szabadtéri medence, szauna és masszázs nyújt felfrissülést tavasztól őszig.

Danubius Hotel Annabella Balatonfüred*** +superior

Aktív és passzív szórakozás egyszerre: Prémium Hotel Panoráma Siófok**** 

A Balaton-parton fekvő, siófoki hotel színes szolgáltatásokat kínál, akár az aktív, akár a passzív pihenés iránti vágy csalogat a városba. A szállodában szaunázhatsz, kipróbálhatod a barlang-élményfürdő, és a fitnesztermet is, de fodrász-, masszázs-, és pedikűrszolgáltatás is rendelkezésre áll. Az étterem svédasztalos kínálattal, magyar és nemzetközi fogásokkal, a kávézó pedig remek kávékkal vár, alig 700 méterre az Aranyparttól. 

Prémium Hotel Panoráma Siófok**** 

A tökéletes feltöltődés helyszíne: Hotel Vital Zalakaros****

Zalakaros csendes, nyugodt szegletében, csodálatos környezetben akár apartmanokban és szállodai szobákban is kipihenhetitek magatokat. A közel 600 nm-es wellness oázisban termálvizes élménymedence, úszómedence, jakuzzi, valamint finn- és infra szauna is segít a feltöltődésben, akár már egy hétvége alatt is. A kulináris élvezetek rajongóinak a La Vita Étterem megújult ételkínálata teszi felejthetetlenné az itt töltött időt.

Hotel Vital Zalakaros****

Kikapcsolódás a Budai hegyek ölelésében: The Hotel Unforgettable Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa****

Mindössze 15 percre Budapesttől a Budai hegyek ölelésébenben vár a Hotel Tiliana. A 3 hektáros park közepén elterülő szálloda maga a nyugalom szigete, ahol exkluzív szobák, bel- és kültéri medence, szauna, sportpálya, játszótér és pihenő terasz is gondoskodik a felhőtlen időtöltésről. Sőt a hotelben gyerekbarát szolgáltatások is elérhetőek!

The Hotel Unforgettable Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa****

Minden egy helyen: Centrál Hotel és Étterem Nyíregyháza ****

Igényes, makulátlan szobakínálatot és kifogástalan vendégszeretetet fogtok találni ebben a remek hotelben. Próbáljátok ki a magyar és nemzetközi konyha finomságait az étteremben, élvezzétek ki a csodaszép szobák nyújtotta kényelmet és legyen részetek a tökéletes testi-lelki feltöltődésben a pezsgőfürdőnek, a medencének vagy a szaunának köszönhetően!

Centrál Hotel és Étterem Nyíregyháza ****

Múltidéző hangulat: Klebelsberg Kastély Hotel Budapest ****

Rajongtok a múltbéli hangulatokért? Akkor van a tarsolyunkban egy olyan szálláshely, ahol visszautazhattok az időben és mégis modern megoldásokkal találkozhattok: ez a Klebelsberg Kastély Hotel Budapest ****. Csendes, békés pihenéshez a legjobb választás, mert a gyönyörű szobákban nyugodtan hajthatjátok álomra a fejeteket, a festői parkban pedig varázslatos környezetben sétálgathattok.

Klebelsberg Kastély Hotel Budapest ****

Ideális családi kikapcsolódás: Termál Hotel Vesta Tápiószecső****

A Budapesttől csak 30 percre található új építésű szálloda, közel hozza a hévízi termálvíz jótékony hatásainak élvezetét. A gyógyhatású termálvizes medence mellett, élményfürdő, szauna, fitness terem, sókamra, bel- és kültéri medencék, köztük igazi gyerekparadicsom is található itt. A gyerekmedencében vízi csúszda, gomba és egy vár várja a kicsiket. Sőt még a klasszikus vízparti kikapcsolódás élményét is átélhetitek Tápiószecsőn a horgásztó partján.

Termál Hotel Vesta Tápiószecső****

Pihenés festői környezetben: Erzsébet Park Hotel Parádfürdő***

A festői szépségű Mátrában, egy hatalmas őspark ölelésében található szállodának a Károlyi- kastély ad otthont. A tágas, magasabb felszereltségű apartmanok és családi szobák a nagyobb családok részére is maximális kényelmet biztosítanak. Az egyedülálló hangulatú kültéri medence mellett, a wellness részlegben egy 14 x 7 m-es beltéri úszómedence, ülőmedence, török gőzfürdő, finn szauna merülőmedencével, infra szauna, szolárium, masszázs és egy konditerem is segíti a kikapcsolódást. Ha pedig mindez még nem lenne elég, a Zsuzsanna wellness részlegben további élménymedence, a pezsgőfürdő, fényterápiás aromakabin és sókabin is elérhető.

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő***


Romantikus búvóhely: Homoki Lodge Nature Quest Resort Ruzsatanya****

Kapcsolódjatok ki az ország egyik legegyedülállóbb környezetében, a dél-magyarországi Puszta egy járatlan szegletén. A természetközeli exkluzív jurtákban és glamping sátrakban testközelből élhetitek át a végeláthatatlan pusztából áradó szabadságot. A Homoki Yurt Glamping Ground a hagyományos sátras kempingezés élményét továbbgondolva a kényelmet és a luxust ötvözi a tradíciókkal. A nyitható üveg boltozat csodálatos kilátást ígér a csillagos égre, mely igazán romantikussá varázsol minden estét.

Homoki Lodge Nature Quest Resort Ruzsatanya****

Városnézők kedvence: Hotel Kálvária Deluxe és Superior Győr ****

Látogassátok meg hazánk egyik leggyönyörűbb barokk belvárosát Győrben, és a felfedezéshez válasszatok egy olyan szállodát, mely minden igényeteket kielégíti. Wellnessezzetek és élvezzétek ki az otthonos, kényelmes, valamint szuper falhűtés-fűtés technológiával kialakított szobakínálatot!

+ 1 Kihagyhatatlan ajánlat: TízTó Üdülőközpont Baja

Csodálatos természeti környezetben, Baja és Érsekcsanád között, közvetlenül a Duna töltés mellett található a több tóból álló horgász- és szabadidőközpont. A nagyobb társaságok számára fedett teraszon, akár saját magunk is főzhetünk a bográcsos főzőhelyeken vagy kemencében, de van lehetőség grillezésre is.

TízTó Üdülőközpont Baja

Mi fér bele egy bajai hétvégébe? Megmutatjuk! >>

Last minute szállások -nemcsak a hosszú hétvégére – a szallas.hu oldalán >>


Exit mobile version