Site icon Szallas.hu Blog

Medveotthon, Minifarm, Safari Park – komplett hétvégi állatos program családoknak


Habár manapság sok gyerek az online térben tölti szabadideje egy részét, azért létezik egy olyan „társaság”, akiknek kedvéért még a nagyobb iskolások is szívesen kimozdulnak otthonról. Ők az állatvilág egyes képviselői, akiket Magyarországon is számos állatkertben és farmon megcsodálhatunk. A következő állatos programok mindegyike tökéletes egy-egy állatozós hétvégéhez, ráadásul egymáshoz is közel vannak, így akár egy-két nap alatt mindhármat felkereshetitek. Mindegyik állati jó buli lesz! 

A legjobb állatos programok családoknak Budapest közelében

1. Veresegyházi Medveotthon

Aki csak egyszer is ellátogat a Veresegyházi Medveotthonba, azonnal a szívébe zárja a cammogó, bundás mackókat, farkasokat és sok egyéb állatot. Gyerekek és felnőttek egyértelmű kedvence a mackóetetés mézzel. A park bejáratánál találtok egy tartályt, ebből vehetitek ki az etetéshez szükséges óriási fakanalat. Mézet a büfében vásárolhattok, s már indulhat is méznyalás. Ha jó időpontban érkeztek, még farkas látványetetést is láthattok.

Nyitva: Egész évben, a hét minden napján, hétvégén és ünnepnapokon is.

Belépők:

Veresegyházi Medveotthon

A Veresegyházi Medveotthon közelében ezt a szálláshelyet ajánljuk: Jóbarát Apartman Veresegyház

A családoknak és pároknak is ideális Jóbarát Apartman Veresegyház szálláshelyről így ír egy vendég:

„Csupa pozitív tapasztalattal gazdagodtam! Nagyon kedves, segítőkész személyzet, szép, tiszta és kulturált környezet. Lehetőség van kinti sütögetésre, kerthasználatra. Termálfürdő és a strand pár percre található. Közvetlen az apartman mellett bolt található. Tökéletes, imádtam ❤”

2. Minifarm Veresegyház

A Veresegyházi Medveotthon közvetlen szomszédságában, hatalmas területen található a Minifarm Veresegyház, ahol a gyerekek már 12 hónapos kortól kipróbálhatják a póni lovaglás élményeit. Felfedezhetik az Álomhegyi tavat, az állatsimogatóban pedig találkozhatnak kecskékkel, malacokkal és nyuszikkal. A Minifarm területén játszótér és piknikező hely is várja a látogatókat. Mezítlábas pálya és szuper járgányok, munkagépek kipróbálására is van lehetőség. 3 különböző korú gyereket 3-4 órás időtöltés után is alig tudtunk indulásra bírni. Egyszerűen imádták.

Ezek a legjobb belföldi állatkertek >>

Nyitva: Egész évben hétvégén és ünnepnapokon 09.00 – 18.00 óráig

Árak:

A Minifarm közelében ez az egyik legjobb szálláshely: MaMaison Vendégház Veresegyház

A MaMaison Vendégház Veresegyház szálláshely minden kényelemmel felszerelt vendégház, tökéletes nyaraló- és pihenőhely családok és párok számára egyaránt. Légkondicionáló, kerti grill, sőt, egy 120 cm mélységű kerti medence is rendelkezésre áll, így forró napokon is felfrissülhetnek a vendégek. 

MaMaison Vendégház Veresegyház

3. Magyar Nemzeti Cirkusz Safari Park Szada

Az idei tavasz egyik legnagyobb újdonsága a Veresegyház szomszédságában található szadai Safari Park, ahol autóban ülve figyelhetjük meg közelről a Magyar Nemzeti Cirkusz közel 100 lakóját. Habár a kényszer szülte a park létrejöttét, óriási népszerűségre tett szert a családok körében, hisz egyedülálló állatos program Budapest közelében gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Fontos tudni, hogy a park látogatása előzetes online regisztrációhoz és időpontfoglaláshoz kötött, így elkerülhető a nagy tömeg.

Igazán különleges élmény, amikor az elefánt ormánya a kocsiban tapogatózik és a neki szánt banánt keresi, vagy amikor a tevék már rutinosan körbeveszik és beszorítják az autókat pár plusz répa reményében. A Safari területén több helyen is tudtok banánt és répát vásárolni. Készpénzzel készüljetek.

Helyfoglalás és bővebb információ >>

Nyitva: Csak kedvező időjárás esetén

Turnusok:

Belépő:

Egy különleges szálláshely, ha a Szadai Safari Parkba látogatsz:  Erzsébet Királyné Szálloda

Az Erzsébet Királyné Szálloda a gödöllői Sissi Kastélyhoz közel található, egy szecessziós stílusú műemlék épületben, wellness szolgáltatásokkal. A szálloda bababarát szálláshely, amely kisgyermekek ellátásához szükséges felszereléssel és gyermekmenüvel is várja a legkisebbeket. Az itt-tartózkodás 3 éves korig ingyenes. 

“Rendezett és szép szállás, kellemes környezet, nagyon barátságos és segítőkész személyzet, csak ajánlani tudom.” (Vendégvélemény a szallas.hu oldalán)

Erzsébet Királyné Szálloda

A nyár tökéletes időpont arra, hogy felkeressétek a Budapesttől 30 percnyire lévő Medveotthont, Minifarmot és Safari Parkot, melyek egymáshoz is nagyon közel találhatóak.

Akár egyetlen napba is beleférhet az állatos programok mindegyike, s ha szívesen megpihennétek a közelben, a következő szálláshelyeket szívesen ajánljuk Budapesten és környékén >>

(fotók: szallas.hu, instagram)


Exit mobile version