Site icon Szallas.hu Blog

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén


Szeretsz nyakig merülni a gyógyhatású termálvízben, de a gyógyszállók helyett inkább választanál egy családias apartmant? Kérésed máris teljesül: cikkünkben bemutatjuk a legjobb apartmanokat, melyek híres magyarországi gyógy- és termálfürdők közelében találhatóak.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén

Zalakaros

1. Edina Nyaraló Zalakaros

A Zalakarosi Fürdőtől pár percnyi távolságra található az Edina Nyaraló, mely kényelmes apartman a gyógyfürdő környékén. Családok számára különösen jó választás ez a szálláshely.

Edina Nyaraló Zalakaros

2. Panka Apartman Zalakaros

Különleges stílusú szálláshely Zalakaroson a Panka Apartman, mely számos szórakozási lehetőséget kínál gyerekek, felnőttek számára. Rengeteg játék és sporteszköz vár, sőt, még a kerámiázást is kipróbálhatod.

Panka Apartman Zalakaros

Zalakaroson ezek a legjobb programok >>

Hévíz

3. Takács Apartmanház Hévíz

Saját úszómedence, masszázs, szauna, jacuzzi, gyermekjátékok: csak néhány dolog, melyet használhatnak a hévízi Takács Apartmanház vendégei. A gyógyfürdő környékén lévő apartmanház kínál szálláslehetőséget párok, családok és mozgáskorlátozott látogatók részére is.

Takács Apartmanház Hévíz

4. 5. Évszak Apartmanház Hévíz

Kényelmes wellness szálláshely Hévízen az 5. Évszak Apartmanház, ahol még minigolf – és teniszpálya is található. Családoknak, pároknak egyaránt kínálják modern, ízléses lakrészeiket.

Hévíz leghíresebb látnivalói >>

Harkány

5. Erika Apartman Harkány

A gyógyfürdő közelében található az Erika Apartman Harkány, sétatávolságra a legnépszerűbb látnivalóktól. Pároknak, családoknak egyaránt kitűnő választás, babagondozási kellékekkel felszerelve. 

Erika Apartman Harkány

6. Termál Kemping Apartmanok Harkány

Több épületből álló szálláshely a Termál Kemping Apartmanok Harkányban, a gyógyfürdő közelében. A gyerekes családokat rengeteg babagondozási kellék, játszótér, játszóház, sőt, Xbox szoba is várja.

Termál Kemping Apartmanok Harkány

Harkányi programok >>

Kehidakustány

7. Nati Apartman Kehidakustány

A kehidakustányi termálfürdő közelében található a Nati Apartman, mely wellness szolgáltatásokkal, játszótérrel várja a családosokat és párban érkezőket. Innen még a Balaton is könnyen elérhető.

Nati Apartman Kehidakustány

8. Dorka Vendégház Kehidakustány

Csodaszép, zöld környezetben, pompás növényekkel díszítve vár a Dorka Vendégház Kehidakustányban, a Termálfürdő közelében. Az üdítő környezetben található apartmanház vendégeként lehetőséged lesz kürtőskalács sütésre vagy balatoni vitorlázásra is.

Dorka Vendégház Kehidakustány

Kehidakustány és környéke látnivalói >>

Mórahalom

9. Fekete Virág Vendégház Mórahalom

Önálló kiadó apartman a gyógyfürdő közelében Mórahalmon a Fekete Virág Vendégház, ahol idegenektől mentesen pihenhetnek az ide érkezők. Igényes, tökéletesen felszerelt szálláshely, ahol az egész család vagy társaság feltöltődhet.

Fekete Virág Vendégház Mórahalom

10. Alfa Apartman Mórahalom

Színes, vidám hangulatú szálláshely a mórahalmi gyógyfürdő közelében az Alfa Apartman. Az egyben kibérelhető apartman baráti társaságok, nagyobb családok számára különösen jó választás. 

Alfa Apartman Mórahalom

Mórahalom látnivalói >>

Demjén

11. Demjén Piramis Fürdő és Üdülőpark

Mesevilágba csöppensz a Demjén Piramis Fürdő és Üdülőparkban. Lakhatsz gombaházban, mint Törpapa, uraságként a Végvárban, ha pedig a fürdőzés szerelmese vagy, keresd fel az egyiptomi Kheopsz – piramis méretarányosan kicsinyített mását, ahol termál- és gyógyvizes medencék sora vár.  

Demjén Piramis Fürdő és Üdülőpark

12. Nyugalom Szigete Apartmanházak Demjén

Vadregényes, hatalmas kert veszi körül a békebeli hangulatot árasztó demjéni Nyugalom Szigete Apartmanházakat. A gyógyfürdőhöz közeli apartmanban dézsafürdő, jacuzzi, kemence és egy szép lugas is vár.

Nyugalom Szigete Apartmanházak Demjén

Demjénben ezek a legjobb programok >>

Hajdúszoboszló

13. Radó Apartman Hajdúszoboszló

Főként a családokra gondolva alakították ki a hajdúszoboszlói Radó Apartman tágas helyiségeit, melyek kényelmes lakás-méretűek. Kistestű kutyusokat is szívesen látnak a gyógyfürdőhöz közeli apartmanban.

Radó Apartman Hajdúszoboszló

14. Termál Schmitz de Lux Hajdúszoboszló

A városközpontban, nagyon közel a gyógyfürdőhöz várja vendégeit a Termál Schmitz de Lux Hajdúszoboszló szálláshely. Az új építésű apartmanház szobái egész évben nyitva állnak a fürdővárosba érkezők előtt.

Termál Schmitz de Lux Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlói látnivalóik sora >>

Egerszalók

15. Szalóki Üdülőház Egerszalók

Igényes és modern szálláshely Egerszalókon a Szalóki Üdülőház, ahol még kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség. A gyógyfürdőhöz közeli apartmanban külön szobákat alakítottak ki házi kedvenccel érkezők számára. 

Szalóki Üdülőház Egerszalók

16. Zöldbiciklis Ház Egerszalók

Új építésű apartman az egerszalóki termálfürdő közelében a Zöldbiciklis Ház. A bájos, hangulatos lakrészekben akár nagyobb családok is kényelmesen elférnek.

Zöldbiciklis Ház Egerszalók

Egerszalókon ezt érdemes megnézni >>

Van még olyan gyógyfürdő, amit nem próbáltál ki? Ha igen, úti célodhoz válassz egy kitűnő apartmant a szallas.hu óriási kínálatából >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version