Site icon Szallas.hu Blog

A legjobb dinóparkok és dinós kiállítások az országban


A te gyerkőceid is rajonganak a dinókért? Régóta kérlelnek már, hogy vidd el őket egy igazi dinóparkba, ahol testközelből nézhetik meg kedvenc óriásgyíkjaikat? Ha igen, böngészd végig ajánlónkat, melyben az ország legjobb dinóparkjait mutatjuk be. 

Dinók Földjén Kiállítás

A legjobb dinóparkok és dinós kiállítások az országban

1. Dinók Földjén Kiállítás – Miskolc

Egyedülálló nyomozós játékra hív a miskolci Pannon-tenger Múzeum „Dinók Földjén” című kiállítása, amely nem csak egy állandó kiállítás és dinós tárlat Miskolcon. A kerettörténet szerint időutazásuk során balesetet szenvedett egy kutatóexpedíció, az ő megmentésük a kicsi és nagy látogatók feladata, miközben rengeteg izgalmas dolgot megtudnak a dinókról. Fejtörők, rejtvények, ügyességi feladatok várnak minden korosztályt.

Jegyárak, további információ >>

Miskolcon ezt a szállást ajánljuk: Öreg Miskolcz Hotel és Étterem Miskolc****

Egyéni utazók, párok és kis családok számára egyaránt remek szálláshely a patinás Öreg Miskolcz Hotel és Étterem. A bababarát miskolci szálló wellness szolgáltatásokat is kínál.

Öreg Miskolcz Hotel és Étterem Miskolc****

2. Dinopark – Budakeszi Vadaspark

A közkedvelt Budakeszi Vadaspark egyik legújabb attrakciója a Dinópark, ahol 25 életnagyságú dinoszaurusz modell között sétálhatnak a dinó rajongó gyerekek. A mozgó és hangot adó monstrumok mellett teke, óriás csúzli, óriás jenga, trambulin, célba dobás, ásatás és ugróiskola is várja a látogatókat. 

Jegyárak, aktuális információk >>

Dinopark – Budakeszi Vadaspark

A budakeszi Dinópark könnyen elérhető erről a szálláshelyről: Budavár Castle Gate Apartment Budapest

Budapest egyik legszebb pontján, a Budai Várhoz közel található a Budavár Castle Gate Apartment Budapest, amely 4 fő számára nyújt kényelmes és minden igényt kielégítő szállást. Ha könnyen elérhető, mégis csendes szálláshelyet keresel Budapesten családnak, ezt a helyet válaszd!

Budavár Castle Gate Apartment Budapest

3. Veszprémi Állatkert – Dinó Park

A Veszprémi Állatkertben működő Dinó Park számos játéklehetőséget kínál a gyerekeknek. Ingyenes mini ásatáson vehetnek részt, lerajzolhatják, milyen színűnek képzelik a régvolt dinókat, de lehetőségük van gipszbe öntött dinócsontváz kivésésére is. Készíthettek különleges emlékfotót egy félelmetes T-Rex társaságában, de még fel is pattanhattok a dinók hátára.

A Dinó park jelenleg nem látogatható!

További információt itt találsz >>

Szállásajánlatunk Veszprém közelében családoknak: Nyírfa Vendégház Csopak

A Balaton északi partjának egyik legnépszerűbb településén, Csopakon áll a Nyírfa Vendégház. A családok és társaságok számára kitűnő 10 férőhelyes önálló kiadó vendégház babagondozási kellékeket is biztosít. 

Nyírfa Vendégház Csopak

Az ország legjobb dinóparkjai titeket is rengeteg kalanddal és játékkal várnak. Válasszátok ki, melyiket keresitek fel először, s ha ezzel megvagytok, foglaljatok hozzá szállást is oldalunkon. Lemondási díj és előrefizetés nélküli szálláshelyeinket itt találod >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version