Site icon Szallas.hu Blog

Ezek a legjobb kutyás strandok Magyarországon


A négylábú kedvenceknek sem kell otthon maradni, ha strandolni megyünk ebben a kutyamelegben 😊 Összegyűjtöttük a legjobb helyeket: kutyás strandok a Balatontól a Tisza-tóig!

Kutyás strandok Magyarországon

Balatonföldvár

A Balaton egyik hivatalos kutyabarát fürdőhelyét Balatonföldváron találjuk. A 2016 nyarán nyitott kutyastrand egy 2500 négyzetméteres füves terület, ahol bőven van hely játszani. A gyorsan mélyülő partszakaszon egy rámpa segíti a kutyák vízbejutását, emellett külön illemhelyet is kialakítottak a négylábúaknak a tisztaság megőrzése érdekében.

Cím: Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utca

Szállást keresel Balatonföldváron? Nézd meg legjobb ajánlatainkat! >>

A kép illusztráció

Fonyód

Fonyódon, a vízi rendőrség mögötti füves területen található a Balaton másik kutyabarát strandja, ahol hatalmas, gondozott terület, szemetesen, árnyék, füves rész és WC áll rendelkezésre. A Fonyódi Kutyás Fürdőhelyet a kikötőnél kezdődő úton lehet a legkönnyebben gyalogosan megközelíteni.

Cím: Fonyód, Balatoni körút

Hotelek, apartmanok és vendégházak Fonyódon >>

Tihanyi Belső-tó

Bár nem kifejezetten a Balaton vize, de földrajzilag mégiscsak ehhez a területhez tartozik a Tihanyi-félszigeten fekvő Belső- tó, ahol egy kifejezetten kutyáknak kialakított rámpa található a Levendula-ház közelében. A csónakkikötő stég környékén tábla is jelzi, hol lehet beengedni a kutyákat a vízbe.

Cím: Tihany, Major utca

Szállások Tihanyban >>

Tiszafüred – Tisza-tavi Mancsos Pancsoló

A Holt-Tisza környékén, a szabadstrand melletti területen került kialakításra a Mancsos Pancsoló kutyabarát strand, amelynek helyét külön tábla jelzi. Az elkerített füves területen árnyékot adó fák is találhatók, pár perc sétára büfésort is találunk. A belépés ingyenes!

FONTOS! A házirend szerint a strandon kizárólag 3 hónapnál nem régebben féregtelenített, a korának megfelelő oltásokkal rendelkező, chip azonosítóval ellátott kutya tartózkodhat.

Szálláshelyek a Tisza-tónál >>

A kép illusztráció

Velencei-tó – Drótszamár kemping strandja

A Velencei-tó partján, a Drótszamár kempinghez tartozó kiépített strandon is megfürdethetjük a négylábú kedvenceket. A kutyastrand helyét tábla jelzi.

Cím: Velence, Kemping u. 2.

Találd meg a tökéletes szálláshelyet a Velencei-tó körül! >>

Tata – Öreg-tó

Tata belvárosában, a festői Öreg-tó egyes részein a kutyák is élvezhetik a vizet. A tó körül táblák jelzik, mely szakaszon pancsolhatnak a négylábúak.

Szálláshelyek Tatán >>

A kutyákat is szívesen látják a tatai Öreg-tónál

Dunakeszi, Duna-part

A Horányi Rév melletti partszakaszon mind a kutyák, mind a gazdik hűsölhetnek a vízben a nyári kánikulában. A part mellett büfék találhatók.

Budapest és környéki szálláshelyek >>

Még több kutyabarát strand és kemping Magyarországon:

További állatbarát szálláshelyek a szallas.hu oldalán >>

További állatbarát programok a szallas.hu oldalán >>


Kutyabarát strandok a horvát tengerparton:

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version