Site icon Szallas.hu Blog

Ringat a víz… – Pihenj a legjobb szállodahajókon itthon és külföldön!


Elszánt utazó vagy, és úgy érzed, már tényleg mindenféle szálláshelyet megismertél? És mi a helyzet a szállodahajókkal? Ha még nem tudod, milyen élmény, amikor a Duna vagy a tenger finom hullámzása ringat álomba, olvasd el cikkünket! Bemutatjuk az 5 legjobb szállodahajót, melyek téged is elbűvölnek majd.

Ringat a víz… – Pihenj a legjobb szállodahajókon itthon és külföldön!

1. Aquamarina Boathotel & Rendezvényhajó Budapest****

Első pillantásra hihetetlennek tűnik, hogy főúri lakosztályokat is találunk a Duna vizén ringatózni. Pedig az Aquamarina Boathotel éppen ezt kínálja a hozzájuk érkezőknek. Akár családdal, akár párosan szeretnétek szállodahajón pihenni, ez a hely elnyeri majd a tetszéseteket.

2. Grand Jules Boat Hotel Budapest***

Párok számára csodálatos helyszín egy romantikus hétvégéhez a Grand Jules Boat Hotel Budapest, mely a Margit-híd közelében horgonyoz. Szobátok ablakából esténként a kivilágított híd vagy a Parlament fenséges látványában gyönyörködhettek.

3. Bird Rendezvény- és Szállodahajó Budapest

Hangulatos szállodahajó a Dunán a Margitszigettel szemközt a Bird Rendezvény- és Szállodahajó. Családi- és páros szobákat egyaránt találsz náluk, sőt, külön nászutas lakosztállyal is várják a friss házasokat.

Budapest sok száz programmal vár felnőtteket, gyerekeket. Kattints ide >>

4. Ház A Vízen Tiszafüred-Tiszaörvény

Egyedülálló szálláshely a Tisza-tónál a Ház A Vízen Tiszafüred – Tiszaörvény. A tó vizén ringatózó teraszos apartmanok környezetbarát technológiák felhasználásával működnek, kényelmes kanapéikon ejtőzve különleges élményben lesz része minden pihenni vágyó utazónak.

A Tisza-tó körül ezeket a programokat ajánljuk >>

5. Vitorlás Hajó Studió Olívia Punat – Horvátország

Nemcsak belföldre, hanem Horvátországba is foglalhatsz szállást hajóra, így például a Vitorlás Hajó Studio Olívia Punat fedélzetére. A 6 fő számára ideális hangulatos kis vitorlás Krk-sziget déli részén, a Punat Marina magánkikötőben horgonyoz, melynek színvonalas szolgáltatásait a hajó vendégei is használhatják. 

Mindent tudni akarsz, amit csak lehet egy horvátországi nyaralással kapcsolatban? Akkor kattints, és böngészd végig a legszebb horvát tengerpartok, kirándulóhelyek és programok gazdag gyűjteményét!

Csomagolj be és szállj vízre idén nyáron egy csodás szállodahajó vendégeként! Foglald le már ma a legjobb szálláshelyet, hogy biztosan ott pihenhess, ahol a leginkább szeretnél! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version