Site icon Szallas.hu Blog

A legjobb tengerparti resortok és bungalók Horvátországban


Horvátország tengerparti szálláskínálata elképesztően sokszínű, komplett bakancslistákat lehet összeállítani belőlük. Most a legszebb tengerparti resortokat és bungalókat mutatjuk meg, ahol igazi feltöltődés lesz a nyaralás.

A resortoknak van egy hatalmas előnyük, ugyanis ezek a kis üdülőövezetek minden jóval fel vannak szerelve. Általában tartozik hozzájuk bolt, étterem, bár, saját medence, játszótér és parkoló is, így kifejezetten kényelmes megoldás azoknak, akik családdal nyaralnak, vagy egyénileg, de inkább csak pihenni szeretnének. Szállástípus terén is van választék, mert egy területen belül a kempingtől a hangulatos bungalókig mindenféle akad.

A legjobb tengerparti resortok és bungalók Horvátországban

A képzeletbeli bakancslista első helyezettje: a felnőttbarát Royaluxs Hotel Resort Zrće Kolan

Bár a bakancslistánk nem ranglista, ám ha az egyik kedvencünket kellene megnevezni, az a luxus kategóriás négycsillagos Royaluxs Hotel Resort Zrće Kolan lenne a festői Pag-szigeten. 6 fős luxus villáikat kizárólag felnőttek részére kínálják. Mi azoknak ajánljuk leginkább a helyet, akik a barátokkal a pihenés mellett bulizni is szeretnének, mert a party beach-en éjjel-nappal szól a zene, és pörög a buli.

Luxus resort családoknak: Aminess Atea Camping Resort – Holiday Homes Njivice

Ha az előző szállásba beleszerettetek, de gyerkőcökkel utaznátok, akkor sem kell lemondanotok az efféle luxusról. Njivice a Krk-sziget egyik legnépszerűbb üdülőhelye, ahol egy igazán különleges szálláshely vár rátok, ha az Aminess Atea Camping Resortot választjátok. A luxus szinten berendezett mobilházak közvetlenül a tengerparton találhatók. A resort bárjában érdemes megkóstolni a finom kávékat, a kicsik pedig a kempinghez tartozó játszótéren vezethetik le a felesleges energiájukat.

Valóságos gyerekparadicsom: Resort Arena Grand Kazela Camping Homes Pula

A kifejezetten családbarát tengerparti resort Pulától 8 kilométerre, Medulinban található, ami Horvátország turistaparadicsoma a kisgyerekes családok körében. Nem ok nélkül, hiszen lassan mélyülő, nagy kiterjedésű strandjait az egészen pici gyerekek is nagyon élvezik. Az üdülőfaluhoz tartozik egy külön gyermeksarok és vízipark is, ahol rengeteg kaland vár az apróságokra.

Baráti árak, családias légkör: Arena Kazela Apartments Medulin

Még mindig a méltán népszerű Meduliné a főszerep, egészen pontosan egy szintén családbarát üdülőfalué, ahol kifejezetten baráti áron foglalhatunk apartmanokat. Az Arena Kazela Apartments Medulin árai ebben a kategóriában verhetetlenek, ráadásul a szolgáltatásaik is nagyon színvonalasak. Itt is vízipark gondoskodik a gyerekek szórakozásáról, és többféle étkezési lehetőség közül is válogathatunk. Családi apartmanjaik között található egy, de akár három hálóteres is, így még a nagyszülőket is magunkkal vihetjük.

Üdülőfalu Medulin leghíresebb strandjánál: Resort Ai Pini Medulin

A Bijeca strand nem csak lassan mélyül, hanem bónuszként Horvátország egyik legjobb homokos strandja is, ezért sokan igyekeznek jó szállást elcsípni ezen a környéken. A Resort Ai Pini Medulin megfizethető áron kínál 2 hálóteres apartmanokat, ahol akár 4 fő is kényelmesen elférhet. A resort nagy előnye, hogy 500 méterre található kavicsos strand, alig 200 méterre pedig Medulin egyik legkedveltebb strandja, a Bijeca húzódik.

Hangulatos bungalók és vendégházak a Rab-szigeten: Lando Resort Kampor

A Kamporban elhelyezkedő Lando Resort a sziget egyik legváltozatosabb szálláskínálatával büszkélkedhet. Az üdülőfaluban 15 teljes ház, 2 hangulatos bungaló és 2 szoba várja a vendégeket. A gyerekbarát szolgáltatások mellett grillezési lehetőséget is biztosítanak, a teljes kényelemhez pedig a kültéri medencéjük is hozzájárul.

Tipp: ha igazán hangulatos szállásra vágyok, válasszátok valamelyik bungalójukat, nem fogtok csalódni!

Exkluzív kutyabarát bungalók: Camping Ugljan Resort Zadar

Sokan vallják, hogy a kutya is családtag, így ő sem maradhat ki a családi vakációból. Akik házi kedvencükkel utaznának, azoknak kitűnő választás a Zadarban található, kifejezetten kutyabarát Camping Ugljan Resort, ahol 4 és 6 fős bungalók közül válogathatunk kedvünkre. Ha pedig nyaralás, akkor a közös strandolás sem maradhat el, hiszen a resorthoz tartozik kutyás strand is.

Tökéletes relax kikapcsolódás: Aminess Maravea Camping Resort Holiday Homes

Az üdülőfalu Novigradtól 4 kilométerre található idilli környezetben, egy tölgyerdőben. A teljeskörűen felszerelt mobilházak kényelmét fokozzák a komplexumhoz tartozó medencék, de a tengerpart is elérhető távolságban, alig 400 méterre található.

Kemping élmény luxus kivitelben: Glamping in Camping Park Soline Biograd na Moru

A kemping szó hallatán sokaknak még a rozoga faházak, vagy a sátrazás ugrik be, és éppen ezért rá sem kattintanak az adott szállásra. Az utóbbi években azonban nagy divattá vált a glamping, ami luxus körülmények között adja vissza a kempingezés pozitív élményeit. A Glamping in Camping Park Soline Biograd na Moru faházai pont ilyenek, kényelemben és szolgáltatásokban is vetekszenek sok többcsillagos hotellel.

Indulhat a családi vakáció? Foglaljatok szállást valamelyik hangulatos resortban és irány Horvátország! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version