Site icon Szallas.hu Blog

A legszexibb, romantikus szállások – Hová utazz a pároddal belföldön?


Igazi ajándék, ha a hétköznapokat magatok mögött hagyva végre eltölthettek kettesben néhány napot. Most bemutatjuk a legszexibb belföldi romantikus szállásokat pároknak, ahol egyedülálló környezetben pihenhettek együtt, ráadásul akár saját kandallótok vagy pezsgőfürdőtök is lehet.

A legszexibb, romantikus szállodák páros pihenéshez

1. Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Visegrád a legromantikusabb városkák egyike. Ha a Silvanus Konferencia és Sport Hotelben szálltok meg, a Dunára néző Deluxe lakosztályban kandalló mellett ülve bújhattok össze, és adhatjátok át magatokat egymásnak és a kényeztető romantikának.

Visegrádi utazáshoz itt találsz programajánlatokat >>

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

2. Takler Kúria Szekszárd

Főúri környezetben, a borok vonzásában pihenhettek a Takler Kúriában Szekszárdon. Az elegáns wellness szálláshely tetőtéri Executive lakosztálya pezsgőfürdővel vár benneteket. Jó borok és exkluzív környezet gondoskodik a romantikus hangulatról, innen már csak ti hiányoztok.

Szekszárdon ezeket a programokat ajánljuk >>

Takler Kúria Szekszárd

3. Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca**** +superior

A Bükk csodás környezetében található Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca az Év Szállása 2018 – Szakmai Díj III. helyezésének büszke birtokosa. A romantikus szállások között is kiemelkedő hely, már önmagában képes felmelegíteni a hangulatot, de a Super Lux franciaágyas szoba jacuzzijában ejtőzve válik igazán különlegessé az élmény.

Miskolctapolcán ezek a legjobb programok >>

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca**** +superior

4. Laroba Wellness Hotel Alsóörs***

Ha romantika, akkor persze nem maradhat ki a Balaton sem. Párok számára az egyik legszexibb, romantikus szálláshely lehet, a tó északi partján található Laroba Wellness Hotel Alsóörs. Ablakaiból kitekintve rögtön gyönyörködhettek is a magyar tenger látványában. A Deluxe Queen franciaágyas szoba lakóiként pedig saját pezsgőfürdőtök lesz. 

Alsóörsön ezt nézzétek meg >>

Laroba Wellness Hotel Alsóörs***

5. Régi Posta Fogadó Debrecen

A Régi Posta Fogadó Debrecen a XVIII. századi város egyedülálló hangulatát őrzi, ötvözve a modern kor igényeivel. A fogadóban még XII. Károly svéd király is lakott, ennek állít emléket a „svéd királyi lakosztály”. Ha szeretitek a pezsgőfürdőt és a klasszikus romantika világa sem áll távol tőletek, akkor jó hír, hogy a Romantik szobában mindez egyben megtalálható. 

Debrecen legszebb látnivalóit itt találod >>

6. Gunaras Resort Spa Dombóvár****

A Gunaras Resort Spa Dombóváron a gyógyfürdő szomszédságában áll. Az igényes kialakítású hotel wellness szolgáltatásokat is kínál, ha pedig még több élményre vágytok, az emeleti családi 2 fős lakosztály jacuzzija a kényelem mellett, egy kis romantikát is csempészhet a kikapcsolódásotokba. 

Dombóváron és környékén ezt érdemes megnézni >>

Gunaras Resort Spa Dombóvár****

7. Park Hotel Gyula***

A Park Hotel Gyula a méltán népszerű Várfürdővel szemben kapott helyet, így ha szeretitek a vizes élményeket, ez a szálló tökéletes választás lesz. A patyolattiszta minősítésű gyulai hotel 2017-ben elnyerte az Év Szállása – Szakmai Díj II. helyezését.

Gyula látnivalóit itt gyűjtöttük össze >>

Park Hotel Gyula***

A legszexibb, romantikus apartmanok és vendégházak pároknak 

8. Spirit Apartman Zalakaros

A Spirit Apartman Zalakaros remek helyen, a fürdőhöz közel várja vendégeit. A vadonatúj, romantikus szálláshely nemcsak hogy kiválóan felszerelt, de még szauna és jacuzzi is található benne. 

Zalakaroson ezek a programok várnak >>

Spirit Apartman Zalakaros

9. d.Five Danube Corso Boutique Apartment Budapest

Ha szeretnétek gyalogosan felfedezni a fővárost, a d.Five Danube Corso Boutique Apartment Budapest a nektek való szálláshely. A belvárosi apartman ízléses, modern, és kényelmes sétatávolságra található a legfontosabb nevezetességektől.

Ha Budapestre látogattok, ezeket ne hagyjátok ki >>

d.Five Danube Corso Boutique Apartment Budapest

10. Várfal Apartman Kőszeg

A Várfal Apartman Kőszeg az elképzelhető legszebb helyen, a Jurisics-vár mögött található. Ha Kőszeg központjában kerestek tiszta és jól felszerelt szálláshelyet pároknak, itt foglaljatok. 

Ezek a legjobb programok Kőszegen >>

Várfal Apartman Kőszeg

11. Tóvárosi Apartman Tata

A Tóvárosi Apartman Tata eszményi szálláshely, ha szeretnétek elbújni kicsit a világ elől a vizek városában. Kényelmes, barátságos hangulatú, semmiben nem szenvedtek majd hiányt. 

Tata nevezetességeit itt találod >>

Tóvárosi Apartman Tata

12. Nádas Pihenőpark Tiszafüred

A Nádas Pihenőpark a Tisza-tó „fővárosában”, Tiszafüreden található, s rendkívül népszerű a párok körében. Itt igazán csendes, patyolattiszta környezetben pihenhettek, s még wellness élmények is várnak. 

Tiszafüredi pihenéshez itt találsz programokat >>

Nádas Pihenőpark Tiszafüred

13. Eger’s Flow Apartment Eger

Hazánk egyik legnépszerűbb városában találjátok az Eger’s Flow Apartment Eger szálláshelyet. A történelmi belváros szívében működő apartman kimagasló minőségű berendezése titeket is lenyűgöz majd. További különlegessége, hogy a város felfedezéséhez elektromos rollert is bérelhettek a helyszínen. 

Egerben is számos látnivaló vár >>

Eger’s Flow Apartment Eger

Decemberben a legjobb időtöltés következő kalandotok tervezgetése. Válogassatok a szállás.hu óriási kínálatából, találjátok meg a legjobb szálláshelyet páros pihenéshez 2021-re is! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version