Site icon Szallas.hu Blog

Low budget és luxus wellness – Wellness élmény a pénztárcádhoz igazítva


A wellness napjainkban már nem elérhetetlen szolgáltatás. Könnyen találsz Magyarországon olyan wellness hotelt, amelynek a kínálata tökéletesen passzol majd a pénztárcádhoz, és az elképzeléseidhez, akár alacsony költségvetésben gondolkodsz (low budget), akár rendhagyó luxus élményekben. El sem hinnéd, mennyi program, és kaland vár rád!

Low budget és luxus wellness – Wellness élmény a pénztárcádhoz igazítva

Tartalmas és igényes kikapcsolódás – Low budget wellness

Egy wellness hétvégében gondolkodsz, ahol feltöltődhetsz a jakuzziban, és a szaunában, közben pedig remek ételeket kóstolhatsz? Szívesen kipróbálnád magad az extrém sportokban, de mégis ragaszkodsz az alacsony költségvetéshez? Ez nem azt jelenti, hogy le kell mondanod mindenről, néha elég, ha átcsoportosítod a kiadásokat. A kedvezményes szállásokat érdemes figyelni, például Egerben, Kőszegen, vagy akár Balatonfüreden is foglalhatsz szállást 2 fő részére, két éjszakára akár 35-50 ezer forintért, wellness szolgáltatásokkal. 

Foglalj kedvezményesen szállást még ma! >>

Mivel spórolhatsz még? 

Low budget – Mit mondanak a számok?

Hogy konkrét példát is mutassunk, adott egy szállás Mátraházán, a 4 Évszak Hegyihotel. A szálláshely tökéletes választás, ha túrázni szeretnél, és csendre vágysz, ráadásul kedveled a hegyi sportokat. A térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások között az erdőre néző szobákban szarvasnéző távcső is szerepel, de használhatod a kültéri fitnesz parkot, grillezhetsz, bográcsozhatsz, szalonnát süthetsz, és a wifi is ingyenes. A bababarát szolgáltatásokat is térítésmentesen használhatod. 

Ha úgy döntesz, hogy a térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokra is költesz, megvásárolhatod kedvezményes csomagban a panoráma jakuzzi, a privát hűtő, a fürdőköntös, és a szauna használatot előzetesen 3.999 Ft/fő/nap, a helyszínen 11.999 Ft/fő/nap áron. Használhatod az elektromos autó töltőállomást, és még számos más extrát. 

Azzal spórolsz, hogy te döntöd el, mire és mikor költesz. Vasárnaptól csütörtökig kedvezményesebb a szállás, mint pénteken és szombaton. Így 2 főre 2 éjszaka (wellness használat nélkül) kevesebb, mint 30.000 Ft az ellátás. Az összeállított csomagoknak köszönhetően még több élményben lehet részed. 

Wellness élmények, különleges luxusszolgáltatásokkal

Amint megismersz egy rendhagyó testkezelést, vagy szauna típust, máris három másikról olvasol, amit azonnal tesztelni szeretnél? Elképesztő wellness élményeket kínálnak a hazai szállodák. Olyan szolgáltatásokat, amelyek segítenek feltöltődni, ellazítják a fáradt testet, jótékonyan hatnak különböző betegségekre, vagy csak vidám kikapcsolódást nyújtanak. 

Számos hotel rendelkezik hatalmas wellness részleggel, ahol az élménymedencék, a szaunavilág, a testkezelések és a luxus szolgáltatások az év minden napján elérhetőek a szállóvendégek számára. 

A Spirit Hotel Thermal Spa Sárváron több mint 10.000 m2 területen elhelyezkedő, luxus kialakítású fürdőrészleggel várja a vendégeit. 22 medence, gyógyvíz, stollen szauna, jégkamra, lakónium, aromakabin, és rózsa kabin színesíti a kínálatot, de gyógykúrákon és egészségmegőrző kezeléseken is részt vehetsz. A beauty részlegen számos más szolgáltatás mellett bőrmegújító hatású fototerápia, narancsbőr elleni komplex testkezelés, és komputervezérlésű szkennerrel felszerelt alexandrit lézeres szőrtelenítés is igénybe vehető. 

Egy Born out csomag, amely 5 vagy 7 éjszakára foglalható, 27 kezelést tartalmaz. A 7 éjszakás opció esetén a megjelölt luxus szolgáltatások és a szállás költsége 1 éjszakára 52800 Ft/fő, két főre 7 éjszaka 740.000 Ft

A fenti ajánlatok remekül példázzák, hogy mennyi élmény, mennyi kezelés és szabadidős program közül választhatsz, ha wellness kikapcsolódásra vágysz. 

Tervezd meg a pihenést, válassz úti célt, és foglalj le egy alacsony költségvetésű vagy luxus szolgáltatásokat nyújtó szálláshelyet a szállás.hu kínálatából! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version