Site icon Szallas.hu Blog

Menekülj el a hétköznapok elől és töltődj fel Békéscsabán, a Luxus Wellness Apartmanban!


A Tiszántúl déli városába, Békéscsabára utazunk, hogy megtapasztaljuk a felhőtlen kikapcsolódás, a kényelem, az elegancia felső fokát a Luxus Wellness Apartmanban. Békéscsaba élettel teli hangulata az év minden hónapjában lenyűgöző, érdemes hát útra kelni és felfedezni ezt a vidéket. Ha pedig a tökéletes szállást keresitek, a Luxus Wellness Apartman egyedi kialakítású lakóterében és környezetében garantáltan nem fogtok csalódni. Csodahely vár rátok, ahol az évszakok és a hétköznapok színes kavalkádjában átélhetitek a gondtalan pihenés örömét. Indulhatunk?

Luxus Wellness Apartman, Békéscsaba

Luxus Wellness Apartman

A Viharsarok központjába, Békéscsabára érkezünk, hogy megízleljük az alföldi virtust, belekóstoljunk a földi javakba és élvezzük az itt élők végtelenül kedves vendégszeretetét. A város kellemes környezetében, a központtól 5 perc sétára találjuk a Luxus Wellness Apartmant, rengeteg kényelmi extrával. Különleges helyre csöppenünk, hiszen az épület különleges és egyedi kialakítása miatt nincsenek külön szobák, minden egy légtérben helyezkedik el, így megőrizve a ház kellemes és tágas atmoszféráját, melynek legújabb látványossága az óriás tengeri akvárium.

A családias hangulatot a 4+2 férőhelyes apartman biztosítja, ahová természetesen házi kedvenceiteket is magatokkal hozhatjátok. Kialakítása miatt a szállás nem csak családoknak, hanem baráti társaságoknak, pároknak is ideális választás!

Szauna és jacuzzi télen-nyáron

Az apartman büszkesége, a wellness részleg mindenkit levesz a lábáról! Békéscsabán ugyanis a luxus szállás mellé gondtalan pihenés és relaxáció is várja a vendégeket.

A felejthetetlen élményekről kültéri medence, szauna és jacuzzi gondoskodik. A kültéri medence napozóterasszal, nyakzuhannyal kényezteti a vendégeket. A jacuzzi egész évben 36-39 C fokos. Emellett a kerthelyiség és a filagória kellemes séták színhelyéül is szolgálhat, miközben elkezdhetünk azon gondolkodni, hol is fogyasszuk el a reggelit, az ebédet és a vacsorát.

Egyéb szolgáltatások

A gasztronómia szerelmeseinek jó hír, hogy akár a szabadban is hódolhatnak szenvedélyüknek, hiszen lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, tárcsán sütés-főzésre, vagy egy egyszerű szalonnasütésre (utóbbihoz a tűzifát természetesen az apartman biztosítja). Ha pedig szeretnétek kipróbálni a város éttermi kínálatát, akkor a legközelebbi, nem saját étterem 300 m távolságra található az apartmantól.

Nézd meg, mikor szabad legközelebb az apartman és foglald le a családi pihenést! >>

A pihenés közben sem mondasz le a közösségi médiáról és a hírekről, vagy netán dolgoznál a vakáció alatt? Itt minden megoldható, hiszen az ingyenes Wifi a közösségi terekben mindenki rendelkezésére áll. Utazás során fontos kérdés, hogy szeretett autónknak is lesz-e kényelmes és biztonságos lakhelye, s ezért örömmel jelentjük, hogy az apartman saját, ingyenes parkolójában  zárt garázs várja a járműveket.

Az Apartman a „Kiváló Szálláshely” kitüntetés mellett 2017-ben a szallas.hu, Év Szállása díjának abszolút fődíjasa volt.

“Az idei Év szállása verseny bizonyítja, hogy az egyediség és a mintaszerű működés nem mindig a mérethez és nagy szobaszámhoz köthető. A 2017-es Év szállása verseny abszolút fődíját elnyerő békéscsabai Luxus Wellness Apartman egyedi megvalósítása példaértékű lehet bármely kategóriában, amit a kimagasló értékelések is alátámasztanak” (Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője)

Ez a kitüntetés garancia arra, hogy az ide érkező vendégek valóban a legjobb minőségű kikapcsolódást kapják Békéscsabán, a Luxus Wellness Apartmanban.

Látnivalók a közelben – kedvezménnyel

Békéscsaba közel három évszázados szlovák kulturális örökséget őrző lakosai, programjai, épületei ma is büszkén mutatják be a település és az alföldi vidék esszenciáját. Ezért a Luxus Wellness Apartmanban eltöltött kellemes pihenés közben érdemes sétálni és nézelődni a városban és a környéken, hiszen a következő helyszíneken kedvezményt kapnak, akik az apartman vendégei.

Jankay kávéház

A Jankay Kávéház és Étterem Békéscsaba szívében, a Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztató Központ földszintjén várja vendégeit.

Jankay kávéház

A Jankay Tibor békéscsabai születésű festőművészről elnevezett kávézó 2009 márciusában étteremmel is bővült, melynek különlegessége, hogy a vendégek nyomon követhetik az ételek elkészítésének folyamatát látványkonyhánknak köszönhetően. Az étlapon elsősorban magyar és olasz ételkülönlegességekkel találkozhatunk.

Munkácsy Mihály Múzeum

A legnagyobb Munkácsy-gyűjteményével rendelkező, több mint százéves múzeumot 1951-ben a nagy realista festőről, Munkácsy Mihályról nevezték el. Különlegessége, hogy itt őrzik a festőt díszmagyarban ábrázoló kép eredetijét is. Sétátok során a Munkácsy Mihály Emlékházba is térjetek be, ahol 50% kedvezményt kaptok a belépő árából, ha az apartman vendégei vagytok.

Meseház

A népi kultúra házába érkeztek, ahol nem csak népi tárgyakat, használati eszközöket bemutató helyet találtok, hanem egy interaktív foglalkozás is segít megismerni a népi hagyományokat. Sajátos népi ihletésű mesevilág tárul elétek, ahová 10% kedvezményt kapnak a belépő árából az apartman vendégei.

Gyula városa

A 800 éves múlttal rendelkező város Magyarország délkeleti régiójában, Erdély kapujában és Békéscsaba szomszédságában számos látnivalóval várja a Luxus Wellness Apartman vendégeit. A pihenésetek alatt ezért szánjatok időt arra, hogy a város nevezetességeit végigjárjátok, hiszen megannyi kedvezmény jár az apartman vendégei számára.

Almásy-kastély, Gyula

Körös Élővíz-csatorna

Ha a természetben is szeretnétek eltölteni egy rövid időt, látogassatok ki a Gyula–Békéscsaba– Békés között húzódó Élővíz-csatornához. A helybeliek egyszerűen „Körösként”, vagy „Körös- csatornaként” emlegetik, partja kellemes séták színtere, mely minden évszakban lenyűgöző természeti képet mutat.

Békéscsaba megér egy remek hetet vagy hétvégét, főleg ha olyan fantasztikus helyen szállhatunk meg, mint a Luxus Wellness Apartman. S mivel a város és a Viharsarok sem szenved hiányt látnivalókban, jó érzés lesz egy aktív és élménnyel teli nap után élvezni az apartman kényelmét és luxusát.

További részletek és szállásfoglalás >>

 


Exit mobile version