Site icon Szallas.hu Blog

Megnyílt az Aquaticum Debrecen! – 12 csúszda, 15 medence, 1000 élmény vár


Trópusi környezet, 15 különböző funkciójú medence, Sportvilág, Gyermekvilág, napozóterasz, és olyan csúszdák várnak az Aquaticum Debrecen Strandfürdő 5700 m2-es területén, amelyek garantáltan izgalmasabbá teszik a nyarat. Sok izgalom és hosszú várakozás után megnyitotta kapuit az ország legújabb strandfürdője, amely minden korosztály számára tartogat meglepetéseket. 

Szállások Debrecenben >>

Aquaticum Debrecen Strandfürdő

A fürdő egyik hívogató szlogenje a következő: „Tudjuk, mit teszel idén nyáron!”. Nos, a képeket és videókat látva ez számodra sem lesz már kérdés. Mutatjuk, miért!

Aquaticum Debrecen Strandfürdő – Vizes élménypark erdei környezetben

A debreceni fürdő alig tízpercnyi távolságra a belvárostól, erdei környezetben, hamisíthatatlan mediterrán hangulattal nyújt egzotikus kikapcsolódást. A trópusi környezetben a medencék és látványos attrakciók pillanatok alatt segítenek ellazulni, így a vizes élménypark egyértelműen Debrecen újabb bakancslistás helye. 

Több mint 100 szálláshely Debrecenben >>

Az Aquaticum egynapos kikapcsolódáshoz is ideális program, azonban egy háromnapos vagy egyhetes pihenést is különlegessé tesz a strandfürdő, és a zárt termálfürdő. 

Elképesztő csúszdák, pihentető relax élmények minden korosztálynak

A központi épületben igazán ütős élmények várnak. A gyógymedence, és relaxációs medence segít a feltöltődésben, a felnőtt kalandmedence 4 csúszdája igazi adrenalinbomba kalandot tartogat, a négyméteres ugrómedence pedig 1, 3 és 4,7 méteres ugrómagasságokkal vár. 

Aquaticum Debrecen Strandfürdő

Az Aquaticum Debrecen területén természetesen az éjszakai szórakozás sem maradhat el, kéthavonta hosszabbított nyitva tartással és partizenével várják azokat, akik nyitottak a rendhagyó éjszakai élményekre. 

A 4 méteres mászófal, a 12 méter magas élő zöldfal és vízfüggöny pedig már csak hab a tortán. 

Kíváncsi vagy a furfangos csúszdákra?  

Hát persze hogy kíváncsi vagy, elvégre az Aquaticum Debrecen csúszdái tényleg különlegesek! Tudnod kell, hogy az Aquatube a vízi csúszdák klasszikusa, míg a Feketelyuk csúszdát színes fényáteresztő sávok teszik még izgalmasabbá. 

Az UFÓ csúszdán először gyorsan csúszol majd a zárt csőben, majd megérkezel egy hatalmas tányérba, ahol a centrifugális erő hatására körbe-körbe csúszol, végül pedig a kifutóba érkezel. A Gömb csúszda kétségtelenül a formavilágával hívja fel magára a figyelmet, bár a formatervezés miatt érdekes kanyarokkal is találkozhatsz. 

Debreceni szálláshelyek képekkel, árakkal, vendégvéleményekkel >>

Garantált barnulás, bámulatos panoráma, pörgős sportprogramok

A ​12 méter magas napozóteraszon gyönyörű aranybarna színt szerezhetsz, a napozást pedig csak akkor kell megszakítanod, ha felfrissülnél a két vízibár egyikében. 

Aquaticum Debrecen Strandfürdő

A medencékből és a napozóágyakból elképesztő kilátás nyílik a Nagyerdőre. Ha pedig a fürdés mellett sportolni támad kedved, teszteld a strandröplabda pályát, vagy a streetball pályát.

Hangulatos gyermekmedencék, családbarát szolgáltatások

A Strandfürdő bababarát és családbarát szolgáltatásokkal várja azokat a családokat, akik szívesen pihennének a debreceni élményparkban.

Aquaticum Debrecen Strandfürdő

Az 1900 m²-en fekvő Gyermekvilág garantáltan a csemeték nagy kedvence lesz. A gyermekpancsoló, kalandmedence, hullámmedence, és a lassú folyó sodrómedence mellett spraypark, két családi csúszda és szabadtéri színpad teszi izgalmasabbá a kikapcsolódást.

Aquaticum Debrecen Strandfürdő

A sprayparkban mászóka világ, vízi ágyúk, hinta, vízesés és fröcskölő állatfigurák várják a gyerekeket. A Gyerekjátszóban szakképzett óvónők gondoskodnak a csemetékről, amíg a szülők egy picit egyedül is kikapcsolódnak.

Ismerd meg Bubut!

Bubu az Aquaticum kabalaállata. Egy bájos elefánt, akivel a gyerekek személyesen is találkozhatnak az Aqua Manó Partikon. Sőt, akár közös fotó is készülhet vele! 

Keresd Bubut, a fürdő kabalaállatkáját 🙂

Aquaticum Hotel és Aquaticum Termálfürdő – A tökéletes kikapcsolódás kulcsa

Az Aquaticum Hotel Debrecen pihenőövezetében, a Nagyerdő szívében található, az ország első természetvédelmi területén. A hotelszobák és apartmanok modern és kényelmes enteriőrrel, letisztult színvilággal, és vidám hangulattal teszik felhőtlenné a debreceni pihenést. 

A komplexum területén Natura étterem, Mediterrán étterem, Termálbüfé, és Drinkbár is található. A hotel azokra a vendégekre is gondol, akik örömmel részt vennének a kulináris élményekben, ám speciális diétát követnek. 

A Termálfürdő és az Élményfürdő közvetlen összeköttetésben áll egymással, így a szabadtéri fürdőzés mellett felkeresheted a termálmedencéket, a Szaunavilágot, és a Wellness-szigetet. 

A Gyógyászati részleg szintén nagyon népszerű a 40-féle gyógyvízre alapozott kezeléssel, a Fitnesz sziget pedig 185 négyzetméteren nyújt komplex sportolási lehetőséget. 

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő – Debrecen
Termálfürdő Debrecen

Tipp! – Programok az élményfürdő környékén

A debreceni Nagyerdőben modern játszóterek, tudományos élménypark, szökőkutak, ködszínház, tanösvény, állatkert és vidámpark, illetve kilátó várja azokat, akik a fürdőzés mellett szívesen megismernék közelebbről is a város látványosságait. 

Még több program Debrecenben

Neked ajánljuk az Aquaticum Strandfürdőt, ha

Foglalj szállást Debrecenben, és feltétlenül keresd fel az Aquaticum Strandfürdőt! Ez a strand lesz ugyanis a nyár egyik legnagyobb szenzációja!

Képek forrása: aquaticum.hu


Exit mobile version