Site icon Szallas.hu Blog

Megújult a Hotel Karos Spa! ELŐTTE-UTÁNA KÉPEK


Nagy változásokon ment keresztül a Hotel Karos Spa****+superior az elmúlt hónapok során. A zalakarosi szálloda szobái és belső terei új, letisztult színvilággal és enteriőrrel újultak meg összesen három emeleten. Nézzünk be együtt a megújult Hotel Karos Spa épületébe!

Megújult a Hotel Karos Spa!

Összesen 120 szoba kapott új külsőt a zalakarosi hotelben, így a 2019-es nyári szezonra már foglalhatók a megszépült szobák is. A Spa superior PLUS kétágyas szobák zöld színében a tervezők elképzelése szerint visszaköszön a szálloda egyik jellegzetes jelképe, a zöldalma, míg a lila színnel a lendületet, dinamizmust szerették volna érzékeltetni. A zöld és lila színek kombinációja tökéletes összhangban van, az eredmény pedig önmagáért beszél:

A színek mellett a funkcionalitás fejlesztésére is nagy figyelmet fordítottak a tervezők, ez megmutatkozik a részben megújult bútorok, textíliák, és a világítás kiválasztásánál is.

A munka azonban itt nem áll meg! A 120 szoba megújulása egy komplex fejlesztés része, mely során további két szint szobái és a lobby is megújul, illetve tervben van a Hajóbár átalakítása is.

Szeretnéd kipróbálni a megújult szobákat? Válaszd ki a neked leginkább tetsző szobát és foglald le szállásod a zalakarosi hotelben! >>

Igazi Spa-érzés a Hotel Karos Spa****+superior-ban

Zalakaros és gyógyító víze nagy népszerűségnek örvend nem csak a belföldi, hanem a külföldi turisták körében is. Nincs ez másként a zalakarosi szálloda esetében sem, amely igazi Spa-érzést és megújulást kínál a vendégeinek. A Harmónia Spa Wellnessrészleg 4.000 m2 –nyi területén úszómedence, termálmedence, élménymedencék, gyermekmendence, játszótér, jégbarlang, szaunasziget található. A sport szerelmesei úszhatnak a sportmedencében beltéren vagy (szezonálisan) akár kültéren, a felfrissülni vágyók pedig élvezhetik a szintén kül- és beltéri élményelemekkel teli medencéket, pezseghetnek jacuzziban vagy regenerálódhatnak a saját kútból nyert termálvízzel feltöltött ülőfürdőben.

Ne maradjanak otthon a gyerekek sem! A családbarát hotelben 2 év alatt ingyenes szállás, emellett kreatív gyermekprogramokkal, ingyenes gyermekfelügyelettel és gyerekmedencével várják a legkisebbeket.

Még több fotó és információ a megújult Hotel Karos Spa-ról >>


Exit mobile version