Site icon Szallas.hu Blog

Társ az utazásban: megújult a szallas.hu applikációja!


Tudtad, hogy már nem csak számítógépről böngészheted át a legjobb szállás ajánlatainkat, hanem megújult applikációnkon keresztül is? Vedd kezedbe az irányítást, töltsd le az okostelefonodra szuper alkalmazásunkat, és keresd meg az utazáshoz a számodra legtökéletesebb hotelt, vendégházat vagy apartmant! Legyen szó túráról, városnézésről, esetleg láblógatós wellnessről, a szallas.hu applikációja segít megszervezni a kiruccanást. Foglalj kényelmesen, tervezz előre, és spórolj velünk – nézd meg, hogyan!

Készülj velünk az utazásra!

Mindenkinél eljön a pillanat, amikor szeretne egy kicsit kiszakadni a mindennapokból és elhatározza, hogy szabadságolja magát az állandó hajtásból. Mi, a szallas.hu-nál szüntelenül azon dolgozunk, hogy az álomnyaralás mellé a hozzád leginkább passzoló úti célt is megtaláld, ezért úgy döntöttünk: élménnyé tesszük számodra azt az időt is, melyet a tervezéssel töltesz. Azért, hogy ezt megvalósítsuk, új köntösbe öltöztettük a Play Áruházból letölthető szallas.hu applikációnkat, melyet letisztult design, átlátható felület, gyors és remek szűrők gazdagítanak annak érdekében, hogy minél jobban megkönnyítsük számodra a keresgélést. Gyere velünk, ismerd meg jobban ezt a friss, ropogós és megújult alkalmazást!

Hozd létre az álomhelyeidet!

Amikor megnyitod az applikációt, elsőként azt tanácsoljuk, hogy jelentkezz be a szallas.hu fiókodba! Amennyiben még nem regisztráltál, tedd meg, ugyanis számos extra szolgáltatást vehetsz igénybe akkor, ha visszatérő felhasználó vagy. A kényelem jegyében ráadásul akár Facebook profil segítségével is létrehozhatsz magadnak önálló fiókot. A „Kedvenceim” fülre kattintva külön mappákat készíthetsz, és megjelölheted azokat a szállásokat is, melyeket a szívedbe zártál, vagy ahová szeretnél ellátogatni egyszer. Neked megvannak már a kiszemelt álomhelyeid? 

TIPP: Egy másik hasznos eleme az applikációnak a „Foglalásaim” rész, ahol a korábban már felkeresett szállásaidat találod – minden adatukkal együtt, így amennyiben találtál egy jó helyet, akkor oda könnyen újra visszatérhetsz. 

Spórolj, és légy klubtag!

Érdemes megadni az adataidat is, mert a lap alján fel tudsz iratkozni a hírlevelünkre, melyért cserébe értékes útitallérokat zsebelhetsz be. Ha még nem tudod, hogy ezek mire jók, akkor most elmondjuk. A Szallas.Klub tag regisztrált felhasználói utazásaik után, az applikáció letöltésével, weblátogatásokkal, és magával a tagsággal is útitallérokat gyűjtenek, amiket később kedvezményekre válthatnak. 1 érme 1 Forintnak felel meg, így minél többet költesz, annál többet szerezhetsz belőlük! Ugye szerinted is megéri? Kövesd nyomon az egyenleged, és nézd meg a beváltóhelyeket is!

Megkönnyítjük a keresést!

Az egyszerű keresés már csak hab a tortán. Válaszd ki, hogy hová szeretnél utazni és mikor, majd azt, ki, vagy kik lesznek az útitársaid, tőlünk pedig azonnal megkapod a legjobb ajánlatokat. A „Térkép” nézetre kattintva, lista helyett szemléletesen is megtekintheted az eredményeket, A „Rendezés” fül segítségével ajánlás, vendégértékelés és ár szerint is beállíthatod a találatok megjelenítését. Sokszínű szűrőkínálatunk használatával pedig személyre szabhatod a keresést, így még egyszerűbb lesz majd rátalálni álmaid szálláshelyére. 100% pénzügyi biztonság? Reggeli az árban? Legyen jakuzzi a helyszínen? Nálunk minden böngészés egyszerű.

Tervezd velünk a nyaralást és, ha tetszett mutasd meg ismerőseidnek egy megosztással, merre jártál! Próbáld ki!

(fotók: shutterstock)


Exit mobile version