Site icon Szallas.hu Blog

Pihentető nyaralás babával ‒ 15 mesés hotel a családi vakációhoz


A tökéletes családi nyaralást keresitek, ahol még kisbabával is pihentető kalandokban lehet részetek? Nyugalom, ez nem lehetetlen! Összeírtunk nektek 15 olyan fantasztikus gyermekbarát hotelt, ahol a szülők feltöltődnek, a csöppségek pedig sok-sok új élménnyel gazdagodnak!

1. Castellum Hotel****, Hollókő

Barangoljátok be Hollókő pompás ófaluját, majd pihenjetek meg a Castellum Hotel**** panorámás családi lakosztályában, ami még egy hangulatos látványkandallót is rejt! Az előre kikészített fürdőköpenyben és papucsban bármikor felkereshetitek a mesés wellnessoázist, ahol a legkisebbeket is 34 fokos, vízigombás gyermekmedence várja. A babák pedig imádni fogják a szuper játékkuckót!   

2. Kolping Hotel Spa & Family Resort****, Alsópáhok

Színes programok és kreatív ötletek varázslatos elegyéből született meg a Kolping Hotel Spa & Family Resort****, ami a családosok egyik kedvenc szálláshelye. A bababarát szállodában a 0-2 éves csemetéket Bobó kalauzolja el saját országába, ahol csúszdás, labdafürdős játékszoba is akad. A fedett medencén kívül ráadásul szabadtéri pancsoló is a rendelkezésére áll a kisdedeknek.

3. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok****, Bikal

Éljétek át közvetlen közelről a középkor magával ragadó világát a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtokon****! Az igényes szobák és lakosztályok között a családosok még gyerekkuckós hálókat is választhatnak. A wellness szerelmeseinek ugyanakkor többféle fürdő is a rendelkezésére áll – a legkisebbek például a Lurkó Mesefürdőben mártózhatnak meg. 

4. Danubius Hotel Marina***+superior, Balatonfüred

Kóstoljatok bele a balatoni kalandokba a tóparti Danubius Hotel Marina***+superiorban, mely saját stranddal, all inclusive ellátással és káprázatos panorámával kecsegteti a vendégeket! A príma ételeket felvonultató étterem, valamint a belső medencetér mellett bababarát szolgáltatások is bőven akadnak itt – úgymint gyerekbüfé sarok, gyereklagúna vagy játszószoba. Jó hír az is, hogy 6 éves korig a szállásért sem kell fizetni

5. Open Hotel****, Szentes

A természet megnyugtató közelségét élvezhetitek a szentesi Kurca folyó partján magasodó Open Hotelben****. A minden igényt kielégítő modern környezeten, a stílusos megjelenésen és a barátságos személyzeten kívül remek kültéri medence, illetve napozóterasz is található a helyszínen. Az etetőkészlet, a bébiétel melegítési lehetőség és a bébiőr telefon pedig a kisbabával utazók kényelmét szolgálja.

6. Thermal Hotel Balance****, Lenti

Kerüljetek egyensúlyba a Thermal Hotel Balanceban****, mely azon kívül, hogy közvetlen átjárást biztosít a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparkba, saját wellnessel is rendelkezik! Mivel jár egy kis pihenés a felnőtteknek is, ezért vegyetek egy frissítő masszázst, vagy szaunázzatok, jakuzzizzatok, amíg a babák jól érzik magukat a játszóház kedves gyermekfelügyelőivel!

7. Kehida Termál Resort & Spa****, Kehidakustány

Kehida Termál Resort & Spa**** gondoskodik róla, hogy babával a fedélzeten is pihentető vakációban legyen részetek. A szállodában ezer játékot ígérő csemetekuckó foglalja le a legkisebbek figyelmét, de bármikor együtt csobbanhat a család a hotelból nyíló Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőben is.

A csöppségek nagyokat kacagnak majd a bébipancsolóban és a minicsúszdán. A szoptatósarokkal, pelenkázóval, valamint játékokkal felszerelt baba-mama pihenő pedig megkönnyíti az anyukák életét.

8. Residence Hotel Balaton**** +superior, Siófok

A hangulatos fahídon átsétálva máris az impozáns Residence Hotel Balaton**** +superior épületében találjátok magatokat, ami igazi Kánaán lehet a családosoknak. Az összenyitható lakóterek, az éttermi és szobai bekészítések, valamint a Balaton-parti privát strand biztosítják a gondtalan lazítást a felnőtteknek. A gyermekbarát wellnessoázis a vízicsibék kedvenc lelőhelye lesz. A szülőknek viszont bátran ajánljuk a stresszmentesítő szaunaszeánszokat!

9. Saliris Resort Spa & Conference Hotel****, Egerszalók

Ébredjetek a Kékes látványára, miközben belélegzitek a gőzölgő Sódomb illatát az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference Hotelben****! Az ellenállhatatlan ételek és italok mellett meg kell említeni a színes wellness szolgáltatásokat is.

Az 1900 négyzetméteres vízi birodalomban összesen 17 féle medence rejtőzik, melyek minden korosztályt kiszolgálnak. Sőt mi több: a csimoták elfoglalhatják magukat a szuper játék- és játszószobákban is.

10. Hotel Pagony Wellness & Conference****, Nyíregyháza

Harmonikus, békés környezetben, a természet ölelésében tölthetitek a közös nyaralást a Hotel Pagony Wellness & Conferenceben****. A ragyogó, tiszta és komfortos szobákba tetszés szerint visszavonulhattok egy kis ejtőzésre vagy délutáni szundira. A nagyszerű wellnessben élménymedence, pezsgőfürdő, gőzkabin, valamint finn szauna is helyet kapott, míg a kisdedek a színes, sekély és kellemes hőmérsékletű pancsolókban lubickolhatnak.

11. Hotel Aquarell****, Cegléd

Budapesttől elérhető közelségben lelhettek rá az Alföld kapujában, Cegléden fekvő Hotel Aquarellre****.  Mutassátok meg gyermeketeknek, milyen szuper egy babaúszó foglalkozás, pancsoljatok együtt a wellnessben és kapcsolódjatok ki a MóKaland játszóházban is! A szülők testi-lelki feltöltődését a selymesen sima gyógyvíz, a kiváló masszázs, valamint a csodálatos élménymedence garantálja.

12. Szarvaskút Wellness Hotel és Kemencés Étterem****, Zirc

A Bakony fővárosában, Zircen átölel benneteket a természet, ha a Szarvaskút Wellness Hotel és Kemencés Étteremben **** szálltok meg. Töltsetek minőségi időt együtt, miközben az étterem zseniális kínálata és a wellness minden öröme a rendelkezésetekre áll!

A bababarát szolgáltatások egész tárháza adott lesz a szálláshelyen – még kerékpáros gyermekülés és gyermekhordó vázas hátizsák is, hogy együtt kerekezve térképezhessétek fel a bakonyi tájat! A gyermekpancsoló és az éttermi játszósarok már csak hab lesz a tortán.

13. Hunguest Hotel Aqua Sol****, Hajdúszoboszló

Öltsétek magatokra a pihe-puha szállodai köntöst és sétáljatok át a Hunguest Hotel Aqua Solból**** a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, ahol a kisgyermekes családokat bébi- és anyuka medence is várja! Az Aqua-Palace Élményfürdőben babaúszás és- masszázs kipróbálására is lesz lehetőség, de a játékszoba is sok boldog pillanattal ajándékozza meg a csöppségeket. A nap végén a komfortos és jól felszerelt szobákban ejtőzhettek.

14. Levendula Hotel***+superior, Algyő

Illatos, lila virágkoszorú fogja közre a Levendula Hotel***+superior patinás épületét, mely remek helyszíne lehet egy idilli, családi vakációnak.  Az ízlésesen berendezett szobákba kérésre babaágyat is el tudnak helyezni. Az étkezéseket pedig jelentősen megkönnyíti az étteremben kialakított játszósarok, így lesz időtök végigkóstolni a Levendula Étterem friss és változatos fogásait.

15. Tündérkert Hotel***, Noszvaj

Mesebeli vakációra vágytok? Akkor a Tündérkert Hotel*** a legjobb választás számotokra – akár romantikáznátok, akár kisgyermekkel vágnátok neki az útnak. A vintage stílusú szálláson nyugalmat árasztó fürdőházzal, mennyei ízeket felvonultató bisztróval és csinos szobákkal találkozhattok. Kérésre pedig gyermekfelügyeletet és számos gyermekbarát szolgáltatást is tudnak nektek biztosítani.

Böngésszetek a Szallas.hu kínálatában, használjátok a „Baba- és gyerekbarát” szűrőnket, és foglaljatok szállást akár már ma >>

Gyerekbarát szállások 2023-as bakancslistája >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version