Site icon Szallas.hu Blog

Mesés vendégházak, ahol SZÉP kártyával is fizethettek


Kíváncsiak vagytok, hogy most hová kalauzolunk el benneteket? Nos, akkor nem is titkolózunk tovább, mert ezúttal 12 varázslatos úti célt gyűjtöttünk nektek csokorba. Lélegzetelállító panorámák, képeslapra illő vendégházak, különleges élmények… mindezt könnyű és gyors szállásfoglalással ti is hamar megtapasztalhatjátok – ráadásul akár SZÉP kártyával is fizethettek a pihenésért!

Mesés vendégházak, ahol SZÉP kártyával is fizethettek

1. Borozás  a bazalthegy lábánál: Marica Apartman Lábdihegy, Badacsonytördemic

A Balaton parthoz közel, nyugodt, békés helyen fekszik ez a 7 fő befogadására alkalmas szállás. A hangulatos házikóban tisztaságot és kényelmet találtok majd, míg a fedett teraszról pazar kilátásban lehet részetek, melyet akár borozgatás közben is élvezhettek!

Foglaljatok itt! >>

2. Csipetnyi luxus: Villa Ria, Badacsony

Eszméletlen panorámával, kültéri medencével, napozóterasszal és modern belső terekkel rendelkezik a Villa Ria, ahol akár 12-en is elfértek. Ha kedvetek tartja, akkor még a szabad ég alatt is sütögethettek.

Foglaljatok itt! >>

3. Bájos kuckó: Kálium Vendégház, Mindszentkálla

100 éves, felújított, takaros porta rejtőzik a Kopasz-hegy lábánál Mindszentkállán, amelyet vétek lenne kihagyni! A teljesen felszerelt, ízléses apartmanokból indulva pedig bármikor felfedezhetitek a környék kihagyhatatlan látnivalóit…

Foglaljatok itt! >>

4. Pihenés a szőlőhegyen: Káli 120 Vendégház, Tagyon

Rendezkedjetek be egy laza kikapcsolódásra ebben a 120 éves nyaraló-présházba, ahol árnyas lugast, pingpong –és biliárdasztalt is találtok! Alig 100 méterre innen pedig, a Martinus Borházban a hegy levét is megkóstolhatjátok!

Foglaljatok itt! >>

5. Testi-lelki feltöltődés: Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

Ha a Balaton mellett a wellness-részlegben is megmártóznátok, akkor válasszátok ezt a kitűnő hotelt, ahol a rusztikus és modern stílus mesterien keveredik egymással. Pattanjatok be a pezsgőfürdőbe, szaunázzatok és ringatózzatok bátran az élménymedence hullámain!

Foglaljatok itt! >>

6. Hibátlan kincs: Dandelion House, Kisapáti

Álomszép, stílusos, kényelmes, modern… és még folytathatnánk a felsorolást, mert annyira tökéletes a Dandelion House, mely 4 szobával és 8 férőhellyel csak arra vár, hogy erről a saját szemetekkel is megbizonyosodjatok!

Foglaljatok itt! >>

7. Illatos kalandok: Levendula Vendégház, Lovas

Az illatos levendulák sokasága között lelhettek rá erre a meseszép kisházra, ahol öröm lesz a vakáció minden perce. Sütögessetek kedvetekre a vén diófa árnyékában, próbáljátok ki a petanque pályát, méregtelenítsetek a szaunában és a kültéri medencében is csobbanhattok, ha arra vágytok épp!

Foglaljatok itt! >>

8. Mint egy hotel: Borka Villa, Abádszalók

Mindenhez közel, a Tisza-tó mellett, csodálatos zöldövezetben magasodik a Borka Villa, mely wellness örömöket is tartogat nektek! Pezsgőfürdő, szauna, masszázs, kültéri medence, napozóterasz, és szuper gyermekbarát szolgáltatások várnak rátok ráadásként!

Foglaljatok itt! >>

9. Minden, ami kell: Comfort Apartman, Gárdony

Kényelmes, légkondicionált lakást kerestek, kitűnő felszereltséggel? Jó helyen jártok, ugyanis a Comfort Apartmanban mindent megtaláltok, ami kell. Bónuszként pedig a hangulatos teraszt is kihasználhatjátok a pihenésre! 

Foglaljatok itt! >>

10. Túra mellé vízi örömök: Börzsöny Wellness Vendégház, Borsosberény

Fedett, kültéri jakuzzi, pihenővel megbolondított szauna és autentikus berendezés – mind a Börzsöny Wellness Vendégház része. Teszteljétek le!

Foglaljatok itt! >>

11. Családosoknak ideális: Napkirályfi Udvarház, Tápiószőlős

Barátságos udvarházba invitálunk titeket, mely híres páratlan vendégszeretetéről és pazar szolgáltatásairól – ráadásul a gyermekek számára is szuper élményeket kínál a játszótértől a játszószobáig!

Foglaljatok itt! >>

12. Rejtett kincs: Rózsa Porta Vendégház, Zengővárkony

Koronázzátok meg a kettesben töltött időt ezen a romantikus szálláshelyen, ahol dézsafürdő és finn szauna szolgálja a kényelmeteket!

Foglaljatok itt! >>

Még több belföldi szálláshelyért érdemes felkeresni a szallas.hu oldalát! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version