Site icon Szallas.hu Blog

Mikulás-programok – Szállodába is jön a Mikulás?


Remélem, jók voltatok és várjátok már a jóságos Mikulást. Mikulás-programok és néhány szálloda, ahol elébe mehettek az öregúrnak. Íme!

A teljesség igénye nélkül, kedvcsinálóként összegyűjtöttünk néhány Mikulás-napi programot és szállodát, ahol gyerekek és felnőttek örömére egyaránt készülnek a Télapóra/Mikulásra. 

Mikulás-napi programok

A Mikulás mesés kalandjai Avalóniában, Miskolctapolca 

„Avalóniában a varázslat már a park bejáratánál elkezdődik” – vetíti előre a várható izgalmakat a szervező az Avalóniába 2019. november 30. és december 8. között megrendezésre kerülő Mikulás-programján. Gyerekek, vigyétek el anyut és aput! Mondjátok meg nekik, hogy miskolctapolcai szállást itt tudnak foglalni!

Mikulásjárat a Szalajka-völgybe, Szilvásvárad 

December 7-én várja a gyerkőcöket és szüleiket a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút! A varázslatos Mikulás-járat 10.30-kor és 11.30-kor indul a Szalajka-völgybe. Nagyon fontos: felejtsetek el előre regisztrálni!

Szilvásváradi szálláshelyeket itt találtok >>

Mikulásjárat a Szalajka-völgybe, Szilvásvárad 

IV. Mikulás Regatta, Balatonlelle 

Izgalmas és látványos versenyt ígérnek a szervezők az idén negyedik alkalommal megrendezésre kerülő balatonlellei Mikulás Regattán. A vitorlás verseny idejére a mostani prognózisok szerint már rendesen lehűlhet az idő. Vigyetek termoszban forró, mézes teát!

Néhány szálloda, ahova érkezik a Mikulás

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza 

December 7-re interaktív gyerekműsorral készül a hegyvidéki wellness szálloda a gyerekeknek és „utána jön a Mikulás egy kis meglepetéssel.”

Hunguest Hotel Forrás Szeged 

A négycsillagos szegedi hotel 2019. december 6-8. között tart Mikulás hétvégét a szállodában. Ha nem hozna semmit a Mikulás, menjetek fürdőzni!

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok 

A Tekergő Bábszínház, Manó Műhely társaságában szervez Mikulás-hétvégét az alsópáhoki Kolping Hotel Spa & Family Resort. December 8-án még fotózkodni is tudtok a Mikulással.

A helyzet az, hogy az ország ezernyi településén és sok száz szállodájának felsorolása túlmutatna cikkünk terjedelmén, de még van egy kis időtök az általatok preferált helyszínen Mikulás-napi programot találni!

Még több hazai szállást – nem csak Mikulás-napra- találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotó: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version