Site icon Szallas.hu Blog

Minden, amit a Szallas.hu új Hűségprogramjáról tudni érdemes 


Olcsóbban szeretnél utazni? Ebben segít a Szallas.hu új Hűségprogramja, a Hű!, amivel 10-20 százalékos kedvezménnyel foglalhatsz válogatott szállások közül. A program 2024 májusában indult, és amellett, hogy kedvezményesen foglalhatsz, még a szállásod közelében található belföldi programokon is olcsóbban vehetsz részt a foglalásod mellé járó ajándék programkuponoknak köszönhetően. Mutatunk minden hasznos információt, amit a Hű!-ről tudni szeretnél. 

Hogyan lehetsz Hű! tag? 

Ha van már Szallas.hu fiókod, akkor már jár is neked a 10% kedvezmény a Hűségprogramban résztvevő jelenleg több, mint kétezer szálláson. Ha még nincs Szallas.hu fiókod, akkor az ingyenes regisztráció után jár neked 10% kedvezmény a megjelölt szállásokon Magyarországon, Romániába és Horvátországban is. 

Hány szint van a Hűségprogramban, és hogyan kaphatsz nagyobb kedvezményt? 

A Szallas.hu új hűségprogramjában három szint van: 

  1.  az ingyenes regisztráció után azonnal jár neked a 10% kedvezmény a programban résztvevő szállásokon és a 10-50%-os belföldi programkedvezmények is. 
  2. 2 utazás után 15% szálláskedvezményt kaphatsz a programkuponok mellé 
  3. 5 utazás után 20% kedvezmény is járhat plusz a programkuponok 

Hű tag szeretnék lenni >>

Fontos, hogy csak a 2024. január 1-jén vagy azután leutazott foglalások számítanak bele a szintedbe. A korábbi, vagy lemondott foglalások nem növelik a szintedet. 

Tipp: A Hű! kedvezmény más akciókkal is összevonódhat, így a szintedhez járó kedvezménynél nagyobb összeget is spórolhatsz! 

Mik azok a programkuponok, és hogyan tudod őket felhasználni? 

A Hű! tagságod mellé minden belföldi foglalásod után kedvezmények járnak neked a településen és annak közelében, ahol a szállásod van. Ez 10-50 %-os kedvezményt jelent például éttermekben, múzeumokban, állatparkokban és fürdőkben is. 

TIPP. Foglalj mindig úgy, hogy be vagy jelentkezve a Szallas.hu fiókodba. Ez segít abban, hogy nyomon tudd követni a foglalásod és megkapd a kedvezményeket! 

Hű tag szeretnék lenni >>

Mit tegyek, ha kijeletkezve foglaltam?

Töltsd le az appot, és add hozzá a foglalást a fiókodhoz! Így a programkuponokat is megkapod, és a szinted is halad. Ne feledd, a szintedért járó szálláskedvezmény azonban csak a bejelentkezve megtett foglalásokra érvényes.

Hol találom a válogatott szállásokat?

Használd a Hű! szűrőt a keresőben vagy kattints a https://szallas.hu/kedvezmenyek-hu-tagoknak oldalra.


Exit mobile version