Site icon Szallas.hu Blog

Miskolctapolcai Barlangfürdő – Ha már unod a strandot, próbáld ki az ország egyik legkülönlegesebb fürdőjét!

Miskolctapolcai Barlangfürdő


Ha ezen a nyáron nem a Balaton a cél, hanem inkább új kalandokba vágnátok, látogassatok el Észak-Magyarországra! A régió tele van csodás látnivalókkal, melyek egyike a miskolctapolcai Barlangfürdő. A sziklába vájt, melegvizes fürdő mellett pedig további programok is várnak a környéken, lejjebb találjátok őket!

Miskolctapolcai Barlangfürdő – Ha már unod a strandot, próbáld ki az ország egyik legkülönlegesebb fürdőjét!

A Miskolctapolcán található barlangfürdő kedvelt desztináció mindenkinek, aki Miskolcra vagy környékére látogat. Az ország egyik legszebben kiépített fürdője, rendelkezik külső és belső melegvizes medencékkel és forrásokkal. Gyógyhatású vizeiben alacsony sótartalmuk miatt folyamatosan lehet üldögélni, vagy a gyerekeknek játszani. Különböző termekkel és alagútrendszerekkel rendelkezik, melyek között lehet úszni és sétálni. Gyermekekkel nagyszerű kaland felfedezni minden érdekességet és bejárni a komplett barlangrendszert. Kifejezetten szokták élvezni a gyerekek a csillagtermet, ahol a sötétben sejtelmes visszhangok kíséretében nézegethetik a csillagokat. Magyarország lélegzetelállító barlangfürdőjét fedezzétek fel még ezen a nyáron!

Hoztunk nektek néhány szálláshelyet, hogy az élmények mellett a szállás is tökéletes legyen!

Lignum Hotel Miskolctapolca

A Lignum Hotel Miskolctapolca egy vadonatúj, 27 szobás családias szálloda, ami csak arra vár, hogy felfedezzétek akár kettesben, akár családdal! Miskolc belvárosától 7 km-es távolságra találjátok Miskolctapolca szívében, 3 perces autóútra a Barlangfürdőtől. Minden szoba erkélyes, csodás panorámát nyújt a természetre!

TIPP: Amennyiben glutén vagy laktózmentes diétád van, a szálláshely tud segíteni!

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolca

A Calimbra Wellness Hotel impozáns megjelenésével, gyönyörűen dekorált szobáival nagyszerű élményt nyújt nyaralásotok alatt. Próbáljátok ki a Calimbra saját éttermét, és kóstoljátok meg modern, magyaros ízeit. Ejtőzzetek a wellness részleg medencéiben és pihenjétek ki a hétköznapok fáradalmait ebben a wellness szállodában. A Barlangfürdő néhány perces sétával megközelíthető!

Second Home Apartments Miskolctapolca

Ha nem hotelben szeretnétek megszállni, akkor a Second Home Apartments Miskolctapolca az egyik legjobb választás lehet számotokra! Barátságos, családias légkörrel várnak titeket a szálláshelyen. Az apartman 2021-ben nyílt meg, 5 apartmannal várja vendégeit és a Barlangfürdő, a Csónakázó-tó és a strand közvetlen szomszédságában található.

Székely Kúria Miskolctapolca

A Székely Kúria Miskolctapolca szálláshely autóval 3 percre található a Barlangfürdőtől. Minden igényt kielégítő szálláshely, ahol székely motívumok díszítenek mindent, és székely vendégszeretettel várják az idelátogató vendégeket. A szálláshelyhez tartozik egy fagyizó, gyermekjátszótér és látványkonyha is. Látogassatok el a kúriába és élvezzétek a nyaralást székely módra!

TOP 3 program a Barlangfürdő mellett:

  1. Miskolctapolcán ellátogathattok a nemrég nyílt Ellipsum Élmény-és Strandfürdőbe is, ahol komplett wellness birodalomban csobbanhattok egész nap. A fürdő 2021 nyarára készült el, elképesztően nagy komplexummal vár titeket.
  2. Próbáljátok ki a Csónakázó-tó mellett található Bobpályát! A pálya a hegyoldalon található, ahonnan 600 méter hosszan száguldhattok a bobon, 40 km/h gyorsasággal! A száguldásról minden körnél készül egy fotó rólatok, amit a bobpálya mellett tudtok megvásárolni, hogy örök élmény maradjon.
  3. Az erdő szélén lehetőségeket nyílik kipróbálni magatokat a Kalandtúraparkban. Hosszú kötélpályákon mutathatjátok meg, hogy mennyire bátrak vagytok. A vendégek három különböző pályán mérhetik le bátorságukat, ahol 3-9 méter magasan kell helytállniuk. Minden korosztály számára szuper élményt nyújt a park, ne hagyjátok ki, ha Miskolctapolcán jártok!
Ellipsum Élmény-és Strandfürdő

TIPP: Ne feledd, ha a Szallas.hu-n foglalsz, ajándékba kedvezménykupokonat adunk!

Reméljük, hogy hozzájárultunk ötleteinkkel a nyári vakáció öröméhez! Jó nyaralást kívánunk Miskolctapolcán! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version