Site icon Szallas.hu Blog

Mutatjuk, hogy lesz olcsóbb az éttermi számlád, a múzeum- és a fürdőbelépőd is!


Néhány kattintással csökkentheted az utazásod költségeit! Csatlakozz a Szallas.hu új hűségprogramjához, és szerezz 10% azonnali szálláskedvezményt válogatott szállásokra, emellett használd ki a tagsággal járó extra kedvezményeket biztosító programkuponokat is!

Ha szeretnél kevesebbet fizetni a belépőkért vagy az ebédért, akkor tarts velünk! Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy hogyan használhatod ki a lehető legegyszerűbben a Szallas.Hű! tagság pénztárcakímélő programkuponjait! Hűnek lenni jó!

A Szallas.hu 2024. tavaszán indított hűségprogramja néhány kattintás után kedvezmények sokaságát kínálja a szálláskeresőknek. A Hű! tagság segítségével nemcsak a hotelek és apartmanok árából kaphatsz kedvezményt, hanem a környékbeli programokra is kedvezménykuponokat válthatsz be. 

Hogyan juthatsz a kuponokhoz?

Ha már van Szallas.hu fiókod, akkor nincs más dolgod, mint végiggörgetni a Hű! címkével ellátott több mint 2000 szálláshelyet. Foglald le a számodra legszimpatikusabbat úgy, hogy be vagy jelentkezve a profilodba, és automatikusan megkapod a 10% kedvezményt a foglalás árából, plusz a környékre járó programkuponokat. Ez azt jelenti, hogy kedvezményesen ehetsz éttermekben, pancsolhatsz fürdőkben, gyönyörködhetsz kiállításokon. 

Ha még nincs fiókod, akkor néhány kattintással regisztrálj egyet ingyenesen, és élvezd a kedvezményes foglalás lehetőségét a megjelölt szállásokon Magyarországon, Romániában vagy akár Horvátországban. Fontos, hogy a programkuponok a belföldi foglalásod után járnak. 

A Hű! kedvezményes szállásokért kattints ide >>

TIPP: Ha szeretnél még több kedvezményt kapni a szállások árából, akkor foglalj mindig a fiókodon keresztül, mert így a kezdeti 10%-os kedvezményt akár 20%-osra is növelheted

Mindent a programkuponokról

Ha regisztráltál Hű! tagnak, akkor a programkuponok közül mindig azokat fogod a profilodban megtalálni, amelyek az általad foglalt, belföldi szálláshely közelében vagy környékén, 30 kilométeres körzetben érvényesíthetők. Fontos, hogy a kedvezményeket mindig annyi személyre használhatod fel, ahány főre a foglalásod szól, és nem ruházhatod át őket másra. 

Székesfehérvári Királyi Napok 2024

Ha lefoglaltad a szállásodat, a Szallas.hu mobilapplikáción belül megtalálod a kedvezményekre jogosító programkuponokat. 

Kaphatsz kedvezményeket a belépők árából, legyen szó múzeumról, állatparkról, kastélyról vagy fürdőről. De az étterem vagy a kisvonatozás is olcsóbb lehet, ha kihasználod a Hű!-tagságodat.

FONTOS: A programkuponokat akkor is megkapod a belföldi foglalásaid után, ha véletlenül kijelentkezve foglaltál szállást az oldalon. A lényeg, hogy ugyanazzal az e-mail-címmel történjen a foglalás, mint amit a fiók regisztrálásához használtál.

Néhány program, ahová megkaphatod a Hű! kedvezménykuponokat

Hetedhét Játékmúzeum – Székesfehérvár

Székesfehérvár páratlan játékmúzeumába, a Hetedhét Játékmúzeumba a gyerekeket ingyen, a családod felnőtt tagjait pedig féláron viheted be, ha Hű! tagként foglaltál szállást a környékre. A múzeumban egy anya és lánya sok-sok évnyi játékszeretetének eredményét csodálhatjátok meg. 

Hetedhét Játékmúzeum, Székesfehérvár

Keress Hű! címkés szállásokat a környéken >>

Kisvonat – Eger

Vonatozd körbe Eger történelmi belvárosát kedvezményesen! Ha ugyanis Egerben vagy környékén foglalsz szállást, akkor a vonatozásra egy 10%-os kedvezményre jogosító kupon biztosan landolni fog a fiókodban. A kisvonat minden egész órakor indul minimum 4 fő esetén az Egri Termálfürdő elől, és áprilistól október végéig menetrend szerint közlekedik.

Eger Kisvonat

Kedvezményesen foglalható szállások Egerben >>

Pécsi Állatkert – Pécs

Igazi vadont találsz a város felett, ha a Mecsek domborulatai között kirándulsz. A Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium festői környezetben, emlősök, madarak, halak, hüllők, kétéltűek színes kavalkádjával, 100 000 literes cápás akváriummal és a teljes árú belépőjegyek árából 15% kedvezménnyel vár.

Pécsi Állatkert

Fantasztikus és Hű! kedvezményes szállások Pécsen és környékén >>

Barlangfürdő – Miskolctapolca

Használd ki a 15%-os kedvezményt a felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas időkorlát nélküli fürdőbelépőjegy árából az ország egyik legszebben kiépített fürdőjében, a Miskolctapolcai Barlangfürdőben. A különféle termekkel és alagutakkal átszőtt gyógyhatású fürdő nagy élmény lesz az egész család számára.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Válassz a kedvezményes programhoz promóciós szállást >>

Katedrális Étterem és Kávézó – Szeged

Ebédelj a lenyűgöző Szegedi Dóm és a Dömötör-torony árnyékában a Katedrális Étterem hangulatos teraszán, és fizess érte 10%-kal kevesebbet Hű!-foglalásodnak köszönhetően. 

Katedrális Étterem és Kávézó, Szeged

Szerezd meg a kupont egy szegedi Hű! címkés szállással >>

Keress további kedvezményes programlehetőségeket az országban >> A kedvezmény mértékét mindig a jobb felső sarokban fogod látni.

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version