Site icon Szallas.hu Blog

Friss virágillat a szobában – Nádfedeles nyaraló a Körös partján


A Nád a házam teteje vendégházat egy kedves házaspár építtette aprólékos gonddal és odafigyeléssel a Körös partján, Békésszentandráson – maguknak. A kosaras házaspár, Panka és András pont ilyet kerestek azért, hogy egy olyan vendégházzá alakítsák, ahol a vendégek is otthon érezhetik magukat.

Megőrizték a nádtetőt

Ezért megtartották az eredeti szerkezetet, a jellegzetes nádtetőt, de ízlésüknek megfelelően újították fel.

Csak egy társaság veheti ki (12-15 vendég), akik az 1 db négyágyas és a 3 db kétágyas szobában kényelmesen elférnek. Ropogós, damaszt ágynemű, személyenként 2 törölköző, friss virágillat, jó levegő és madárdal vár Benneteket. A kicsiket pedig járóka, etetőszék, babaágy és mesesarok diavetítővel.

A vendégházban van még két fürdőszoba, panorámás nappali, étkező és terasz. A konyha úgy fel van szerelve, hogy hiányozni fog, ha hazamentek.

Kényelmes beltér

 

Mindig tele van az éléskamra – ahonnan isteni házi reggelit lehet kérni az egész társaságnak, falusi wellness, paleo vagy vega kínálattal.

 

Az igazi extra pedig odakint van: hatalmas, gondozott kert egy medencével, és saját stéggel, ahol még rossz időben is lehet horgászni vagy kacsázni. Vagy éppen a házhoz tartozó kenuban evezni.

Stég a Körös partján

 

A gyerekeket biztonságát kerítés vigyázza – a víz felé is.

A kicsik a játszóteret is élvezhetik

 

Baráti társaságnak, több ismerős családnak, többgenerációs nyaraláshoz is tökéletes helyszín, de kivehetitek az egész házat akár egy romantikus hétvégére vagy nászútra.

Reggeli a kertben

 

Pankáék a vendégeket házi szörppel várják, a fenőttek kapnak egy palackkal a ház borából. A szobákba frissen vágott virágot, ropogós, frissen vasalt damaszt ágyneműt és két törölközőt készítenek be.

Medence a kertben

Lehet kirándulni a környéken, kenuzni a kert partjáról indulva, bográcsozni, sütögetni (a tüzifát a háziak adják), nagyokat pihenni és olvasni. Wifi a teljes ház területén van, de kérésre eltitkolják a kódot, hogy tényleg ki lehessen kapcsolódni.

További képekért a vendégházról és foglaláshoz kattints ide>>

 

 

 


Exit mobile version