Site icon Szallas.hu Blog

Nagycsaládos vakáció megfizethető áron


A nagycsaládosok mindig kicsit nehezebb helyzetben vannak, ha a nyaralás tervezéséről van szó, hiszen ilyenkor akár 6-8 fő pihenését kell megszervezni úgy, hogy mindenki jól érezze magát. Ami pedig szintén fontos szempont, hogy a családi kasszát se nullázza le a nagycsaládos vakáció.

Már az sem egyszerű feladat, hogy kiválasszuk, hol szeretnénk nyaralni. Ahol leginkább a kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat, az valamilyen vízparti vagy fürdőhöz közeli üdülőhely.

Sokan nem is tudják, hogy a Szallas.hu oldalán ehhez hatalmas segítséget kaphatnak. Ha nem tudod, hova utazz, kattints az alábbi linkre vagy képre, és indulhat az ötletelés >>

Miután kiválasztottad, hogy családdal vakációznál, jöhetnek a vizes programok! Három témakörben kapsz ajánlatot: Balaton, strandos települések és gyógyfürdők. Így már sokkal egyszerűbb a választás, de ha még mindig tanácstalan lennél, böngészd át az alábbi -nem csak nagycsaládos- ajánlatainkat:

1. Éva Panzió Siófok

A Balaton szerelmeseinek és a nagycsaládos vendégeknek kitűnő választás a szabadstrandtól 700 méterre lévő panzió, amely erkélyes, 6 ágyas Family szobával várja az 5-6 tagú családokat. Aki a Szallas.hu oldalán foglal, az ráadásként 10% kedvezményt kap a híres Fordított Ház belépőjének árából.

Fordított ház Siófokon

2. Marica Üdülőház Siófok

A Siófok Szabadifürdő városrészben található kis üdülőházban akár 7 fő is pihenhet. A közelben található a Galerius Élményfürdő, ami a családosoknak külön kedvezményes belépőt kínál és nincs messze a Bella Állatpark sem, ahová 20% Szallas.hu-s engedmény jár a belépőből.

Marica Üdülőház Siófok

3. Szertics Apartman Balatonlelle

Az apartman valójában egy teljes ház, ahol egy 8 tagú család is kényelmesen elfér. Nem utolsó szempont, hogy a 2 kilométerre lévő Napfény Strand és Élményfürdő rendkívül pénztárcabarát belépővel látogatható: felnőtteknek 800 Ft, gyerekeknek 300 Ft egy jegy.

Ezek a legjobb balatoni strandok 2019-ben >>

Szertics Apartman Balatonlelle

4. Mama Motel Zánka

Egy igazán fantasztikus hely, ahol egy 10 fős panorámás Family apartman várja a nagycsaládosok vendégeket. Ide még a nagyszülőket is vihetjük! A Zánka központjában lévő ház teljesen felszerelt, olyan, mint egy igazi otthon. A kertben termő fűszernövényekből szabadon lehet használni, ha éppen egy kis kerti grillezéshez, vagy bográcsozáshoz lenne kedve a családnak.

Mama Motel Zánka

5. Júlia Apartman Sárvár

A kertvárosi részben található apartman 6 fő kényelmes pihenését szolgálja, előnye pedig, hogy a közelben játszótér és csónakázótó is található. Vizes programok nélkül sem marad a család, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és a Sárvári Kalandpark is nagyszerű szórakozási lehetőség.

Júlia Apartman Sárvár

6. Rózsa Apartman Bük

Bükfürdőn található Magyarország második legnagyobb fürdője, a Bükfürdő Thermal & Spa, ahol a 6 év alatti gyerekek jelképes, 100 Ft-os belépő ellenében szórakozhatnak, de emellett még számos kedvezmény várja a családokat. A Rózsa Apartmanban az emeleti szobában 2, a földszinti apartmanban 4 főt tudnak elhelyezni. Kitűnő, ráadásul ingyenes program a helyi Kneipp Park, a Szallas.hu oldalán foglalók pedig 10% kedvezményt kapnak a Kristálytorony Kalandpark belépőinek árából.

Rózsa Apartman Bük

7. Vanda Vendégház Hajdúszoboszló

Emeleti Family apartmanjukban 7 főt tudnak elszállásolni 3 különálló hálószobában. A Hungarospa Hajdúszoboszló mellett pedig még számtalan izgalmas családi program várja a kicsiket és nagyokat is. Ilyen például a Gokart, ahol a Szallas.hu oldalán foglalók 20% engedményt kapnak. Érdemes még kipróbálni az óriáskereket, és a városnéző nosztalgiavonatot is.

Vanda Vendégház Hajdúszoboszló

8. Liget Vendégház Harkány

Harkány az egyik legkedvezőbb árú üdülést kínálja, itt a szállások és a belépők is szuper áron elérhetők. A modern, felújított Liget Vendégház egy 6 fős Family apartmannal rendelkezik, ahol 3 különálló kétágyas szobát alakítottak ki. Külön előnye, hogy fürdőszobából is kettő van, így hamarabb sorra kerül mindenki. Az ősfás parkban lévő Harkányi Gyógy- és Strandfürdő kikapcsolódást nyújt az egész családnak, és a környék is sok látnivalót tartogat. Érdemes válogatni Pécs, Villány és Siklós látnivalói közül is.

Liget Vendégház Harkány

9. Várhegy Panzió Miskolctapolca

A Barlangfürdőhöz közel található panzió kifejezetten nagy családok számára ideális, Panorámás Prémium 6 fős apartmanjuk két hálótérrel rendelkezik. Akik a Szallas.hu oldalán keresztül foglalnak, azoknak a Barlangfürdő és a Strandfürdő belépőjéből is jelentős, 30%-os kedvezmény jár, a Maya Játszópark és a Kalandtúrapark esetében pedig 20%.

Várhegy Panzió Miskolctapolca

10. Babos Tanya Mórahalom

Igazi ritkaság, ugyanis 5-től egészen 9 férőhelyes lakrésszel is rendelkezik. Nagycsaládosoknak tökéletes választás. Nincs messze a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, ahol nyáron 21 medence várja a kicsiket és a nagyokat. Érdemes felkeresni a Mini Hungary Parkot, ahová 25% kedvezmény jár, és a Mórahalom külterületén lévő Bivalyrezervátumot is.

Babos Tanya Mórahalom

Indulhat a nagycsaládos vakáció?

Még több szálláslehetőség a szallas.hu oldalán >>


Exit mobile version