Site icon Szallas.hu Blog

Béke és nyugalom a völgy oltalmában: Natur Kán Üdülőház


Bájos és barátságos ház lapul Hetvehely-Kán határában, mely igazi test-lelki feltöltődést kínál számotokra, távol a tömegtől. A Natur Kán Üdülőház idilli környezetben, erdővel körülölelt kis völgyben bújik meg, ahol szarvasbőgést hallgathattok, éjszaka pedig a varázslatos, fényszennyezés-mentes éjszakai égboltban is gyönyörködhettek. Kíváncsiak vagytok, mire számíthattok még? Akkor tartsatok velünk!

Natur Kán Üdülőház

Festői helyszín

Legelésző lovak, madárdal és kristálytiszta levegő vár rátok Hetvehely-Kán határában, mely Baranya megyében, a csodás Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzetben terül el. Ebbe a mesébe illő környezetbe ékelődik bele a Natur Kán Üdülőház, ami hatalmas birtokkal a Zöld-völgyben húzódik meg. Lépjetek be ebbe a tiszta és szép portába, mely hófehérre meszelt fallal és spalettás ablakaival hívogatóan csalogat benneteket!

Natur Kán Üdülőház

Natur Kán Üdülőház – Harmónia és kényelem

A 6 fős nyaraló bár külsőre autentikus jegyeket hordoz, belülről rendezett és igényesen felújított, kellemes helyiségekkel fogadja a vendégeket. A 100 négyzetméteres ház földszintjén modern kanapét, étkezőasztalt és cserépkályhát találtok, de innen nyílik a praktikus konyha is, ahol finomakat főzhettek és szükség esetén mikrohullámú sütőt is használhattok. A fürdőszobában pedig egy frissítő fürdőt vehettek, ha épp arra lenne kedvetek. Ráadásul hajszárító is gondoskodik a felszereltségről. Szép időben a fedett teraszról csodálhatjátok meg a pazar birtokot – akár reggelizés közben is. Az emeletre érve két szép szobára lelhettek, melyek mindegyike kényelmet és harmóniát sugall. Nézzétek meg a saját szemetekkel!

Mindenkit szeretettel várnak

Ezt a szálláshelyet mindenkinek jó szívvel ajánljuk, így kisebb baráti társaságoknak, családoknak és romantikus, meghitt pillanatokra vágyóknak is ideális választás lehet. Bababarát jellemzőjéből adódóan ráadásul a kedves vendéglátók számos szolgáltatással igyekeznek felhőtlenné varázsolni az itt tartózkodást az apróságokkal érkezők számára. Így járóka, kiságy, etetőszék és –készlet, valamint gyermekágynemű is rejtőzik az épületben. Akik a házi kedvencüket is hoznák, azoknak is van egy jó hírünk, ugyanis – felár ellenében – a négylábúak előtt is nyitva áll az üdülő ajtaja, így kutyákat és macskákat is szívesen látnak. 

Terasz

Élmények a szabad ég alatt

A gondos kezek által karbantartott, 2000 négyzetméteres biokertben a legelésző lovakkal is megismerkedhettek közelebbről, de egy szuper sütögetésre is benevezhettek, mert nem csak finom bográcsos ételeket készíthettek a jó levegőn, hanem sercegő szalonnát és ízletes grillhúsokat is. Élvezzétek a különleges makroklímát, a békés környezetet és ne felejtsetek el feltekinteni az éjjeli égboltra se, ahol teljes pompájukban élvezhetitek a csillagok ragyogását!

Kalandok a környéken

A közeli Bükkösdön megbújó mesebeli Ökoparkot minden korosztály hamar megkedveli majd ezer csodás látnivalójával és programjával együtt, de érdemes felkeresni a bakonyai Lombkorona tanösvényt vagy az Abaligeten található különleges barlangot is! Amennyiben közelebbről is megtekintenétek a bőregerek titkos életét, akkor az Abaligeti Denevérmúzeumot kell meglátogatni. A bakancsos túrák szerelmeseinek pedig jó hír, hogy a Dél-dunántúli kék túra útvonala Kánon is keresztül fut! 

Lombkorona-sétány, Bakonya

Pihenjetek meg a Mecsek és a Zselic regényes vidékén és tapasztaljátok meg azt a különleges életérzést, mely a vadvilággal övezett kis falu sajátja! Ha pedig itt jártok, akkor foglaljatok szállást a Natur Kán Üdülőházba, mely biztosan a ti szíveteket is megdobogtatja!

Tovább a szálláshely oldalára >>

(fotók: szallas.hu)




Exit mobile version