Site icon Szallas.hu Blog

Négycsillagos wellnesshotelek a Balaton partján

Wellnesshotelek a pünkösdi hétvégére

Wellnessezni a Balaton partján? Miért is ne! A Balaton és környéke télen-nyáron remek úti cél lehet, főleg ha a fürdés mellé más (wellness) programok is társulnak.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk 10 szuper hotelt Vonyarcvashegytől Siófokig, amelyek mindegyike négycsillagos kényelemmel, wellness-szolgáltatásokkal és sok egyéb meglepetéssel vár mindenkit.

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

Siófok központjában, gyönyörű platánfa sétánnyal körülölelt területen található a Hotel SunGarden**** .

SunGarden Hotel Siófok

A szálloda épületének gyönyörű környezete, csodás parkja, a Balaton közelsége, valamint a szálloda egyértelműen színes szolgáltatáskínálata tökéletes lehetőséget kínál minden korosztály számára üdülésre, kikapcsolódásra, élményekkel és energiával való feltöltődésre.

TIPP: Foglalásod mellé most 58 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

További részletek >>

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó ****

A Balaton déli partján található családias szálloda egész évben korlátlan wellness lehetőségekkel, felszerelt konferencia termekkel, kulináris élvezetekkel és szabadidős programok végeláthatatlan sorával garantálja a felhőtlen kikapcsolódást vendégei számára.

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszó ****

A 76 szobával rendelkező szálloda „Nyugalom Szigete” Wellness Központjában élménymedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, hátmasszírozókkal, és feltörő gejzírekkel, pezsgőfürdő, gyermekmedence, szaunasziget várja a feltöltődésre vágyó vendégeket.

TIPP: Foglalásod mellé most 65 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

Foglalás >>

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén található az ország első aktív és borszállodája, amelyben minden egyes szobája egyedi kialakítású, rusztikus vagy modern jellegű, akár a borkészítés kétféle módja.

Hotel Bonvino Badacsony Badacsonytomaj ****

A hely specialitásának köszönhetően borvacsorákon és pincelátogatásokon ismerhetik meg a vendégek a vidék jellegzetes borait. A wellness részlegen jacuzzi, infraszauna, finn szauna, gyermekek részére biztonságos pancsoló került kialakításra.

TIPP: Foglalásod mellé most 55 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

Még több részlet a hotel szolgáltatásairól >>

Főnix Hotel Balatonföldvár ****

A szálloda egy századfordulón épült nagyvonalú villaépület átalakításával született, amely a régi idők hangulatát és a mai kor minden kényelmét ötvözi.

Főnix Hotel Balatonföldvár ****

Mit kínál a Főnix Hotel? Figyelmes kiszolgálást, családias hangulatot, kényelmes szép szobákat, házias finom ételeket, gyertyafényes kerthelyiséget és a környék legjobb csocsó-asztalát!

TIPP: Foglalásod mellé most 65 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

További információk a szállodáról és foglalás>>

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

Meghitt, családias, exkluzív… egy eldugott hely a hegy tetején. Ez a Zenit Hotel, amely a Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen, csendes, nyugodt környezetben, a Balaton-Felvidéki Nemzeti Park szomszédságában fekszik.

Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy ****+superior

A hotel környezete ideális gyermekes családok számára: csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik erdős területen, mégis közel a Balatonhoz. A 35 négycsillagos erkélyes, balatoni panorámás szobája mellett kedvezőbb árfekvésű Zenit Hotel Vendégház 11 tetőtéri kétágyas szobájával és családi apartmanjával is a kényelmet szolgálja. A két szállástípus zárt folyosóval összekötött.

Megtetszett a szálláshely? Foglald le most a wellness hétvégét! >>

TIPP: Foglalásod mellé most 50 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

Club Hotel Füred Balatonfüred

A festői szépségű Balatonfüreden található szálloda közvetlenül a Balaton partján fekszik, ahonnan káprázatos tihanyi panoráma tárul elénk.

Club Hotel Füred Balatonfüred

A szálloda két épülete egy 2,5 hektáros fás-parkos területen fekszik. A főépületben a nagy alapterületű standard szobák, a recepció, az étterem, illetve a wellness részleg található, míg a Balatonhoz közelebb fekvő épületben modern, fiatalos vendégszobák kerültek kialakításra.

TIPP: Foglalásod mellé most 63 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

További részletek és foglalás >>

Hotel Wellamarin Zamárdi ****+superior

2017-ben az Év Szállása lett a Hotel Wellamarin, amely a Balaton déli partján, Zamárdi 3 km-es szabadstrandján épült.

Hotel Wellamarin Zamárdi****+superior

A szálloda közvetlenül a tóparton helyezkedik el, gyönyörű, festői környezetben. Az épület és belső tereinek kialakítása magukon hordozza az ősi keleti bölcsesség évszázados tudományát, valamint az egyes elemek mint a föld, a fém, a víz, a fa és a tűz jótékony hatását.

TIPP: Foglalásod mellé most 59 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

Még több fotó a szállásról és foglalás >>

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

A megújult, gyermekbarát, 74 szobával rendelkező Hotel Marina Port**** Balatonkenesén, a kikötő mellett található.

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

A hotel wellness központjában balatoni panorámás jakuzziban, feszített víztükrű úszómedencében, finn szaunában, sóterápiás infraszaunában relaxálhatnak a vendégek. A mozogni vágyók a kardio- és fitnessgépeken edzés közben a Balaton szépségében gyönyörködhetnek.

TIPP: Foglalásod mellé most 67 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

Foglalás >>

Club Hotel Tihany ****

Budapesttől 120 km-re, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt ősparkban, közvetlenül a vízparton fekszik a Club Tihany üdülőközpont.

Club Hotel Tihany****

A 330 szobás szálloda és a 160 bungaló 1400 főnek tud egy időben elhelyezést biztosítani. Az egészséges életmód szellemében szinte minden vízi-, illetve szárazföldi sportlehetőség a vendégek rendelkezésére áll.

TIPP: Foglalásod mellé most 61 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

További információk >>

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred ****

Butikhotel a Balaton partján!

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred****

Az Boutique Hotel Annuska Balatonfüred reformkori városrészében, alig 300 méterre fekszik a festői szépségű tóparttól. Az 1920-as években épült villa minden szeglete a boldog békeidők nosztalgikus hangulatát idézi: komfortos szobái felújítva, a patinás hangulatot megőrizve várják a vendégeket.

TIPP: Foglalásod mellé most 60 ajándék kedvezménykupont kapsz a minőségi programokhoz!

Foglalás >>

 


Exit mobile version