Site icon Szallas.hu Blog

Népszerű vendégházak és apartmanok Gyulán


Gyuláról nem lehet eleget írni. A multikulturális, határmenti városban kicsiben szinte minden van, de mégis csendes és békés. Gyula egész éves desztináció, a szallas.hu szintén egész évben kínálja szállások széles választékát. Ezúttal Gyula népszerű apartman – és vendégház kínálatból szemezgetünk.

Legjobb látnivalók Gyulán

A 30 ezer lakosú, Békés megyei város egyik fő attrakciója a szabályos formájú téglavár. Zöld park fölé magasodó, jellegzetes tornya a Gyulai Várfürdőre néz. Gyulán a középkor, különösen a török idők óta létezik fürdőkultúra, de a fürdőzés igazán a 20. század közepétől indult be. Ekkor nyilvánították a gyulai vizet gyógyvízzé. A Gyulát átszelő élővíz csatorna, a sok park teszi szellőssé a települést. Gyula egész történelme alatt számos kultúra találkozóhelye volt. Az itt élő népek sokszínűségéről tanúskodnak a város különböző templomai. Az Erkel Ferenc emlékház és az Almásy Kastély kiállításai remek szellemi táplálékul szolgálnak a fürdőváros látogatóinak. A népszerű gyulai 100 Éves Cukrászda remek süteményeivel és kávéjával szintén az ellazulást segíti.

Még több látnivaló Gyulán >>

Gyulai apartmanok és vendégházak

Bene-Villa Apartman

Az Alföldön páratlan építészeti értékkel rendelkező, helyi védettséget élvező, egykori polgári lakásban nyitotta meg kapuit 1989. augusztus 11-én Dr. Bene Lajos gyűjteményét kiállítva a városi Képtár. A szecessziós épület a ma a Bene-Villa apartman háznak ad otthont. 8, igényesen berendezett apartmanjában 16 vendég fér el.

Almafa Apartman

Három apartmanjában 13 férőhelyet kínál a fürdőövezetben, a belvárosban, igényesen berendezett, új-építésű, klimatizált Almafa Apartman Gyula. A csendes kis utcában álló szálláshely a fürdőhöz közel található. 6 éves korig gyerekek számára ingyenes a szállás.

Abban Durmolj Apartman

Ingyenes, zárt parkolóval kedveskedik vendégeinek a különös nevű Abban Durmolj Apartman Gyula. A központban álló szálláshely egy apartmant kínál 4 vendég számára. Ingyenes wifi és klíma egyaránt található a házban. Gyerekeknek 4 éves korig ingyenes.

Maja Apartman

A Maja Apartman Gyula a wellness fürdőtől 20 méterre, a 600 éves téglavár közelében épült 2011-ben. Igényesen berendezett, kiválóan felszerelt szállás, 4 férőhellyel. A csendes szállás fedett parkolót kínál. 4 éves korig szintén ingyenes.

Kerékvár Apartman

Két darab 2 ágyas apartmannal, saját konyhával, benne konyhai eszközökkel és kérésre pótággyal várja vendégeit a szintén központ elhelyezkedésű Kerékvár Apartman Gyula. A parkolás itt is megoldható. „Városnézéshez ingyen kerékpárt biztosítunk” – hirdetik a tulajdonosok.

4 Csillag Apartman Gyula

Kisebb társaságok vagy nagyobb családok számára lehet jó választás a 4 Csillag Apartman Gyula. Három apartmanban 12 férőhelyet kínálnak. A légkondicionált apartmanokban minden kényelmi berendezés és eszköz megtalálható. Ingyenes a wifi és a parkolás.  A ház 5 perc sétára fekszik a Várfürdőtől.

Páva Tanya és Vendégház

A Páva Tanya és Vendégház Gyula a városon kívül fekszik. Három szobájában 6 férőhely van. Süthetünk, főzhetünk a szabadban és van sok háziállat. De működik ingyenes wifi és bababarát a szálláshely. Ideális a rusztikus környezetet a város közelében keresők számára.

Szanazugi Vendégház

Szanazugi Vendégház Gyula

A Szanazugi Vendégház Gyula azoknak ajánlott, akik szeretik a természetet és a csendet, szeretnek kirándulni és szeretik az élő vizet. A Gyulától 3 kilométerre fekvő szálláshely a Kettős-Körös összefolyásától 300 méterre található. Három szobájában hatan férnek el. Azonban csak májusban nyitnak, szeptember 30-án zárnak.

Arika Apartmanház

Arika Apartmanház Gyula

A fürdőövezetben áll az impozáns, régi polgári kúriából kialakított Arika Apartmanház Gyula. Kilenc szobájában 30-an férnek el. Zárt udvarában parkolhatunk és tárolhatók kerékpárok. A vendégház a város központjában, a nevezetességekhez és fürdőhöz közel található.

Mindez természetesen csak töredéke a szallas.hu teljes, gyulai apartman és vendégház kínálatának. Látogassátok meg az oldalt és válogassatok! >>


Exit mobile version