Site icon Szallas.hu Blog

Nőnap a barátnőkkel! – TOP 5 szuper hely, egynapos wellness élményekkel


Szívesen koccintanál néhány színes koktéllal nőnapon? Csajos programot keresel? Kapcsolódj ki a barátnőid társaságában, kérj egy frissítő masszázst, szaunázz, vagy csak hagyd, hogy a hullámmedence mosolyt csaljon az arcodra! Az egynapos wellness idén az egyik legnépszerűbb barátnős program, miért ne próbálnád ki éppen nőnap alkalmából? 

Nőnap a barátnőkkel – top 5 wellness élmény

Nőnap a barátnőkkel: TOP 5 szuper hely, egynapos wellness élményekkel

Élvezd a kikapcsolódást a Silvanus Hotelben, Visegrád legszebb részén!

Visegrád nem csak a kiránduláshoz és a városnézéshez tökéletes célpont, de a wellnessezéshez is. A Silvanus Hotel kertjéből fantasztikus a dunai panoráma, ráadásul lazíthatsz az infraszaunákban, a relaxáló ayurvéda kamrában, az élménymedencében és a jacuzziban is. 

Csapj le a csomagajánlatok egyikére, dobj be egy welcome drinket, és nevezz be egy izomlazító masszázsra. A barátnőid is imádni fogják! 

Foglalj szállást a visegrádi hotelben, élvezd az egynapos wellnesst! 

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Egynapos wellness élményt keresel? A Tó Wellness Hotel kerüljön fel a listádra!

Ugye tudod, hogy Bánk az egyik legbájosabb település, ahol ráadásul a tóparton is sétálhatsz egyet, miután kiélvezted a hotel wellness részlegének kényelmét? A belső élménymedencék, pezsgőfürdők, a finn- és infraszauna, a gőzkabin, a tepidárium, és a Kneipp-taposó garantáltan meggyőz arról, hogy a bánki látogatás kihagyhatatlan nőnapi program! 

Pattanj autóba, és élvezd a Börzsöny vendégszeretetét Budapest belvárosától csupán 1 órára!

Kipróbálnád a vasárnapi wellnesst egy ugrásnyira a Dunakanyartól?

Tó Wellness Hotel Bánk ****

Szegedre kirándulnál? A Napfényfürdő Aquapolis 17 elképesztő medencével vár!

A hatalmas fürdőkomplexum a lehető legjobb választás, ha a lazítás mellett kedveled az adrenalinbomba programokat is. Mi lehetne izgalmasabb nőnapi program, mint tesztelni az ötcsillagos élményfürdő 17 medencéjét, 13 csúszdáját és 5 szaunáját? Utoljára akkor csúszdáztál, amikor még gyerek voltál? Éppen itt az ideje, hogy felfrissítsd az emlékeket, és a barátnőidet is rávedd a kalandra! 

A különleges élményfürdőben este kilencig pancsolhattok, utána jól fog esni egy séta a Tisza-parton! 

Foglalj szállást a Hunguest Hotel Forrás Szegedben, ha többnapos kikapcsolódást tervezel!

Hunguest Hotel Forrás Szeged ****

Kipróbálnál néhány naturista szaunát? Válaszd az Aquasziget Élményfürdőt!

Ragaszkodsz ahhoz, hogy a Dunakanyarban ünnepeld a nőnapot? Szívesen töltenéd ezt a napot a barátnőiddel? Válaszd az esztergomi Aquasziget Élményfürdőt, ahol a gyógynövényes-, a fény-, és a rózsa szaunánál csak a kültéri csúszdák varázsolnak nagyobb mosolyt az arcodra. Kedveled a masszázsokat? Próbáld ki a gyógynövényes masszázst, nem fogsz csalódni benne! 

Tipp! Az élményfürdőben 3 naturista és 1 fürdőruhás szaunát találsz, a szaunákban ráadásul szauna szeánszokon is részt vehetsz!  

Élvezd a wellnesst Esztergom legjobb élményfürdőjében! 

Aquasziget Élményfürdő – Esztergom

Egynapos wellness a budapesti Aquaworldben – A tökéletes nőnapi program!

Olyan nőnapi programot keresel, ahol többféle masszázst is kipróbálhatsz? Az Aquaworld Resortban relaxáló-, frissítő-, és talpmasszázson, illetve fáradt láb kezelésen is részt vehetsz. Ha igazi kuriózumra vágysz, teszteld a watsu testkezelést, amely vízi relaxációt jelent, vagy mélyülj el a keleti masszázsok világában! 

A legjobb budapesti szállások >>

Természetesen csobbanhatsz az élménymedencékben is, a sodrófolyosót, a buzgárokat, és a hullámmedencét semmiképpen se hagyd ki, ha az Aquaworld a kiszemelt úti célod! 

Tipp! Ha bátor vagy, próbáld ki az ugrómedencét is, amely 4 méter mély, az ugrómagasság pedig 2 méter! 

Elképesztő egynapos wellness élmény Budapesten! Próbáld ki! 

Aquaworld Resort

Talán nem is kell tovább győzködnünk arról, mennyi lehetőség közül választhatsz, ha a „nőnapi program” listádon első helyen szerepel az egynapos wellness. 

A barátnős kikapcsolódást feldobhatjátok egy könnyű salátával, egy-egy szelet kézműves süteménnyel, ráadásul elkészíthetitek a várva várt közös nőnapi szelfit is! 

Ha pedig kedvet kaptál a többnapos wellnesshez, foglalj szállást még ma a szállás.hu oldalán, és mondj igent a színes szolgáltatásokra! >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version