Site icon Szallas.hu Blog

Nyári programhalászat – Nyerj 15 000 Ft értékű utalványt a a Fővárosi Állat-és Növénykertbe!


Nyári programhalászat a Programtippek 365 Facebook csoportban – Játssz és nyerj exkluzív belépőket belföldi turisztikai attrakciókba 2021. 07. 19. és 2021. 08. 29. között! Minden héten új nyereményre vadászhatsz és a résztvevők között hetente egy nyertest sorsolunk az aktuális nyereményjáték lezárását követő kedden. 

Folytatódik a nyári programhalászat!

Te is kíváncsi vagy Samura, a kiselefántra? Megnéznéd a pingvinek látványetetését? Sétálgatnál a gyűrűsfarkú makik között? Itt a remek alkalom! Most 2021. 08. 09. és 08. 15. között 15 000 Ft értékű utalvány a Fővárosi Állat-és Növénykertbe.

Hogyan nyerhetsz?

  1. A nyereményjátékban a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoport tagjai vehetnek részt – ha nem vagy tag, mindenképp csatlakozz még ma!
  2. A csoportban található bejegyzés alatt kommentben válaszold meg a posztban feltett kérdést és 
  3. Taggeld be egy ismerősödet, akit szintén érdekelhet a játék. És már versenyben is vagy az utalványért!

Programhalászatra fel! 🎣
Nyerni szeretnék, ugrás a nyereményjátékra »

A nyeremény: 15 000 Ft értékű utalvány a Fővárosi Állat-és Növénykertbe

Csaknem 900 faj, 10 ezernél is több lakó és egy egész napos kaland várja a Fővárosi Állat- és Növénykert vendégeit. Európa egyik legrégebbi állatkertje Budapest szívében, a Városliget szélén húzódik. 16 hektáros területén évente egy millió látogató fordul meg, így hazánk legjelentősebb turisztikai látványosságai közé sorolható. A Fővárosi Állat- és Növénykert nem csak rendkívüli fajgazdagsággal, hanem milliónyi programmal is szolgálja a vendégek érdekeit. Lehetőség van látványetetések, valamint fóka és elefánt tréningek végignézésére, a kicsiket pedig állatsimogató és játszótér is várja. Emellett minden évben megrendezésre kerül az Állatok farsangja, a Föld Fesztivál, a Zenés Állatkerti Esték koncertsorozata, az Állatkertek Éjszakája és az Állatszeretet Fesztivál is.

Fővárosi Állat-és Növénykert

Programokat és kipróbált helyeket keresel? A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunkban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben közel 12 000 lelkes utazó cserél naponta új programtippeket! Belföldi utazási tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat, élményeidet Te is megosztod a csoport tagjaival.


Exit mobile version