Site icon Szallas.hu Blog

Indul a nyári programhalászat! – Nyerj 20 000 Ft értékű utalványt a Budapest Parkba!


Nyári programhalászat a Programtippek 365 Facebook csoportbanJátssz és nyerj exkluzív belépőket belföldi turisztikai attrakciókba 2021. 07. 19. és 2021. 08. 29. között! Minden héten új nyereményre vadászhatsz, a résztvevők között pedig hetente egy nyertest sorsolunk! A sorsolások mindig az aktuális nyereményjáték lezárását követő kedden történnek.

Indul a nyári programhalászat!

Már hiányoznak a koncert- és buli élmények? Kinéztetek a haverokkal egy jó koncertet, amire elmennétek? Itt a remek alkalom! Most 2021. 07. 26 és 08. 01. között  20 000 Ft értékű utalványt nyerhetsz a Budapest Parkba

Hogyan nyerhetsz?

  1. A nyereményjátékban a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoport tagjai vehetnek részt – ha nem vagy tag, mindenképp csatlakozz még ma!
  2. A csoportban található bejegyzés alatt kommentben válaszold meg a posztban feltett kérdést és 
  3. Taggeld be egy ismerősödet, akit szintén érdekelhet a játék. És már versenyben is vagy a 20 000 Ft értékű utalványért!

Programhalászatra fel! 🎣
Nyerni szeretnék, ugrás a nyereményjátékra »

A nyeremény: 20 000 Ft értékű utalvány a Budapest Parkba

A Budapest Park Európa egyik legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelye, ahol a legismertebb magyar zenekarok mellett a nemzetközi sztárok is a fellépők táborát népesítik. Vendégközpontú felfogásával és különleges helyszíneivel a Budapest Park a klubok kényelmét ötvözi a szabadtéri fesztiválok hangulatával, így nyújtva örök élményt és legendás estéket a látogatóknak.

Budapest Park

Programokat és kipróbált helyeket keresel? A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunkban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben közel 11 000 lelkes utazó cserél naponta új programtippeket! Belföldi utazási tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat, élményeidet Te is megosztod a csoport tagjaival.

(Fotók: szallas.hu)


Exit mobile version