Site icon Szallas.hu Blog

Nyári programhalászat – Nyerj belépőjegyet az Aquaworldbe!

Aquaworld Resort Budapest****+superior


Nyári programhalászat a Programtippek 365 Facebook csoportban – Játssz és nyerj exkluzív belépőket belföldi turisztikai attrakciókba 2021. 07. 19. és 2021. 08. 29. között! Minden héten új nyereményre vadászhatsz és a résztvevők között hetente egy nyertest sorsolunk az aktuális nyereményjáték lezárását követő kedden. 

Az Angkor-romtemplom trópusi hangulata,  17 bel – és kültéri medence, 11 különleges csúszda? Ráadásul mindez télen és nyáron egyaránt? Ha Te szívesen elmennél az Aquaworldbe, itt a remek alkalom! Most 2021. 08.23. és 08.29. között napijegyet nyerhetsz 2 felnőtt részére az Aquaworldbe. 

Hogyan nyerhetsz?

  1. A nyereményjátékban a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoport tagjai vehetnek részt – ha nem vagy tag, mindenképp csatlakozz még ma!
  2. A csoportban található bejegyzés alatt kommentben válaszold meg a posztban feltett kérdést és 
  3. Taggeld be egy ismerősödet, akit szintén érdekelhet a játék.

És már versenyben is vagy a napijegyekért! Programhalászatra fel! 

Nyerni szeretnék, ugrás a nyereményjátékra »

A nyeremény: napijegy 2 felnőtt részére az Aquaworldbe

A budapesti Aquaworld egész évben 17 bel – és kültéri élménymedencével és úszómedencével, valamint 11 különleges csúszdával biztosítja a nyár hangulatát. Itt mindent megtaláltok, legyen szó Hegyi patak, Kamikaze, Hagyma, vagy UFO csúszdáról, sőt a Családi csúszdán együtt is száguldhattok. A legextrémebb a Repülő szőnyeg csúszda, mely egy igazi adrenalinbomba, hiszen egy toronyból indul. Ezenfelül szörfözésre és búvárkodásra is lehetőség nyílik azoknak, akik az aktív kikapcsolódást kedvelik.

Egyik foglalónk véleménye szerint:

„Exkluzív kellemes hely. minden korosztály számára. Lehet sokféleképpen fizetni és minden szolgáltatás egy helyen megtalálható egy komplexumban. Étkezés, szállás, kikapcsolódás. Mindenképpen ajánlom mindenkinek.”

Programokat és kipróbált helyeket keresel? A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunkban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben már több mint 12 500 lelkes utazó cserél naponta új programtippeket! Belföldi utazási tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat, élményeidet Te is megosztod a csoport tagjaival.


Exit mobile version