Site icon Szallas.hu Blog

Nyári programhalászat – Nyerj családi belépőjegyet a Debreceni Aquaticumba!


Nyári programhalászat a Programtippek 365 Facebook csoportban – Játssz és nyerj exkluzív belépőket belföldi turisztikai attrakciókba 2021. 07. 19. és 2021. 08. 29. között! Minden héten új nyereményre vadászhatsz és a résztvevők között hetente egy nyertest sorsolunk az aktuális nyereményjáték lezárását követő kedden. 

Folytatódik a nyári programhalászat!

Csobbannátok a családdal? Régóta szemezgettek a Debreceni Aquaticum stranddal? Itt a remek alkalom! Most 2021. 08. 02. és 08. 08. között családi belépőjegyet nyerhetsz a Debreceni Aquaticumba. 

Hogyan nyerhetsz?

  1. A nyereményjátékban a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoport tagjai vehetnek részt – ha nem vagy tag, mindenképp csatlakozz még ma!
  2. A csoportban található bejegyzés alatt kommentben válaszold meg a posztban feltett kérdést és 
  3. Taggeld be egy ismerősödet, akit szintén érdekelhet a játék. És már versenyben is vagy a családi belépőjegyért!

Programhalászatra fel! 🎣
Nyerni szeretnék, ugrás a nyereményjátékra »

A nyeremény: családi belépőjegy a Debreceni Aquaticumba

A debreceni Aquaticum SPA káprázatos természetvédelmi területen várja a minőségi fürdőzés híveit. Gyógyulási és sportolási lehetőségek, bababarát szolgáltatások, szaunavilág és még megannyi izgalmas kaland kínálkozik Magyarország egyik legkiemelkedőbb fürdőhelyén. A vizes élménycentrum a család minden tagja számára biztosítja az önfeledt pancsolás feltételeit – akár még egy éjszakai fürdőzés keretében is. Az Aquaticum strand kínálatában 15 medence, egy 12 méter magas napozóterasz és külön gyerekvilág várja a fürdőzőket.

Aquaticum Debrecen

Programokat és kipróbált helyeket keresel? A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunkban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben 11 000 lelkes utazó cserél naponta új programtippeket! Belföldi utazási tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat, élményeidet Te is megosztod a csoport tagjaival.

(Fotók: szallas.hu)


Exit mobile version