Site icon Szallas.hu Blog

Nyári programok, amelyekhez már most érdemes szállást foglalni


Bár még javában benne vagyunk a télben, de a nyári élmények, kirándulások tervezgetésével megszínesíthetjük a szürke, hideg heteket. Úgy tűnik ugyanis, hogy 2023 nyara sem fog eltelni magával ragadó programok nélkül. Ebben a cikkben megmutatjuk nektek, hogy mit lesz idén érdemes várni, és mire érdemes akár már most szállást foglalni, hogy biztosan ne maradjatok le róla!

TOP nyári programok

Formula–1 Magyar Nagydíj

2023 júliusában 38. alkalommal érkezik a száguldó cirkusz a Mogyoródon található Hungaroring versenypályára. A világ legnépszerűbb autósverseny-sorozatának miliőjébe egyszer mindenkinek érdemes belekóstolnia. A füstölgő gumik, a testközelből látható sztárpilóták és az izgalmas párharcok miatt az év egyik legjobban várt sporteseménye lehet.

Forma 1 Magyar Nagydíj

Foglaljatok Mogyoródon szállást, hogy a verseny után nektek már ne kelljen kocsiba ülnötök!

Erika Vendégház, Mogyoród

Kitti Szálláshely, Mogyoród

Szegedi Szabadtéri Játékok

Közép-Európa egyik legmeghatározóbb nyári színházi fesztiválját minden évben Szegeden rendezik meg. A csillagtetős színpadon idén olyan darabok elevenednek meg, mint a most debütáló Ezeregy éjszaka, a Chicago vagy az Erzsébet császárné életét megjelenítő Elizabeth. A Dóm téren felépült óriási színház tökéletes befejezése lehet néhány Szegeden töltött, fülledt nyári estének. 

Szegedi Szabadtéri Játékok

Foglaljatok jegyet valamelyik izgalmas darabra! Mutatunk hozzá néhány kellemes szállást.

Hotel Piano Szeged ***

Kálmán Panzió, Szeged

Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató, Kecskemét

Bár a pontos dátum még nem ismert, de úgy tűnik, hogy idén is kondenzcsíkos lesz Kecskemét felett az ég. A kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison megrendezésre kerülő Nemzetközi Repülőnap látványos légi és földi bemutatói, illetve egész napos programjai kicsiket és nagyokat egyaránt lázba hozhatnak. 

Kecskeméti Repülőnap

Töltsetek el a hírös város repülőterén egy kellemes hétvégét! Íme hozzá néhány szállás!

Aranyhomok Business Wellness Hotel Kecskemét ****

Fábián Panzió, Kecskemét

Debreceni Virágkarnevál

Az ország legszínesebb rendezvénye kétségkívül a Debreceni Virágkarnevál. Az augusztusban megrendezésre kerülő ünnepély 50 éves története során igazi hagyománnyá vált.

A több napos program leglátványosabb eleme az augusztus 20-i felvonulás, amikor a több százezer élővirág felhasználásával díszített hatalmas virágkompozíciók vonulnak fel Debrecen utcáin, táncosok és hagyományőrző csoportok kíséretében.  

Debreceni Virágkarnevál

Életre kelt mesevilág a Cívisvárosban: jön a Debreceni Virágkarnevál!(+ szállásajánló) >>

Szálljatok meg Debrecenben a fesztivál ideje alatt, és fedezzétek fel a város látnivalóit is! 

Régi Posta Fogadó, Debrecen

Centrum Panzió, Debrecen

55. Kékszalag Vitorlásverseny

Európa legnagyobb tókerülő versenye 2023. július 6-án rajtol el Balatonfüredről. A Magyar Vitorlás Szövetség által megrendezett megmérettetésen az a hajó győz, amelyik a légvonalban 155 kilométer hosszú versenytávot motorhasználat és kikötés nélkül a leggyorsabban megteszi.

Erre maximum 2 nap áll a versenyzők rendelkezésére. A fehér vitorlák serege a ragyogó napsütésben a partról is csodálatos látványt nyújt, így érdemes júliusban a Balaton felé venni az irányt.

55. Kékszalag Vitorlásverseny, Balatonfüred

Foglaljatok időben szállást a Kékszalag idején Balatonfüreden. A mi ajánlatunk:

Taverna Vendégház és Étterem, Balatonfüred

Danubius Hotel Marina Balatonfüred ***+superior

Balatonfüred, a magyar tenger gyöngyszeme – látnivalók, programok, szállások >>

16. Ördögkatlan Fesztivál

A Villányi-hegység lankáin egy igazán sokszínű fesztivál várja idén is a kultúrára éhes vendégeket. A több, hangulatos helyszínen megrendezett összművészeti rendezvényen olyan programok közül szemezgethettek, mint színházi és táncelőadások, koncertek, filmvetítések, irodalmi programok vagy gyerekeknek szóló előadások. 

Ördögkatlan Fesztivál

Szálljatok meg Villányban, és a fesztivál ideje alatt fedezzétek fel a környék borospincéit is! 

Oportó Étterem és Panzió, Villány

Leander Vendégház, Villány

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

A középkor rajongóinak kihagyhatatlan program idén júliusban az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak emléket adó többnapos lovagi viadal. A három napon át tartó esemény öt helyszínen, közel ezer kosztümbe öltözött szereplővel és rengeteg látnivalóval, programmal várja reggeltől estig a vendégeket.

Érkezzetek az eseményre a Dunán, a nyáron menetrend szerint közlekedő szárnyashajóval, és dobjátok le a cuccokat ezeken a szállásokon:

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Foglaljatok szállást a Visegrádi Palotajétékok idejére, további programok, túraútvonalak és látnivalók megtekintéséhez.

Thermal Hotel Visegrád ****+superior

Provence Apartman, Visegrád

5 látványos túraútvonal és 10 hangulatos szállás Visegrádon >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version