Site icon Szallas.hu Blog

Csábulj el egy nyári wellness hétvégére – Észbontóan jó wellness élmények belföldön


Már alig várod, hogy napozhass, hogy a meleg nyári napokon élvezd a megérdemelt wellness pihenést, ússz egyet a medencében vagy pihenj a jakuzziban? A legjobb helyen jársz, ugyanis az alábbi wellness hotelek mind fel vannak szerelve olyan wellness szolgáltatásokkal, amik elengedhetetlenek egy pihentető nyári hétvégéhez belföldön! Így még szervezned sem kell, minden adott egy nagyszerű nyári pihenéshez.

Csábulj el egy nyári wellness hétvégére – Észbontóan jó wellness élmények belföldön

Vital Hotel Nautis Gárdony

Ha családoddal egy igazán szuper hétvégét terveztek, válasszátok a Vital Hotel Nautist! A Velencei-tó szomszédságában minden olyan wellness szolgáltatást megtaláltok, ami az egész család pihenését szolgálja. A legkisebbek csúszdázhatnak és megmártózhatnak a gyermekmedencében, a felnőttek pedig különféle szaunákban, medencékben élvezhetik a wellness hétvégét.

Ha aktívan pihennétek, próbáljátok ki a szörfözést vagy a vízisít! A szálláshelyen bowling és biliárd is elérhető. Remek szórakozást nyújt az egész családnak a tökéletes wellness pihenéshez. A Vital Hotel Nautis modern környezetben vár titeket, kiváló programokkal és élményekkel.

Megnézem a szálláshelyet >>

Velence Resort & Spa

A Velencei-tó és környéke tökéletes választás egy nyári hosszúhétvégére, így a következő hotelt is innen hozom nektek. A Velence Resort & Spa kiváló választás lehet, ha pároddal elutaznátok kikapcsolódni. Lazítsatok a Velencei-tó partján és élvezzétek a pihenést!

A szállodában kényeztető masszázs és különböző medencék várják, hogy felfedezzétek őket. Ha családdal látogatsz el a szállodába, a gyerekek sem maradnak program nélkül, hiszen külön nekik kialakított játszóházzal és játékszigettel várják őket. Kóstoljátok meg az étterem legjobb fogásait és élvezzétek az együtt töltött időt a Velence Resort & Spa-ban!

Megnézem a szabad szobákat >>

TIPP: A hotelben kerékpárkölcsönzés is van, így, ha tekernétek egyet a Velencei-tó partján, minden adott a szuper programhoz!

Hotel Sopron

Látogassatok el az osztrák határ mellett lévő Hotel Sopronba, ahol csodálatos kilátás nyílik Sopron városára. A szobákból és a wellnessből is panorámás kilátásotok lesz a városra, megcsodálhatjátok az óvárost és a város jelképét, a Tűztornyot is! Egy szuper nyári hétvége legjobb helyszíne lehet ez a szálloda, ugyanis minden adott ahhoz, hogy kikapcsolódjatok.

A szálloda közel van a város szívéhez, így a programok is a közelben lesznek. Látogassátok meg a soproni Tűztornyot, a Károly-kilátót vagy akár a Taródi várat. A hotel éttermében különlegességek közül válogathattok, helyi specialitásokat és hagyományos ételeket is megkóstolhattok. Ne hagyjátok ki ezeket a finom falatokat! A Hotel Sopron szuper választás lehet egy pihentető romantikus wellness hétvégéhez, vagy akár a gyerekekkel egy kis kiránduláshoz is!

Tovább a Hotel Sopron oldalára >>

Thermal Hotel Harkány

Harkányba utazva garantáltan nem fogtok csalódni, ha a Thermal Hotel Harkány szállodát választjátok! A 850 nm-es wellness részlegen szaunák, törökfürdő, különböző medencék és napozóterasz teszi még kellemesebbé a hotelben eltöltött időt. Kapcsolódjatok ki Harkányban és élvezzétek a gyógyvizes medencék adta felfrissülést.

A hotel pihenőparkjában lehetőségetek van teniszezni a park felszerelt műfüves pályáján és strand-röplabdázhattok is. Lehetőség van kerékpárkölcsönzésre is, így a közeli látnivalókat két keréken nézhetitek meg. Érdemes megkóstolni Villány borait, de ellátogathattok Pécsre vagy a Siklósi várhoz is.

Szeretnék foglalni >>

Reméljük segítettünk, hogy melyik szállodába érdemes elmenni a tökéletes nyári wellness hétvégére. Kapcsolódjatok ki, egyetek finomakat és élvezzétek az együtt töltött időt! >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Exit mobile version