Site icon Szallas.hu Blog

Játssz és nyerj hévízi wellness pihenést!


Négycsillagos kikapcsolódás Magyarország egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, ráadásul akár ingyenesen! Tálcán hozzuk a tökéletes hévízi pihenést, ahol egyszerre élvezheted a világhíres tófürdő vizének jótékony hatásait és a Palace Hotel kényeztető szolgáltatásait. Tedd próbára a szerencséd: válaszolj egy rövid kérdésre és lehet, hogy épp nálad landol a Palace Hotel Hévíz **** 94 900 Ft értékű utalványa!

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

A csomag tartalma, 94 900 Ft értékben

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Csak 1 perc az egész: nincs más dolgod, mint rákattintani erre a hivatkozásra és követni az utasításokat. Az adataid bepötyögése után egy egyszerű kérdést fogunk feltenni neked, és ha azt megválaszolod, akkor gratulálunk: hivatalosan is esélyes lettél a 94 900 Ft értékű wellness pihenésre!

Mikor érvényes az utalvány?

2022. december 10-ig, hétköznapokon és hétvégén is beváltható az utalvány.

Kizárt időszakok

Nyerni szeretnék, mutasd a játékot >>

Miért kihagyhatatlan hely a Palace Hotel Hévíz ****?

A magával ragadó külső és belső terek mellett, pazar ételek és minden igény kielégítő wellness szolgáltatások várnak itt. Az épületbe lépve azonnal elvarázsol az egyedülálló átrium, ami egyszerre testesíti meg a klasszikus, elegáns és modern stílus jegyeit. A tágas szobákat a makulátlan tisztaságon túl, ugyancsak átlengi az elegancia varázsa.

Üdítő gasztrokalandok az év 365 napján

Ha sikerül bezsebelni a 80 000 Ft értékű utalványt, akkor te magad is megtapasztalhatod, hogy mennyire magas színvonalat képvisel a Palace Hotel Hévíz**** étterme és kávézója. Mindegy, hogy a tradicionális magyar konyha ízei, a vegetáriánus, vagy a Zala megyei regionális ételek hoznak lázba, itt egyszerűen nem tudsz rosszul választani. Sőt még a házi süteményeket is megkóstolhatjátok itt.

A Palace Hotel étterme impozáns látványt nyújt, a svédasztalos vacsorakínálat bőséges és igazán ínycsiklandozó fogásokat vonultat fel. Jól fognak esni az ízletes, egészséges fogások a fürdőzéssel töltött nap után. Nem túloztak az internetes értékelések, az étel remek, a személyzet kifogástalanul kedves. A szálló, előzetes egyeztetés után diétás étkezést is tud biztosítani glutén-, laktóz-, tejfehérje, tojás- és szójaallergiával élők számára, s e speciális ellátás nem is kerül többe.

A nyereményjáték részletei >>

Wellness és szépségápolási szolgáltatások a legmagasabb minőség jegyében

A jóleső éjszakai pihenés és a gazdag, tartalmas reggeli után a testi-lelki ellazulással, felfrissüléssel kecsegtető wellness részleg sem okoz csalódást. Az élménymedence és a jacuzzi kellemesen meleg vize, a finn és bio aroma szauna garantáltan eltűntetik a hétköznapi hajtás nyomait.

Felejthetetlen élmények, korosztálytól függetlenül

A Palace Hotel szívesen lát felnőttet, gyermeket, sőt, még házi kedvenceket is! Ha már nagyobbak a gyerkőcök, akkor irány a Csemete Erdő játszóház, ami ráadásul kapcsolatban áll az étteremmel. Így még a nagyok átadják magukat a kulináris élvezeteknek, addig a kicsik szabadon élvezhetik a gyermek paradicsomot.

Kalandok a Palace Hotel láthatárán 

A Hévízi-tó az a hely, ahol a természeti kincsek az egészségmegőrzés találkozik. A világviszonylatban is egyedülállónak számító tőzegmedrű meleg vizű tó ásványi anyagokban igen gazdag, így nem csoda, hogy már kétezer évvel ezelőtt is különleges gyógyhatást tulajdonítottak az itteni fürdőkúráknak. Azonban Hévíz nem csak fürdőzőknek, hanem az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek is remek úti cél.

Hévíz és környéke minden évszakban tartogat meglepetéseket. A tavaszi és nyári hónapokban Hévíz számos kisebb-nagyobb rendezvénynek ad otthont, melyek között főszerepet kapnak a kulináris élvezetek és a zenés-táncos mulatságok is. Ősszel is jó célpont lehet az Egregyi borhegy, ahol a környék szőlőinek mámorító ízeit hörpinthetitek fel, télen pedig nincs jobb egy kenuzásnál a párasapkába bújt Hévíz-patakon!

Irány a nyereményjáték! >>

Programbörze minden korosztálynak

Természetesen nem csak helyben, hanem a környéken is érdemes körülnézni. Ideális elhelyezkedése miatt ugyanis Hévíz a magyar tenger közvetlen közelében fekszik. Csobbanj a Balaton legjobb strandjain, nyerj bepillantást a főurak életébe a keszthelyi Festetics kastélyban, barangold be a Sümegi- vagy a Szigligeti várat, mászd meg a meseszép panorámát ígérő kilátókat és fedezd fel a természet kincseit a Balaton-Felvidéki Nemzeti Parkban!

Most már csak annyi maradt hátra, hogy szerencsét próbálj a nyereményjátékon! További részleteket és a szabályzatot itt találod >>

(Fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version