Site icon Szallas.hu Blog

Nyerj Bakancslistás útikönyvet 7 490 Ft értékben a legszebb látnivalókkal!


Május 26-án ünnepli 4. születésnapját Magyarország egyik legnagyobb tematikus programkeresője, a Szallas.hu/programok. 🎉
Ebből az alkalomból születésnapi nyereményjátékot hirdettünk a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoport tagjai között 2021. 05. 17. és 05. 30. között.

Nyerj bakancslistás útikönyvet 7 490 Ft értékben –  Mit kell tenned? 

  1. A nyereményjátékban a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! csoport tagjai vehetnek részt – ha nem vagy tag, mindenképp csatlakozz még ma! 
  2. A részvétel egyszerű: a csoportban található bejegyzés alá posztolj egy általad készített fotót a kedvenc magyarországi látnivalódról, kirándulóhelyedről.
  3. A kommentben azt is tüntesd fel, hogy hol készült a fotó.

Játékra fel! 

Nyerni szeretnék, ugrás a nyereményjátékra »

A nyeremény: Magyarország – 777 lenyűgöző hazai kaland és úti cél

A résztvevők között Kocsis Noémi Bakancslista – Magyarország – 777 lenyűgöző hazai kaland és úti cél című könyvét sorsoljuk ki. A könyv kitűnő útmutatóként szolgál mindenkinek, aki szeretné felfedezni Magyarország gyönyörű tájait! Remek ötleteket ad, ha csak egy rövid kiruccanásra, hétvégi kirándulásra vagy akár hosszabb országnézésre vágynánk – családdal, barátokkal vagy a párunkkal, nyugalmas feltöltődésre vagy épp aktív pihenésre áhítozva, bakancsot húzva vagy elegáns ruhába bújva, pazarul elengedett pénztárcával vagy éppen fillérekből kivitelezve a nagy kalandot.

Vélemények a könyvről:

Öröm volt kézbe venni ezt a könyvet, és öröm volt olvasni is. Olyan szép! És annyi jó ötlet van benne, amiről még csak nem is hallottam. És annyira kevés, amit már volt szerencsém megnézni, vagy ami szerepelt a terveim között.
Nagyon tetszik, hogy különböző szempontok szerint ajánl, de be kell valljam, én összeírtam magamnak olvasás közben megyénként, hogy mit hol találunk, már van olyan is, aminek utánanéztem, hogy mikor és milyen feltételekkel lehet majd megnézni.

Forrás: moly.hu

Már közel 7000 taggal büszkélkedik a Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunk. A csoportban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben belföldi utazási tippeket, tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat is megosztod a csoport tagjaival. 


Exit mobile version